46

Амадеус

преди 10 години

До Shop Така е. Пусни си Преслава. Велик си.

45

king_for_a_day

преди 10 години

Какъв е този цирк за някакъв роял, който може и да е струвал много пари, но никой не каза колко? Сума ти години е стоял забутан и никой не се е сещал за него и изведнъж - въйййй, рояла! Сега специалисти ще проверяват дали можел ползват за декор. Що за идиотщина??? Очевадно е, че и от шперплат да му се направи реплика, ще може да се ползва за декор. Но "специалисти" да проверяват дали може да се ползва за декор е подигравка с всеки читател, невинна жертва на непрестанния журналистически тормоз.

44

моралната деградация

преди 10 години

моралната деградация на едно общоство...ами своят епогей дали е достигнат...за каква ДЪРЖАВНОСТ,ЗА КАКЪВ МОРАЛ СТАВА ВЪПРОС-ами един бивш следовател ПЕЕВСКИ на майка си ирен свинята беше ХВАНАТ ЗА ПОДКУП С 10 000ЛВ ЕСТЕСТВЕННО НЕ Е ОСЪДЕН ЩОТО НЯМА ДЪРЖАВА...;МИНАВА ВРЕМЕ И ТОЯ СТАВА ШЕФ НА ДАНС ,МОЛЯ ТИ СЕ...АМ ТИЯ СЪЩИТЕ БЪРЗА ЛИ И ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК ДА ГО ИЗДАДЪТ НАБЪРЗО ЩОТО НЯМАЛО ВРЕМЕ...

43

До tt2

преди 10 години

По-ли е хубаво да си роб в собствената ти държава?

42

dan

преди 10 години

На мен ми се струва, че някой е искал да направи далавера, като изнесе рояла на части и после го сглоби, ама ...

41

Shop

преди 10 години

Положението е отчайващо. 99% от хората не знаят нищо по случая, но се надпреварват да плюят и поводът е някакъв стар сандък. Такъв народ, тури му една алкъ на носа, па го води къде ти душа сака.

40

до 31

преди 10 години

Ей най-сетне един смислен коментар! Поздравления!!! Докано не започнем промяната от нас самите... и държавата няма да се промени

39

Анонимен

преди 10 години

Не я корете женицата, тя просто не смее да надмине културното равнище на шефа си, затова не знае какво е Блютнер, виж Винету, може би й говори нещо.

38

Даола

преди 10 години

13 години сън дълбок и накрая убийство на рояла - това е един страхотен символ за безхаберното отношение на държавата, администрацията, началници на различни нива.С подбно отношение се сблъскваме на всяка крачка.

37

Леон

преди 10 години

Този случай е показателен, какви *** *** са спуснати да "управляват" като директори, председатели и пр. Партийните назначения на БСП, ДПС, Герб и Атака са изцяло от *** в човешки вид! Те знаят само да крадат, да разсипват и грабят в огромни размери и количества! Те не са градивни, защото същността им е престъпна, вредна и регресивна! Всички тия парашутисти трябва да бъдат изритани от меките столове, да им се връчи една мотика 9 и да ходят да копаят на полето от сутрин до мрак!

36

Зайков

преди 10 години

Постановки от театъра на абсурда.

35

Анонимен

преди 10 години

Нивото на управлващите във всяка една сфера е твърде елементарно и повърхностно. Всеки отива директор, ръководител или какъвто там началник са измислили само за заплата. Назначенията всички знаем как стават и е видно, че на тези места седят хора които са меко казано силно простовати и ограничени. Точно този тип хора които са 95% по етажите на властта тотълно съсипаха страната ни. Дай на простия власт и му гледай сеира.

34

Анонимен

преди 10 години

Дано поне компотите да станат хубави.

33

читател

преди 10 години

Агресивният и самоизтъкващ се примитивизъм - основна черта на мнозинството българи.Както в този форум, така и по всички нива на управленческите структури.

32

Анонимен

преди 10 години

До tt2ЗНАЯ КАК СЕ ЖИВЕЕ В ЧУЗБИНА И ЗА КАКВО РАБОТЯ ЗА МЕНЕ РОДИНА Е ТАМ КЪДЕТО СЕ ЧУСТВА ДОБРЕ ЧОВЕК И Е ЗАДОВОЛЕН А НЕ ДА МИЗЕРСТВА В РОДИНАТА СИ И ДА СЕ ЧУДИ КАК ЩЕ ИЗКАРА МЕСЕЦА НАЛИ ТАКА

31

Анонимен

преди 10 години

ХА ХА ХА КАТО ВИ ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ ГОЛЯМ СМЯХ ПАДА БРЕЙ ЧУДО ГОЛЯМО СТАНАЛО СМОТАНИЯ РОЯЛ ЗАМИНАЛ ЗА ПЕЧКАТА ТО ДЪРЖАВА НЯМАМЕ МИЗЕРСТВАМЕ ЩЕ СЕДНА ДА МИСЛЯ ЗА НЯКАКЪВ РОЯЛ И ЗАЩО СИ ПОДАВАШ ОСТАВКАТА НЕКА ТЕ УВОЛНЯТ СЛЕД ТОВА ПАК ЩЕ ТЕ НАЗНАЧАТ

30

Ранчев

преди 10 години

Царят хубаво каза, че трябва да си сменим чипа, ама няма кой да го чуе!

29

чичо Пичу

преди 10 години

По въпроса ! Не е важно,че не си знаела,какво е '' Блютнер'',лошото е че не си прочела,че не си попитала по-умни хора,че не си се погрижила да помислиш за въздействието от нацепването на роял пред децата.Лошото е,че утре книгите ще започнат да пречат на децата и ти ще ги изгориш.ХУБАВОТО Е,ЧЕ САМА СИ ПОДАЛА ОСТАВКА !

28

tt2

преди 10 години

23На кой ги разправяш, че живееш като човек??? Който е бил в чужбина знае как се живее там - по-добре в моята си страна, с приятели, роднини, земята ми - а не немил недраг роб в нищото

27

Hemy

преди 10 години

Искаме оставката на съответния министър - до кога ще ни управляват безграмотници!?!