126

Анонимен

преди 11 години

Боян като няма пари с какво да се гледат тези деца? Те лесно се правят ама само с любов не става

125

боян

преди 11 години

Раждаемоста е одраз на възпитанието, психологията и менталитета на българина. Има подобни страни като нашата, но раждаемоста е поголема, като например Македония, Сърбия или Албания. Често пътувам в Македония и там всички познати имат по две деца, срам ги е да имат само едно. Затова българи обичайте се и правете деца, защото това е истинския смисъл на живота, да продължи живота след нас, детето да го възпитате според вашите визии и убеждения, детето ще продължи там дето вие сте спрели.

124

амет

преди 11 години

Пет милиона българи ли?Ха-ха ,ще бъдем 2.8 милиона роми,според едно наше изследване.Българите почти ще са изчезнали.Може би, ще си оставим няколко по зоологическите градини.

123

За съжаление...

преди 11 години

Както сме я подкарали, с нашенския си манталитет, до 2060год. ще изчезне и географското понятие Бг, дерзайте, всеки народ заслужава управниците и съдбата си!

122

хахахахахаааа

преди 11 години

кво ви ааболи за българите,нали килърито и бай цвятко кажааа-2020година *** са бъдещето на Бг и секи *** ще работи-хахахаххахааааааааа,мн *** народ бееееее

121

анонимен

преди 11 години

Стига да се делите бе ***,турци, и т.н вс.сме хора

120

gtf

преди 11 години

данъчни преференции за хората с деца - така работещите ще имат стимул да създават поколение , а *** - да се хванат да работят !

119

за 143, анонимен

преди 11 години

Слава богу, но все още българите сме доста над посочената от теб цифра. *** и турците, както и да ги броиш, са много по малко, отколкото ти се иска. Явно затова ни натискат да приемаме нелегално преминаващите границата мюсюлмани за "бежанци". Когато станем 2,5 милиона, държавата просто ще се срути от невъзможността българите да изхранваме толкова ***...

118

Анонимен

преди 11 години

Никой не предвижда най-голямата опасност. А тя е, че поради тоталната беднотия и големият проблем със здравните услуги, населението ще е тотално болно и смъртта ще ни коси многократно по-бързо.

117

Анонимен

преди 11 години

Смятам, че данните не са верни, какви 5 милиона??? Порочната сметка да се вкарват в регистрите за гласуване умрелите и изселилите се българи и да се надуват цифри е смешна!!!Така е и с българския език! Ромите си говорят ромски, турците турски, българите в чужбина не използват български и остават само около 2 милиона да говорят български в България! Локумите около бройките е грешна! Отдавна сме 2, 5 милиона! Факт е!

Тук е мястото да отбележа нещо. Намаляването на българите до 5 млн е нормален процес. В момента българската икономика не може да изхрани 7 млн души. По естествен път - смъртност и миграция, ще се реши проблемът. В момента имаме към 500 000 безработни. Няма ги вече държавните заводи, работещи на загуба. Ако от 5 млн имаме 1/4 деца и млади, 1/2 работещи и 1/4 пенсионери, ние ще бъдем цветущи и ще имаме големи доходи. Проблемът не е броят българи, а качеството и заслугите им към икономиката.

115

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 138Ми защото не ни пука за скапаната България - най-помиярската държава на света.

114

Анонимен

преди 11 години

Хората си правят отчисленията за пенсии, но периодично държавата ги "изяжда". И после се чуди как да намали броя на пенсионерите до 0 !!! Високата смъртност засяга всички възрастови групи. И проблема не е в броя на подрастващите, а в падането на тяхното "качество" като работна ръка. Накратко - вие по върховете, крадете по малко, че ще станем на кълбета много скоро!

113

Анонимен

преди 11 години

Чета ви коментарите и си мисля, вместо да се оплаквате, вместо да обвинявате и т.н. абе защо не вземете да си седнете на *** и измислите какво да правите и след това да го направите. Ако не стане - повтаряте процеса.

112

Анонимен

преди 11 години

Gledam i newqrwam na ochite si,stawa wapros za topeneto na Balgarskiq narod,a powecheto plateni shpio*ni,si wartqt po chata agitaciqta, i hich ne im puka za rajdqstwaneto,e natowa mu wikat swinshtina.

Искам да видя през 2060 г. как БСП ще пенсионира 60 % от населението на възраст 60 г, а за изхранването на старите ще се грижат 10 % работещи. Да включим и минимум 20 % *** на социални помощи. Затова Бойко се опита да увеличи пенсионната възраст, за да не фалира системата. Но после той излезе черният, искал да унищожава пенсионерите. Ха сега червените *** да търсят и да вадят пари за пенсии, да намаляват възрасти. Ние българите винаги търсим виновник, вместо да решаваме самия проблем.

110

Анонимен

преди 11 години

До АтакистХахо, сега кой гласува заедно в парламента с ДПС и БСП ???

109

РА

преди 11 години

До СИТСКИ ЛОРДТи за децата не се притеснявай. Те ще пораснат и сами ще изберат пътя си в живота. Твоето са си оправдания, щото си шубе. Точка. Обяснявай ги тия неща на хора, дето не са минали по тоя път.

108

Анонимен

преди 11 години

Хайде всички заедно:Бье Сье Пье !!!

107

ОСТАВКА !

преди 11 години

Така е след 68 години комунистическо и посткомунистическо управление ! Там, където е стъпил човеконенавистническия руски болшевишки ботуш, десетилетия след това трева не никне ! Много по-гибелен от османското робство !