97

аС

преди 10 години

За вас г-жи и г-да реформатори само бой, народна любов и гръцка музика !

96

batevale

преди 10 години

Каква е тази мода сред "политиците" да заявяват ,че нямало да работят с този или онзи в парламента ?! Да погледнат към сградата на НС и да прочетат мотото ! Иначе се насажда впечатлението за нечистоплътни интереси и намерения. Гледат на изборите като на борба между търговски вериги - всеки предлага предизборни промоции .Трябва да уважават интелекта на българския избирател. Той не е само електорат ,а е гражданинът ,благодарение на който ,все още я има БЪЛГАРИЯ.

95

petter.bojinov

преди 10 години

Е тея червени хастари - взеха да се вземат много насериозно. Нали още със създаването си заявиха че няма да работят с ГЕРБ, а сега се жалват от нещо. Нали точно лидерът им работеше тясно с бсп в предишния паламент. Ами много са елементарни - обявяват се за десни за да отнемат електорат от ГЕРБ и да правят бъдеща тройна коалиция. Най-добре да си седят там където са, полза от г-жа "Да" и червени *** няма.

94

ТВ

преди 10 години

Кунева ще започна да я приемам насериозно, когато се извини на обществото за това, че участва в манипулацията от 11-ти май, вследствие на която днес България е в това унизително положение - една шепа бандити да се правят на глухи ***, докато опоскват всяко левче, до което могат да се докопат.

93

Керенски

преди 10 години

Крлежът си остава кърлеж сега се готви за нов гостоприемник Тежко ни и горко братя българи

92

Kreti

преди 10 години

Кой вярва на политиците се чудя ?не им вярвам - МИНУСвярвам им ПЛЮС

91

megi 55

преди 10 години

Другарко Пръмова-Кунева, за вас и целият реформаторски блок важи народната мъдрост:"Където и да иде врана,все на*рана!" Борисов не ми е любимец,но гледайки реално на нещата мисля,че не той и ГЕРБ имат нужда от вас а вие имате нужда от него! Стига правихте народа на будали! Голямо самочуствие имате но без покритие!Ако прескочите 4% ще викате ура!Народа не ви вярва и помни всичко,което му причинихте!Комунист не се променя,затова стига се правихте на ощипана мома!

90

Registriran

преди 10 години

До зоя Е и? имат бито лице със 1, ли 2 сини .... очи, и моля пише се реаниматорски блок, изразявайте се точно.

89

зоя

преди 10 години

Реформаторският блог не могат да имат нова физиономия-те са бита карта

88

Илияна

преди 10 години

Учудвам се, че Кунева не иска да работи с г-н Борисов!? :) Та те са един дол дренки - кухи и плоски същества без капка морал или ценност. Ако ще се си правят любовни стойки, моля, моля някъде другаде! :))

87

Анонимен

преди 10 години

Кунева сега си е навирила и врътнала дупето към Борисов и Цветанов.

86

tntodor

преди 10 години

Да, Кунева, права сте! Трябва и малко любов да има!

85

Анонимен

преди 10 години

Кунева и Борисов са еднакво вредни за България. За никакъв избор между тях не може да става дума.

84

Бой

преди 10 години

Абе права си е жената, с ухажване няма да стане, трябва си само бой, бой и бой, а което не става с бой, става с много бой :)

83

Iva Hikova

преди 10 години

"Физиономията" не Рофарматорски блок лично на мен никак не ми харесва, тъй като червената снаха Пръмова май се изявява и там нещо като неформален лидер. Кунева съвсем ще катализира разпадът на синьото у нас, което е много жалко.

82

avram_bakalina

преди 10 години

Чувствала била с кожата си, хахахаха! А аз мислех, че комунистите са дебелокожи и не могат да чувстват!

81

иво

преди 10 години

Кунева и ти на всяка манджа меродия...айде марш..

80

Анонимен

преди 10 години

Тая да си ходи да си взима комисеонните от френската банка за затваряне на блоковете в АЕЦ и строежа на румънската АЕЦ. И да си взема парите от ЕРП-тата които тя продаде... тръгнала акъл да дава...

79

Анонимен

преди 10 години

Кво всички комунистически организации и партийки се оглеждат в ГЕРБ. Кунева, Костов, Сидеров, Бареков, Станишев, Места *** и пульо се ГЕРБ, ГЕРБ та ГЕРБ. Явно ГЕРБ е най-големият враг на комунизма в България.

78

ДЯДО СТОИМЕН

преди 10 години

ТИ ОСВЕН ДА ПРАВИШ ПОЛИТИЧЕСКИ КАВАЛИ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ