7

ъх

преди 10 години

Кунева много приказва, но влезе ли в парламента веднага ще направи коалиция с БСП и ДПС. Хоарата ще са гласували уж за промяна, а накрая ще получат ***. Нищо чудно тя да е поредния проект на БСП и ДПС.

6

Фен

преди 10 години

Абсолютно права е Кунева. С този вот на недоверие ГЕРБ гарантират още 6 месеца на правителството. Но... иде зима, а през зимата обикновено са най-страшните протести. Ако гражданското общество наистина се е събудило, ще се пребори и с БСП, и с ГЕРБ. И стига с тия ГЛУПОСТИ, че Кунева била троянски кон в дясно - когато някой покаже ПОНЕ ЕДНО НЕЙНО ЛЯВО РЕШЕНИЕ ИЛИ ПОСТЪПКА, тогава говорете. ТА ТЯ ДОРИ НЕ Е БИЛА ЧЛЕН НА БКП!!!

5

Анонимен

преди 10 години

Кунева нали си беше подала оставката след грандиозния си провал на изборите,въпреки налетите милиони от олигарси в нейната кампания,защо продължава да ръси бисери през ден по медиите? Много и се иска на Кунева пак да се докопа до държавната софра както беше при тройната коалиция,но няма да стане.

4

АНТИМУТРА

преди 10 години

Довчера го плю Борисов сега са заедно щом тя не е на власт!!!Добре, че не гласувах за тази измамница пълна на изборите за парламент!

3

кан

преди 10 години

Черната кукумявка не трябва да бъде допускана по никакъв начин в Реформаторския блок...Също и лекето Зеленогорски!

2

Анонимен

преди 10 години

ти коя си , влез в парламента и тогава давай акъл

1

Зак

преди 10 години

Трябва да си безумно нагла комунистическа кифла, на име Куневица - Пръмовица, за да не си седнеш на двуеточието, след изборите!Сега иска да провали десните партии и ще го направи без проблем!Тя изпълнява поръчка на БСП и се вгражда като троянски кон в дясното пространтство!Ама трябва да са съвсем без мозък тези останалите, за да я приемат в отбора на десните!Абсолютен цирк и гнусна борба за власт, за да могат да крадат колкото могат повече!Червени ***!