86

Эvгениj

преди 10 години

Тази Гинка Шукарева какво толкова реве. Като рови в мръсотията ще се оцапа.

85

Зехтин Мокачеф

преди 10 години

Платената журналистика има своите рискове.

84

стига

преди 10 години

дойде времето в което"ЧЕТВЪРТАТА ВЛАСТ" ще бъде подложена на прицел за лъжите и манипулациите бълващи се от екрана.Определено мисля,че те имат много голяма вина,да не кажа най-голямата вина за случващото се в страната.Обидно ми е,че смята хората за прости и се величаят за това,че ги гледат.АЗ НАПРИМЕР ГЛЕДАМ БТВ и НОВА, за да видя докъде ще стигне наглостта им.Цирк,ама огромен цирк,някакви поканени,избрани от тях,за да пристрастията им,говорят от името на народа,тоест от мое име.СМЯХ! БОЖЕ!!!

83

Анонимен

преди 10 години

До Това е лошо !Ако Пежото е 308 както прочетох някъде и ако ми го намериш за 600лв взимам две.Това е сравнително нов модел и базовата цена започва от 15 000.... евро.

82

ФЕРАРИСТ

преди 10 години

Е АЗ КАТО ИМАМ ФЕРАРИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЪМ ПРОТИВ *** БУРГИИ ЛИ ???? КУКЛИ НА КОНЦИ УПРАВЛЯВАНИ ОТ БУРГИИТЕ ДОГАН И МЕСТАН ЕЛАТЕ ДА ГО ЗАПАЛИТЕ ПЪК ДА ВИДИМ КОЙ КОГО .

81

нищо лично

преди 10 години

на фона на ширещата се безработица,бедност и мизерия,на отчаянието на хората,на болестите и безумната безизходица,по всички медии да се обявят заплатите на водещите,които гледаме всяка сутрин и те да са 10 000 или 15 000 лв.предсавяте ли си какво става в душата на човек,който се бори с мизерията и гледа тези водещи,които и дете на пет години ще разбере,че са платени и пристрастни,как да им отмъсти,а?Очаквам и с останалите да се случат разни неща.Те се самозабравиха.НЕ СА РЕАЛИСТИ!!***!!!

80

1chovek

преди 10 години

Сигурно няма нищо общо с гостуването на Местан в предаването преди няколко дни....

79

Джедай Мастър

преди 10 години

"Възможно е да е умишлен" Е не, самозапалил се е.

78

Е

преди 10 години

късно снощи в 20.30!

77

Анонимен

преди 10 години

Добра атестация за Генка ! Явно е настъпила сериозно някой интереси . Браво ! Да видим полицията какво ще свърши . Трябва да пазим малкото си смели журналисти .

76

Дебел Депутат

преди 10 години

Инцидентът е станал късно снощи, а по-надолу пише, че се е случило в 20:40 ... Вие май с кокошките си лягате, а ?

75

.

преди 10 години

Изперкалите бай *** ги кефи , че се палят коли ... скапания народ!

74

чичо Поаро

преди 10 години

А ''БИВШИЯТ'',дето се ядоха в ефир миналата седмица,мой ли е запалил чергата.Но който и да е,е супер комплексарско и немъжко поведение....Което едва ли е*е въпросният *** естественно.

73

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 80Простодушни и тесногръди ми приятелю, слез на земята!

72

ммм

преди 10 години

Не само че е грозна, но е и адски ***, чак се чудя дали онова оли, дето седи до нея не е по-адекватно от тази... Журналистите наистина са четвъртата власт, да не кажа първата, и не мисля че е нормално тази власт да е в ръцете на такива ограничени и кухи охлюви, които в общи линии бълват това което им говорят в ушето, а ако никой не им подскаже - те не знаят къде се намират! Масово са такива. Докога ще търпим манипулациите на журналистическата секта???

71

Анонимен

преди 10 години

Ах Генче,да ти го вкарам четвъртит!

70

Анонимен

преди 10 години

Отвратителен мутро - ченгеджийски *** е БГ. Да горят в ада всички, дето се гаврят с обикновените хора.

69

Анонимен

преди 10 години

До анонимен 65: Хунтата народа я свали трудно през м.февруари. След множество живи факли и пролята кръв. До тогава личните преторианци на самозабравилитне се милиционери линчуваха всеки инакомислещ. Фактът, че сега можеш да плюеш свободно го доказва! Ама поне като си заработваш надника и хейтиш измисли нещо по-реалистично!

68

Jerry

преди 10 години

Прекалено дълго продължи толерантността към незаконната и антиконституционна партия ДПС. Народа е прекалено мекушав и затова всякакви *** се гаврят и се му се подиграват. Търпението НЕ е добродетел.

67

Анонимен

преди 10 години

AL Petrov e diversanta na tva pravitelstvo.Toi im vyrshi chernata rabota a i nachina po koito izchezna govori che byrka *** vsiaka vecher.stojera na demokraziata tipichen primer korumpirano chenge /milizioner