29

Teo

преди 10 години

Добрев, абе не че нещо, но по ваше време износа на ток не беше ли спрян? Или бъркам? От позицията си на какъв смееш да обвиняваш за изкупната цена на тока? А по какъв начин да се намерят пазари на тоя ток след като вие вече сте ги отрязали освен по-ниска цена? Отделно, да те светна, цената на тока в България е една от най-ниските в Европа!

28

pepatilena

преди 10 години

Йово, цената на тока в Бългрия ВИНАГИ Е БИЛА НАЙ - НИСКАТА В ЕВРОПА. Това дето го фъфлиш са пълни глупости. При желание мога да ти постна сравнителни цени на тока за износ на различни държави. Но тогава ще възникне проблем - Кутев ще те пита защо си предизвикал официално изтичане на комрометираща информация към масите и ще се чудиш какво да му кажеш приятелю ;)

27

Даола

преди 10 години

Не мога да разбера какво значи губим? Цената на тока се определя от пазара и щом е такава, значи в моента не можем да изнасяме на по-висока цена. По-добре ли ще бъде изобщо да не изнасяме или да изнасяме малко и отвреме-навреме. Ако става дума за друго, който знае да го напише тук.

26

pepatilena

преди 10 години

Само децата още не са разбрали, че комунистите усилено източват НЕК в покза на техни спонсори. За да се направи това някой е взел едни милиони под масата. Идеята е да го фалират и да продадат електропреносната мрежа. То си беше ясно за кого работи правителството на Орешарски. Истинската демокрация е да има всеки по един калашник с оптика и да не остане комунист дето да може да спи спокойно. Или по скоро да не останат живи комунисти, наследниците им и *** им.

25

Йово

преди 10 години

Смешници са тия от ГЕРБ. Нали заради тях бяхме стигнали традиционни държави който купуваха ток от нас да купуват от Унгария. Пазарна икономика е, не може да продаваш стока която по качество да е равно на конкурента но да е 2 пъти по скъпо. Естествено, че никой няма да купи по скъпото при равно качество. Сега поне възстановихме част от износа а при ГЕРБ почти нямаше износ.

24

Одисей 1

преди 10 години

27 това е целта на реформаторите , остава и болшинството на народа да го разбере и осмисли , крайно време да станеме правова държава с върховенство на закона подсигуряващо нашите права и свободи . Това е истинската демокрация .

23

художника

преди 10 години

До Одисей 1Прав си ! И не само комунистите, на никой не трябва да позволяваме да ни краде. Поне не в такива мащаби.Съд, администрация и полиция, ако работят и се спазват законите, всичко ще си дойде на мястото!

22

Одисей 1

преди 10 години

25 естествено , че няма всички да станат капиталисти , само наивници са смятали така , а "тъпия преход " даде на много хора възможност за успешна реализация и то не само на обичайните заподозрени бившите комунисти , като цяло обществото отиде напред , но не отиде толкова напред колкото си предсравяхме в началото , явно има много още каквото да се иска и трябва най-вече да си опичаме акъла и да не позволяваме комунистите да продължават да ни крадат.

21

makedonski

преди 10 години

Докато БСП и ДПС са на власт единственото, което ще правят е да помагат на онези, които им дърпат конците и да осигурят милиони дори и на внуците си. Оставка!

20

художника

преди 10 години

До Одисей 1Кой ти говори за соца, пич! Чети внимателно, пиша за тъпия преход, "нежната революция" ако щеш. Дето си мислехме, че като свалим стария строй всички изведнъж ще станем капиталисти и ще потакат реки от мед и масло. Така стана, ама само за някои.

19

Одисей 1

преди 10 години

22 те дда бяха само *** , защо мислиш че от ЕРП-тата наложха електромерите да се изнасят на оградата , масово се краде по селата и колкото и да ти е чудно най-много се краде по скъпите южни квартали на София , талка че не са само те

18

anonimen

преди 10 години

Питаите този с жълтото по устата колко договора са подписани за ВЕИ ИЗАЩО НЕ Е спряна тази далавера навреме.Всички проблеми възникнаха от високата цена на ВЕИ.По този въпрос мълчи като пуяк.

17

Анонимен

преди 10 години

Няма *** махала в която купторите да имат акт 16, следователно нямат партиди за ток,а ток имат. Ако знаете за какво крадене става въпрос,ще ви стане лошо. Всички управляващи *** до момента си траят, затова *** долни *** .

16

jamiro

преди 10 години

скъпя ток за Българитe ,eвтиния за износ. подобно на прeступника Донeв на SOPHARMA дeто изнася за цяла eвропа лeкарствата си с 2,до 3 пъти по ниски цeни,а на собсвeния си народ по скупи,от нас нeстава нация и държава

15

Одисей 1

преди 10 години

19 за какви мечти говриш по време на соца , ти в ред ли си

14

художника

преди 10 години

К`во ме е.е колко губим от тока? Хората си загубиха през тези 24г. живота, мечтите, работата, приятелите си, роднините си.Едни си отидоха от немотия, други избягаха в странство.Цяла България се "загуби" по пътя на вашия *** преход към "демокрация" !!!НЯМА ЛИ КОЙ ДА ВИДИ ТЕЗИ ЗАГУБИ????

13

АБЕ , ТЪПАЦИ ,....

преди 10 години

...НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ , ЧЕ АЕЦ-БЕЛЕНЕ НЯМА ДА СЕ СТРОИ?!!ТОВА Е САМО БЛЪФ И ЕДНА ОГРОМНА ЯМА ЗА ОТЧИСЛЕНИЯ НА ПАРИ ЗА ЧЕРНИТЕ КАСИ НА ПАРТИЯТА!ВЕЧЕ ,ДОРИ И СТАНИШЕВ СИ ПРИЗНА ,ЧЕ НЯМА ДА СТРОИ БЕЛЕНЕ!КАЗА ВИ ГО В ПРАВ ТЕКСТ!!!ДО КОГА ЩЕ ДЪВЧЕТЕ ,ТАЯ ЧЕРВЕНА КОМУНИСТИЧЕСКА ДЪВКА????НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ...??!!

12

Одисей 1

преди 10 години

Чухте ли го току що Трайчо Трайков по телевизията , когато е станал министър е заварил следното . Износителя на ток , може би онзи Манчев с ТРИТЕ ХИЛЯДИ ДЖОБНИ , поните ли го при Диана Найденов , та той примерно пише до Директора на АЕЦ Коззлодуй че иска да купи еди колко си ток по еди каква си цена и другия *** шефа на Козлодуй с еедна резолюция на заявлението му решава въпроса , като ви казвам че *** са пладнешси разбойници не ви лъжя , по безочливи от тях няма на този свят .

11

слона

преди 10 години

До а3Набара разковничето- евтин, скъп, да има хляб за медиите, а иначе си е все същото: *** си го бере /барабар с жиците и джелезото от стълбовете/, а българинът си плаща, че взема и заеми и внуците му да има да плащат. Пълна гнус. Той затова взе и да не работи друго освен за себе си. Сега спасиха социалния фонд, но догодина едва ли. Тогава че требе ромовете да се пишат сирийци, че да лапат европари отново, или да одят на гости на Камерън...

10

Некой си

преди 10 години

Добрев тъпанарино, вместо да се правиш на интересен питай този от ляво на тебе как разсипа АЕЦ-а за времето през което беше шеф.Как като идваха чуждестранни делегации и разбираха кои е шефа на АЕЦ-а се окориха и смяха на глас.И да уважаеми ***, по-добре е да изнасяме нещо на по-ниски цени, отколкото да не изнасяме нищо и да държим високи цени.Ама на кои ли да обясняваш...