17

Анонимен

преди 10 години

Тази е била БОСА на наркоразпространението в южна България.Криминално проявена баба.

16

ДАУН

преди 10 години

До Хачо ТарикатянАми в Бургас всички ежедневно са обгазявани от ЛукойлНефтохим с всякакви химикали и те затова са леко казано странни :)

15

Хачо Тарикатян

преди 10 години

B тоя тъпия Бургас все се случват някакви убийства.Атентати,паднали дървета,удавени,изнасилени.Аман бе!

14

ДАУН

преди 10 години

Няма стари ,млади !! "Бизнесът" не спи!!

13

АНТИМУТРА

преди 10 години

Дължал и е пари някой и се е разплатил с нея по-бързата процедура!

12

Кочо

преди 10 години

Забелязвате ли, че новината е за простреляна жена, а не за най-добър град за живеене. Престъпления се случват навсякъде, дори и в Мелбърн. Нека се види причината, дано заловят и престъпника, жалко само за жената.

11

Сотир

преди 10 години

или за пари, или за имот

10

!

преди 10 години

Потресен съм за пореден път от *** пишещи тук,но не съм учуден,подхождате типично по-български,като не е на вашата глава е весело,ама така е,човек докато не се опари и не му е на главата...

9

Тракийски

преди 10 години

Вие сте е.ати жалката пасмина от семкаджии честно ви казвам. Типичния балкански манталитет. Ако не е във хола ви значи е смешно. Бабата била станала рано , Бургазлии били анаболени батки с ножове, Бойко Борисов , незнам си кво . На половината сигурно майките ви са около 60 годишни, само че не ви стига акъла да се замислите това поредната новина на която трябва да се подигравате ли е или просто сте банда *** без работа дето се чудят с коя гадна новина да си повдигнат самочувствието. ОВЦЕ !

8

Анонимен

преди 10 години

Защо е станала толкова рано бабата? Ако бе спала до обяд немаше да я гръмнат.

7

Тракийски

преди 10 години

Дае пичове. В Бургас са най-големите *** и УНИКАЛЕН ФАКТ тук престъпленията са с пъти по-малко отколкото по другите големи градове. Направо не мога да си го обясня. Може би причината е , че в градове където обичат да пребиват хора до смърт в студенски град , да на наръгват млади момичета по 40 пъти в собствените им жилища или където сутеньорите държат хотелите и заведенията в центъра хората не са много по-умни от бургазлии ...И напрактика почти цялото население на България е вече *** ?

6

Пъзел

преди 10 години

ББ, ЦЦ и Костов са виновни.Правителството на червените *** не е!

5

Богдан

преди 10 години

Любовна история,какво друго!?

4

ицо

преди 10 години

Казвам ви,че народа е *** и кух до непоносимост...За Бс. нямам думи и какво ми го номинират за най-добър град за живеене не мога да разбера?Масовата гледка там е анаболни *** със спортни облекла,гледащи лошо и плюещи по улиците.

3

съсед

преди 10 години

До Бургассигурно е бил баща ти....

2

Анонимен

преди 10 години

бургазлии са ножари - те нападат с ножове саби мечове ятагани тояги в краен случай с боздугани и арбалети сигурно убиеца не е от бургас

1

Бургас

преди 10 години

Какво по дяволите ?! Това е супер близо до вкъщи !