110

anti/5/

преди 10 години

кастрация

109

Пена

преди 10 години

Крайно време е по този въпрос всички - ВСИЧКИ ! - най-после да млъкнете ! ! !

108

Анонимен

преди 10 години

стига сте лаяли, кажете сега, как беше на парада?

107

72790

преди 10 години

Атака както винаги са противоречива партия - лидера им прилича на хомосексуалист, правят хомосексуална политика (напоследък усърдно лапат турската пиперка) а се обявяват против гей проявите .... :) да им се неначудиш ... :)

106

Honorik358

преди 10 години

Хора,отделяте прекалено много внимание на шепа индивиди,които не го заслужават.Вместо да им правите кефа като пишете и се дразните,игнорирайте ги напълно.

105

амбри

преди 10 години

за лудница са всички *** но няма да откажа да погледам сеир на парада

104

Боян

преди 10 години

- Джон,каква е тази врява навън?- пита лорд Чарлз,пиейки си чая..- Гей парад,сър - отговаря слугата.- А какво искат?- Еднополова любов.- А някой забранява ли им да я правят?- Не,сър,никой не им забранява.- Тогава защо протестират?- Ами,***,сър......................................

103

Варна

преди 10 години

Атака може да си предлага колкото си иска налудничевите идеи, но трябва да си ***, за да ги подкрепиш в парламента !!! :) Кво са ви виновни хората, като са гей ? Че утре и концлагерите ще поискате да отворят и да ги пълните с тях ! Малоумнници !

102

tt2

преди 10 години

разбира се бсп партиите няма да го приемат тоя закон

101

С.С.С.Р

преди 10 години

Какви 5 години затвор бе , 50 + , най - малко !!! ****ите трябва да се третират като терористи !

100

кибик

преди 10 години

До до Румен Леонидов"Снимката е гнуслива! Това е противоестествено! Ще гласувам за Атака "Напомня ти противоестественото поведение на Волен ли ?

99

Анонимен

преди 10 години

Сигурно е въпрос на време да се появят и педофилски паради, щото видиш ли и педофилите имат право на съшествование и е дискриминация да ограничаваме "сексуалната им ориентация". А колкото до тия паради, те имат за цел две неща-от една страна набиране на нови попълнения, и другото е демонстрация на това че са недосегаеми, понеже обществена тайна е, че сред самите управляващи е пълно с ***. Лошото е че "управляващите" пък от своя страна са просто слуги на истинските управляващи.

98

реформатор от ДБГ

преди 10 години

На мен пък са ми симпатични :)

97

..

преди 10 години

Turciq se smee sas beelgarskite geiove I lizbeiki.. Mastii dolni i vyzrastni magistralni rabotni4ki TVA e bie gie

96

до Румен Леонидов

преди 10 години

Снимката е гнуслива!Това е противоестествено!Ще гласувам за Атака

95

СЪВЕСТЕН

преди 10 години

Прав е Волен, щом и той не показва собствената си хомосексуалност, значи и другите няма да я показват. И на това ли в днешно време му викате извратеност? Нищо, нека Мадона и Бритни да се кълчат и да развяват цици, нека да има *** по тротоарите на София и децата да пушат от 8 годинишни, пък това да обичаш човек да е проблем.....

94

Free Thinker

преди 10 години

За държава в демографска катастрофа - забраната на пропагандата на хомосексуализма е необходимост. Забравете за морала, става дума за необходимост от просто възпроизводство. При това с хоризонт 2-3 поколения. Като се има предвид какво постига рекламата за други отрови и *** - въпрос на недълго време и скромни инвестиции е да стане модерно да си обратен. А това наред с емиграцията, бедността и колониалната администрация е краят за етнос преживял хилядолетия и дузина свои държави и империи.

93

Анонимен

преди 10 години

До БКСъщо и простаците!

92

Потребител

преди 10 години

Подобна промяна в закона би била глупост и престъпна небрежност.Не закачам "обратните" и очаквам и те да не ме закачат.Нямам проблем и ако живеят заедно - законно или не - но съм против осиновяването на деца от тях.Ако подобна двойка имат собствено дете - единия партньор е биологичния му родител - тогава нямам забележки.Подобни гонения не довеждат до нищо добро.Историята го е доказала.

91

БК

преди 10 години

Извратените трябва да се убиват с камъни!