27

AIMILIVS

преди 10 години

Друго нещо искам да питам , има ли съвестни или изобщо истински журналисти или неправителствени организации , които да попитат по какъв начин и как издържането на един бежанец (и не сириец,защото повече от половината само се представят за сириици) струва 1100 лева на изтощения и измиращ от болести и глад български народ , а издръжката на работилите цял живот за тази *** наши майки и бащи е 150 лева на месец !? НЯМА ЛИ КОЙ ДА ЗАДАДЕ ТОЗИ ВЪПРОС !??????

26

Пешо

преди 10 години

Как да щеме бе малко ли турчеляци и *** како *** сме прибрали?

25

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

АБЕ КАТО НЯМАТЕ НА СЪРЦЕ ДА ПОМАГАТЕ ,НЕ ГИ ПРИЕМАЙТЕ БЕ! НАЙ-МНОГО МРАЗЯ ЛИЦЕМЕРИ ,КОИТО НЕ ИСКАТ ДА ПРАВЯТ НЕЩО ,НО ГО ПРАВЯТ САМО ЗАРАДИ ТОВА ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ДА НЕ ГИ КРИТИКУВАТ !НА РУСНАЦИТЕ КАК ИМ ДРЪПНАХТЕ ШАЛТЕРА ,ХЕМ ХОРАТА ВИ ОСВОБОДИХА ОТ 5 ВЕКОВНО РОБСТВО ,НО ИМ БИХТЕ ШУТА ,ТАКА ЧЕ И СЕГА МОЖЕТЕ ДА КАЖЕТЕ - НЕ ! ТОВА ПОМАГАНЕТО Е ЗА ХОРА СЪС СЪРЦА ,А НЕ ЗА СМЕТКАДЖИИ ! АЗ КОГАТО РЕША ДА ПОМАГАМ,ПОМАГАМ БЕЗ ДА МУ МИСЛЯ МНОГО ,ДОРИ И ЗАЛЪКА ОТ УСТАТА СИ ДАВАМ ! НО КАТО КАЖА НЕ ,ЗНАЧИ НЕ

24

AIMILIVS

преди 10 години

Какво означава да няма движение след 22 ч. в Овча Купел някой знае ли какво има предвид г-жа кметицата !?!?!?Нали не подозирам правилно като си мисля , че заради *** хората няма да могат да се движат свободно по улиците !? Защо не ги затворят тия щом вилнеят и да не ги пускат много много да си цъкат из града , докато не мине войната , после кой от къде е.

23

Пешо

преди 10 години

Тези куту са омешат с нашите *** ще стане ***-талибан кючек!Аз предлагам да е замяна за всеки прибран бежанец да им пращаме по един ***!

22

Кмета

преди 10 години

Аз съм готов да настаня вкъщи десетина бежанки!

21

Анонимен

преди 10 години

Пенсионерите пак ще пият по една студена вода! Сирийчетата ще изпукат пенсиите и увеличението за години напред!

20

.

преди 10 години

Нито прекаленото спокойствие и отстъпки са хубаво нещо (оставят в някои по-нецивилизовани и в същото време завиждащи ни или презиращи ни заради религията ни или просто расата ни индивиди , че сме слаби и могат да ни се качват на главата) , нито расизмът и крайните изказвания и действия (като например убийството на млад чист грък в Атина , тъй като не е съгласен с възгледите на неонацистите от "Златна Зора". Така че нека бъдем разумни хора и намерим някакъв баланс в нещата.

19

Анонимен

преди 10 години

Do 10 Abe pich nie da niamame edna granica sas Siria sluchaino.Granicata ni e s Turcia,v Turcia niama voina!!!!!!!Tezi iskat da ima pomoshti i pari,sashtoto e i v ciala Evropa!!Tezi biagat nasam zaradi kinti i privilegii inache shto ne sa ostanali v Turcia???

18

Анонимен

преди 10 години

Как да затворят границата като са тюфлеци и плазмодии нашите управляващи?Турците умишлено насочват сирийците към България - показаха видео в което сирийците минават спокойно покрай турските граничари които се правят че не ги виждат.

17

gtf

преди 10 години

затваряйте границата бе !

16

Анонимен

преди 10 години

Държавата е със свалени *** и *** насочен към Турция която умишлено ни го слага със сирийците!

15

?

преди 10 години

До Анонимен 10А ти какво предлагаш - да прибираме всякяква ***,дето се е добрала до границата ни ?

14

God

преди 10 години

До Анонимене как минават нелегално след като пазим границата? Ако това е вярно, за какъв Шенген претендираме като не можем да спрем банда нелегални емигранти на границата? Защо се сърдим на ЕС като ни казват, че нашата граница не е надеждна и ние не можем да я опазим? България е най-лесната врата към ЕС - евтини чиновници, неразумно голяма арабска диаспора в страната, която уж поема грижите за бежанците и пълна липса на полицейски контрол на границата. Да си седят в Турция. Тя е против Асад.

13

навремето

преди 10 години

Италия преди няколко години като ги "доставяше кадафи с кораби бежанците по бреговете й, взе да ги "патрулира" до границата със Франция( защотото пресичат цялата страна( както сега пресичат Турция!! сирийци и всякакви).ТОГАВА ФРанция се видя в чудо и наруши споразумението и ЗАТВОРИ ГРАНИЦАТА!.НО Наиситна ще се пРОМЕНИ ЕТНИЧЕСКИЯ състав на БЪлгария.

12

Анонимен

преди 10 години

Помоща за 1 сириeц бeжанeц e колко 2 срeдни заплати за страната 1100 лв,това e пълна подигравка с бългаския народ.Дали помощитe за 1 сириeц в гeрмания са колкото 2 срeдни заплати или около 4000 eвро,с това нащe продажни политици доказват чe с срeдна заплата ит 400 500 лв БГ,нeможe да сe живee.

11

бежанци

преди 10 години

Отворете картата: Турция има продълговата форма; сирийците пресичат ДЪЛГАТА стран, за да стигнат България: явно са :направлявани.Докато е естестествено, ако тръгнат от Сирия и влязат в Турция, да продължат на север по КЪСАТА страна, ще стигнат Грузия- малко разстояние и са в РУСИЯ! Какво по-добро от това; Русия тъкмо защищава интересите на Сирия, а бежанците бягат от бунтовниците.А и досега Русия никога не е приемала бежанци, нито е оказвала хуманитарна помощ. Защо мълчи Русия?Иска да е СТО, Г8,

10

Анонимен

преди 10 години

До 4321Добре де, как точно си го представяш това "затваряне на границата" ???Тя и сега е затворена - тези си минават нелегално.Ако предлагаш да се стреля по жени и деца, които бягат от родната си страна, защото някой им е взривил къщата - ти определено не си добре.

9

Данаил

преди 10 години

Така е то от памтивека, едни правят размирици, убийства и касапница, други искат да бомбандират и да избият още 5 пъти повече мирни хора, а Майка България прибира всички бегълци и несретници!Бог да и помага!

8

4321

преди 10 години

Йовчев и Орешарски са едни безгръбначни! Отдавна трябваше да затворят границата за бежанци, какво още се мотаят?