38

Анонимен

преди 10 години

Ако двигателите на Френската революция знаеха,какво ще се случи след нея,никога нямаше да я предизвикат!

37

Д-р Уотсън

преди 10 години

Как да няма алтернатива?Тук си имаме Тиквоний,дук на Банкя,какво му пречи да стане президент на Сирия,тъкмо и ние ще се отървем от неговата безкрайна дивотия.

36

Нике1класик

преди 10 години

До ето го------Съжалявам че трябва да ти разваля рахатлъка обаче тея факти дето изнасяш неозначават абсолютно нищо!Още по времето на Буш-младши турските граничари заловиха на границата с Ирак хора опитващи се да внесат в Турция радиоактивни материиали което в никакъв случай неозначава че Садам е имал атомно оръжие!Единственото сигурно нещо е че Башар Асад има химически оръжия както и хора които да боравят с него!

35

ето го

преди 10 години

Прокуратурата на град Адана (южна Турция) повдигна официално обвинение срещу граждани от Сирия и Турция, които се опитаха през май тази година да закупят в Турция 10 тона компоненти за производство на химическо оръжие. Според обвинението заподозрените са свързани с борещите се срещу сирийското правителство Фронт ан Нусра и групировката Ахрар ал Шам, близки до Ал Кайда.Обвинителният акт осъжда гражданин от Сирия, обвинен за закупуването на вещества, на 25 години затвор и петима граждани от Турция на по 15 години. В заключението на акта се казва, че Фронт ан Нусра и Ахрар ал Шам са п

34

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Е, лельо ***, имаш напредък - само 3(три) пъти си преписала думичката "режим" в това сърцераздирателно пасквилче!Ако мизерните *** драскачи от БТА(БълХарска Тъпанарска Агенция) не искаха абонамент за тъпия си сайт, щях да те проверя дали си преписала точно.

33

Анонимен

преди 10 години

Тези хамериканци сами си създават врагове за да имат какво да правят тайните служби!Безработица брадче и някой друг завод за оръжия и 2-3батальона откачалки.Башар воюва срещу Алкайда,ЦРУи други организаций по авантюризъм...

32

Анонимен

преди 10 години

Сирия и Асад,ке падне ама га *** няма.Руската мечка и жълтите айфони само да кажат и маймуните ще се качат пак по дървятата с подвити опашки!

31

AIMILIVS

преди 10 години

Ще настъпи бърза и безкомпромисна демокрация, която ще изцица петрола и парата към страната на свободните и смелите , после ще си вдигнат гълъбите и ще оставят населението в ръцете на психичноболните ислямисти.

30

До Shop

преди 10 години

Шопе, нещо са смекчили тона май. Преди казваха "Не въпросът дали ще падне Асад, а кога?", а сега пишат "Ако Башар Асад един ден падне от власт"На какво ли се дължи това?;)

29

Нике1класик

преди 10 години

Свободата ми е мила,ИСТИНАТА свята!Оня *** Барак Обама дължи политическото си издигане на ПАРАЗИТИРАНЕТО върху труповете на стотици милиони жертви на болеста СПИН!Колко му е на това негро без никаква ценностна система да заповяда по телефончето на Башар Асад да използва химическо оръжие за да му спаси *** и да се отклони вниманието от Египет,където май Малик Обама бил член на Мюсюлмански братя!Какво друго да се очаква от паразита Обама освен върху трупове да гради кариерата си!

28

Анонимен

преди 10 години

Предлагам за наследник на Асад- Бойко Велики! Тъкмо ще си наглежда сметките, а там има и петрол, газ, все благи работи!

27

Анонимен

преди 10 години

Ами много е просто всичко,просто руснаците слагат друга марионетка на мястото на Асад и войната свършва,всичко се върти около Асад,ако сложат на негово място друг руснаците и всичко приключва.

26

Shop

преди 10 години

Сту́дэбе́йкэр модели US6 трхосный грузовой автомобиль фирмы Studebaker Corporation, выпускавшийся с 1941 по 1945 годы. Был самым массовым транспортным средством, поставлявшимся Советскому Союзу по ленд-лизу. Отличался повышенной проходимостью и грузоподъмностью (по сравнению с советскими грузовиками того времени). Также, в отличие от советских грузовиков, имел полный привод на все три оси. Примерно 100 тысяч из них были поставлены в СССР во время Второй мировой войны, по договору ленд-лиза

25

Анонимен

преди 10 години

Единствените, които могат да се справят със зверовете на Ал Кайда са патриотите на Хизбулах!!!

24

Боби

преди 10 години

Никой не може да свали Асад, освен Исус Христос, и то лично.

23

Одисей 1

преди 10 години

22 американците участват пряко във ВСВ от 7 декември 1941 или пет месеца след нападението на Хитлер над СССР , вярно Съветския съюз е по отдавна , доста по отдавна от датата 22 юни 1941

22

Shop

преди 10 години

Белл P-39 Аэрокобра (англ. Bell P-39 Airacobra) американский истребитель периода Второй мировой войны, отличавшийся необычной для своего времени конструкцией (двигатель располагался сзади кабины пилота). Половина всех выпущенных кобр, более 4500 машин, были поставлены в СССР по ленд-лизу. На P-39 летали такие результативные асы, как Александр Покрышкин и Григорий Речкалов.

21

Одисей 1

преди 10 години

24 но народа не е зад него ,а днес в условията на интернет ще е все по трудно съществуването на такива като него.

20

Анонимен

преди 10 години

Асад със сигурност няма да падне, 1во има най мощната армия в арабския свят, зад него са държави като Русия и Иран , да не говорим че за Асад се бие и най мощната групировка в близкия изток Хизбола .

19

Shop

преди 10 години

До НайденовКолко е това огромно болшинство?