67

БГ

преди 10 години

ЮРУШ, нещо не коментирате, че в правителството твърде много станаха хората със "типични" български имена? И това благодарение на златното пръстче на обрязания *** гьотферен сидер ага.СРАМ!Оставка на антибългарското правителство на Олигарски!Не на ибрикчийството!Бойкот на медиите на Пеевски!Да живее България!

66

Анонимен

преди 10 години

Това е някакъв ужас! Не ми пречи,че е турчин,но поне да беше специалист,а не парашутист от някое село.Този човек е сложен там за да краде,просто няма как да има познания по материята.Срам ме е,тъпо ми е,боли ме,но те погребаха България и вината е в нас,защото им позволихме.

65

Анонимен

преди 10 години

Масажист и инвестиционно проектиране? Какво става в тая държава бе? Най-смешната "държава" в светът! Ега ти цирка,добре,че излитам скоро!

64

мм

преди 10 години

Като говорим за политическо начало, то същото такова на ДПС е идеята да се дестабилизира България в икономически, демографски и политически аспект. Оттам, всяка личност и политика, свързани с тази партия са злонамерени и престъпни. А всеки , който подпомага деянията им, е техен съучастник. От просто по-просто.

63

Анонимен

преди 10 години

МАМКА МУ! ПОТУРЧЕНИТЕ БЪЛГАРИ ОТ ЕТНИЧЕСКАТА ТУРСКА ПАРТИЯ ДПС НИ ПРЕВЗЕМАТ ОТВСЯКЪДЕ И БЪЛГАРИЯ ПРОСТО ЩЕ СЕ ЗАТРИЕ! АМАН ОТ *** В УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА!

62

Петьо

преди 10 години

Аман от тези *** еиии отставка на правителството и нови избори докато нее станало късно че *** ще направят много бели на държавата и българите

61

tribun

преди 10 години

Нищо ново ,нека тези българи които решиха да не да гласуват да разберат,че така умишлено дадохме 50% от изпълнителната власт в ръцете на етническа партия.Гласовете на българските граждани от ромски и турски произход диктуват политиката в държавата ,пределно ясно става ,че ако няма масовост при гласуването резултатите са предрешени и това е много добре известно на Доган и Станишев и ако успеят да сринат Герб при тази избирателна активност БСП и ДПС ,ще бъдат първите 2 политически сили.

60

CIVIL WAR WANTED

преди 10 години

BULGARI......SABUDETE SE.....DO KOGA PITAM???? DO KOGA 6TE TARPIM TAKIVA MIZERII?????? DA GRABVAME PAVETATA I KUM PARLAMENTA NQMA DA STANE INA4E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOLU! OSTAVKA I BOI SLED TOVA!!!!!!!!!!!!!!

59

Анонимен

преди 10 години

Ако има нещо страшно.... г-н Местан, то е доказани лъжци да управляват България и по този начин косвено да предопределят съдбата на всички! Хич не ме интересуват вашите политически бръщолевения, притеснява ме на къде ни водите! И моята скромна преценка е, че не ни водите в правилната посока - напротив правите всичко възможно скоропостижно да се затрием. Та, по отношение на назначенията - не е важен етноса. И марсианец да предложите аз ще знам, че изпълнява каквото му кажете, а това е ВРЕДНО!!!

58

megi 55

преди 10 години

Уважаеми сънародници,не е луд,който е изял баницата а този,който му я е дал!От много време се знае,че Доган управлява БГ.,но всички изливаме яда си в никому ненужни коментари,които нямат стойност.Позволихме да потурчат майка БГ.в съвременен вариянт.И не само това с управленито на ДПС! Знаете ли,че главният мюфтия,си иска не само джамиите а и прилежащи към тях земи и гори.Те са точно една трета от територията на БГ.Закона за вероизповеданията внесен от АТАКА му дава право и е минал на 1 четене.

57

дпа

преди 10 години

ВСИЧКО СЕ ПРАВИ ЗА ДА НИ СЕ ПОКАЖЕ, ЧЕ СМЕ ДЪРЖАВА В ЛИКВИДАЦИЯ!!! ЩОМ ВСЕКИ *** ТУРЧИН ОТ СЕЛО МОЖЕ ДА СТАНЕ МИНИСТЪР, ВСИЧКО Е ЯСНО. ОСТАВИХМЕ ИМ ДЪРЖАВАТА БЕЗ БОЙ БРАТЯ, БЕЗ ВОПЪЛ ,БЕЗ СТОН. ЗА ТОВА НИ СЕ ПОДИГРАВАТ ТАКА. БЕСЕПАРИТЕ КАК СЕ ЧУВСТВАТ МИ Е ИНТЕРЕСНО, *** СА НАГЛИ *** И ВЪШКИ И СЕ НАХВЪРЛЯТ НА ВСИЧКО, АКО ИМ ГО ОСТАВЯТ. *** И ЗАПАДНЯЦИТЕ ЗАЩО ИМ ГО ОСТАВИХА??? А НИЕ ЗАЩО ОЩЕ ГЛЕДАМЕ ОПУЛЕНИ И УМЪЛЧАНИ???

56

Петър

преди 10 години

НЕЗАБАВНО ОТПОР!!!

55

Анонимен

преди 10 години

Подарете цялата държава на доган, а националистите от атака да му ибрикчуват, за друго се видя, че не стават :-)

54

Тодора

преди 10 години

Браво на г-н Орешарски за попадението.Най-после ще ни управляват министри с дипломи...не калинки.Затова и г-н Сидеров зае правилната позиция.Прости хора пожарникари,физкултурници и калинки не ни трябват.

53

prof.Solomon

преди 10 години

Това назначение е по-скандално дори от това на Д.Пеевски . Да назначиш теляк на такъв пост в такова министерство си е чиста гавра с избирателите . Хак да им е на чогунените глави от БСП да му се радват на тоя *** а той да ги краде с кеф . Дано да изритаме *** от парламента и правителството но на всички гласували за БСП нетрябва да им се вдигат доходите те и в мизерия са щасливи . Не ги притеснява че ги крадат децата на бившите велможи

52

Местан:

преди 10 години

Маските паднаха! Няма никакви експерти назначения!

51

Анонимен

преди 10 години

Общата черта между всички български политици е неизчерпаемата им енергия, която влагат в доносничество и предателство на собствения народ-доказателство е самото съществуване на политическа партия ДПС!

50

Zaebi

преди 10 години

Пояснявам за последно за тея с минусите:Българите не гласуват(вече 23 години) - е*ат ни *** и турци, ние плачем, кадърните се махат..Българите гласуват - Няма да могат 5 човека тогава да управляват, никой няма да ни е*е както си иска, защото ще видят че има будно гражданско общество и ще започнат да се съобразяват! Стига сме викали неволята! ГЛАУВАЙТЕ другия път...

49

Анонимен

преди 10 години

"Г-н Ибрямов, макар и млад човек, има достатъчно солиден политически опит. Той беше изпълнителен директор на фондация "Толерантност", в която членуват около 70 общини, а в други периоди са членували около 100", поясни Местан.На нормален език преведено:Този човек ще изпълнява функцията на "бушон-касиерконтрольор с висока държавна длъжност по политическа линия" за натиск и събиране на отчисления от инвестиционни проекти в общините на територията на Република България пардон Абсурдистан.

48

zaebi

преди 10 години

А така 55....обясни им как става. Турците и *** са гласуваха - управляват. Българите за пореден път не гласуваха - за пореден път сърбат попарата и плачааат...искат някой да им помогне на горките...пак....... защо ли имам усещането че ще си продължаваме все така??????