101

h

преди 11 години

А турската *** къде се беше скрила до сега. В сарайте на Доганчо да му мие крачетата ли?

100

даскал Кольо

преди 11 години

Национални предатели: 1. Поп Кръстьо2. Волен Сидеров3. Йордан Цонев4. Христо Бисеров5..Делян Пеевски6..Николай Бареков7..........................8............................ Списъкът е отворен Нека ги видят всички!

99

1

преди 11 години

Че е ***,*** е.Ама за съжаление е прав за земите.Ще ги изкупят на безценица и накрая и хлябът ще си го внасяме от чужбина,щото няма как бедният българин да се бори сам срещу големите корпорации,дето изкупуват всичко на едро.

98

Анонимен

преди 11 години

ХЕЙ КЛОУН КОГА ЩЕ СЕ ИЗВИНИШ, ИЗВИНИ СЕ БЕ,ИЗВИНИ СЕ БЕ,ИЗВИНИ СЕ БЕ *** СМОТАН

97

NBC

преди 11 години

TOZI E ZA PSIHIATRIQ!!

96

Бънди

преди 11 години

И как се е "подиграл"? Коментирайте следващите парламентарни избори или следващият министър председател. Можете ли? Аман от *** заглавия. Аз не виждам никаква подигравка, напротив, много разумно се е изказал. Като дойде вота и го видим какъв е, тогава приказките.

95

анонимен

преди 11 години

*** БЕЗПОДОБЕН! ТУРСКИ ШПИОНИН! ***!

94

Анонимен

преди 11 години

Ибрика или ан*лния чистач болен лидеров е най смешния политик в цялата история на България от 681 г до днес.

93

?

преди 11 години

ТОЯ *** КАК ДОБИ СМЕЛОСТ ДА СЕ ПОКАЖЕ ИЗ ПОД МАСАТА ???

92

жоро

преди 11 години

Другарю Долен Ибриков , твоите коалиционни другари от БСП преди години се опитаха да подарят 116 милиона декара българска земя на твоите пияни господари.

91

Революционер

преди 11 години

Волен сами си го избрахте, при положение, че подкрепи ГЕРБ категорично и се излъга мноооого отдавна, но явно чак сега го разбирате. Дано не забравите това за следващите избори!

90

ОВЕЧ

преди 11 години

АБЕ ОТДАВНА НЕ БЯХ ГО ВИЖДАЛ ТОЯ ФЕС

89

Анонимен

преди 11 години

По сметки на националистите у нас средната цена на декар е около 440 лв. или 220 евро, докато в Холандия средната цена е 2930 евро, а в Италия - ?1430.,,,, - именно затова пазара трябва да се освободи за чужденци а не само за ,,нашите партийни другари". ако не беше забраняващия закон нашата земя щеше да е по 3000евро. но целта беше ,,другарите" да фалират земеделието , и да изкупят земята без пари и сега да я продадат на чужденците 10 пъти по-скъпо. комунист земя не работи - той краде земя.

88

daaaaa, ama ne

преди 11 години

мильо, колко примера искаш да ти дам, за закупени предприятия при който новия собственик се задължава да задържи работниците и да продължи с същото производство също така и да инвестира определени пари в него, а на практика какво се получава, новия собственик казва "това си е мое ще правя каквото си искам" и закрива, разпродава и никои две не може да му каже, а тира с бумагите е наи-лесно, кинти на този и онзи и всичко е готово. Прочети "Япония като за Япония" и ще ти светне лампата.

87

hehee

преди 11 години

"Националистът отказа да обяви как ще гласува "Атака" аз пък ще му кажа как ще гласуват хората на изборите-със средно пръстче за ибрика и сие

86

БГ Съдия

преди 11 години

*** Сидеров, ти си най-долното нищожество, ходило някога по българска земя!

85

Ботев

преди 11 години

Волен е един *** на Людовик Местан. Маа му морни м-инети за пари. Предаде народа на турците.

84

Анонимен

преди 11 години

Всички, които не сте съгласни с изнесените факти, сте просто *** и не смятам повече да ви чета простотиите. Не си заслужава.

83

1

преди 11 години

Късно е либе за китка.Над 70% от земята е изкупена от фирми на крупни земевладелци .И сега няма никакъв проблем една германска или друга фирма да си купи земя от българска фирма.От догодина и физически лица - тоест граждани ще могат да купуват земя. А господарите на ибрика на снимката се страхуват, че това ще вдигне цената на земята и малкото останали дребни собственици ще могат да продадат земите си на една по-достойна цена.Така че болен ибрика отново обслужва интересите на олигархията

82

Лук

преди 11 години

Швестера Сидеров няма да види парламент и през крив макарон на следващите избори! Той го знае и затова използва момента, да ръси абсолютните си глупости!Ще си ходи в къщи със същото кожено якенце, с което дойде в парламента! Обаче след като гущна 5 - 10 милиона от ДПС, вече не му пука за нищо.Тоя предател трябва да го хванем някъде на тъмно и без свидетели!