64

циганин

преди 10 години

Точно тъй отдавна съм казал че българите за никъф *** не стават само да се чешат по *** или да ги чешат.Махнете тези заводи и *** че ще пострадаге повече вие отколкото ние.

63

Teo

преди 10 години

До къде я докарахме, кажете ми? *** да се бунтуват за това, че българските ниви се превръщат в гробища а люлинци отсреща блеят като овце и се чешат между чатала! Хак да ви са фандъкови-мандъкови и незнам си какви си дърти комунистически отпадъци! Абе вие луди ли сте?!? Във всяка една нормална държава такива потенциално опасни неща ще ги изнесат в някой обезлюден район! Стегнете се,софиянци иначе за никакъв *** не ставате!

62

циганин

преди 10 години

Vansito не се радвай защото ние ставаме повече .Така че от тез изотопи вие ще се стопите още повече,което е добре дошло за нас,ха-ха-ха

61

Vansitooo

преди 10 години

Чудесна новина!!! Денят ми стана по-хубав. Много свежо! Ако може и за крематориума да се обясни на наште *** събратя, че това е групов солариум, а за лабораторията за ядрени изотопи да ги тестват върху тях...... то това ще е страхотно.

60

до недопустимо

преди 10 години

И кой ти каза ,че битието определя съзнанието.Това го пишеше в марксическата литература.Много хора смятат ,че съзнанието определя битието.

59

Анонимен

преди 10 години

Е ти ,като толкова чакаш пред книжарниците,не се ли научи ,че "недопостимо"се пише с "у"-недопустимо.

58

ТоранагаСама

преди 10 години

Пичове, не знам що визирате ***, при положение, че във Филиповци живеят над 2000 българи. Съществува и "малката" подробност, че от другата страна на улицата има едно "кварталче", което се нарича "Люлин" и в него живеят над 200 хиляди човека. Това са има-няма 3% от населението на България. Сменете си заглавието, ***!

57

до pepatilena

преди 10 години

"Битието, определя съзнанието!"псНавремето, освен опашките пред магазините за банани , портокали или маслини, много често можеше да се видят дълги опашки и пред... книжарниците! А, днес.... (((

56

pepatilena

преди 10 години

До 56 Термина, който използваш - системната криза на морала най - вероятно е нежеланието на хората да вървят по нагорнището - ползотворен и труден акт. Те предпочитат да се спускат надолу - лесно, но в дългосрочен план много пагубно действие. Не пада културата на българина, а просто живота го прави по - вулгарен и директен. Учи го да нарича нещата с истинските им имена и да се държи по съоветния начин. Вулгарни управляващи --> вулгарна реалност --> вулгарен живот --> вулгарно поведение.

55

кос

преди 10 години

Няма значение дали *** пишат жалби.Въпроса е ,че не е нормално човек да живее между такива" страховити"съоръжения.По добре пуснете им химическо оръжие на хората.

54

Анонимен

преди 10 години

До 0Ами те българите във Филиповци са най-изпадналите! Защо да не пишат *** жалби, след като те са най-заможните и представителните в района - все пак, на тях се крепи Филиповци?!

53

Анонимен

преди 10 години

Суходол, ако знаете как ухае във Филиповци, ще ви се насълзят очите от носталгия по миналото!

52

Минувач

преди 10 години

Га Ви върнаха земята и се направихте на граждани, н'и р'ивахте, а сега що р'ивете, като държавата през демокрацията реши да си я вземе обратно, докато вие все чакахте да ударите кьоравото, за да я продадете на извънземни цени?!Някои съноваха чували с пари и не вярваха, че още преди две години трябваше да се оттърват от тази земя - халал да ви е сега!

51

До 53

преди 10 години

Деградацията на културата във всяко едно общество води до системна криза на морала нравственноста и възприятията ни за добро и зло/допостимо/Например - това, което е било недопостимо в едно общество от морална, нравственна и етична гледна точка преди 10г., днес се възприема като нещо естествено/ търсим и си намираме оправдание, че това е в реда на нещата/.

50

Анонимен

преди 10 години

Крематориума е добра идея.Ще има мноооого работа ако го ползват германци като през втората световна!

49

Лаборатория за....

преди 10 години

.....радиоактивни изотопи???Значи да не се учудвам,ако *** вместо да събрат жици почнат да се събират върху тях?

48

Анонимен

преди 10 години

Айде да ми обясниш как мойта култура определя бита и културата на ромите? Много съм заинтересуван да разбера и как мога да им въздействам с културата си така, че ромчетата вместо да крадат и замерват влаковете с камъни, да ходят да учат, да спрат да се женят на по 13 години за чичовците си, да се къпят по - често и да спрат да дишат лепило и да просят пред гарата? Много обичам популисти дето не знаят какво говорят ;)

47

Анонимен

преди 10 години

Хм, културата на мнозинството определя и формира битието на малцинсвата!

46

NAT

преди 10 години

"... заключени между завод за обработка на ***, бъдещо гробище и лаборатория за производство на радиоактивни изотопи..." - всички ромски гета заслужават такава участ! Апелирам господата управляващи да се замислят за това и в останалите *** махали да има такива здания, така че х'електоратът, който ги избира срещу 20 лв., да е щастлив и доволен

45

0

преди 10 години

ЩЕ СИ ОПРАВИТЕ ЛИ СКОРО МАНИПУЛАТИВНАТА СТАТИЯ, неграмотници?!! Във Филоповци не живеят само *** и едва ли те пишат жалби? Да не би случайно да си търсите нови хора за работа?