20

Анонимен

преди 11 години

Елементарни обиди от елементарни хора,те повече не могат да измислят,за повече трябва акъл и въображение,а ако ги имаха нямаше да са озлобени лузъри.

19

политолог

преди 11 години

Драги сънародници, защо всички плюят Б. Борисов след като не е на власт. Ясно е защо-той е единствения политик , който навря в миша дупка БСП-ДПС-ДС. Това е истински Българин, който прави нещо за нашата скапана комунистическа Държава. Прочетете какви елементарни и злобни коментари има за него. Тиква, ***, гробар, тиквоций и т. н. , което говори за изключителна злоба без никакви аргументи. Станишев-Украински евреин, Местан-злобен Турчин, Сидеров-Руски агент, това ни управлява в момента.

18

Анонимен

преди 11 години

Напротив,твърде малко са шамарите,това е проблемът на прехода.Като няма санкция наглецът изнаглява още повече.Но такава ни е народопсихологията-твърде пасивни и примирени.Самоунищожаваме се и емигрираме,вместо да си отвоюваме територията от политическата мафия.

17

бивш

преди 11 години

Оставка И затвор за Борисов!

16

Статистик

преди 11 години

Чета мненията във форума и виждам, че пет човека активно раздават плюсове и минуси в полза на ГЕРБ. Като чета съдържанието, май е налице другата възможност-един *** на два компютъра, като на единия е инсталирал 4 браузъра, на които да чисти кеша.

15

Анонимен

преди 11 години

Abe 300 rabotni mesta ne sa kato 250 000

14

muzaka

преди 11 години

Не мога да дам позитивна оценка на 3-*** министри:1.на икономиката-Стойнев2.на отбраната-Найденов3.на външните работи-ВигенинИ 3-мата са неподготвени за тези министерства.Липсата на нужната квалификация както и отсъствие на каквато и да е комуникативност ги прави не предсказуеми.Другите са си наред.Оценявам това правителство с оценка 3.5 по шестобалната система.

13

Естет

преди 11 години

На клиентите на Сорос друго, освен соросоиси, без човек да се самоцензурира, не може да каже. Относно пердаха Ви предлагам да спрете с гледането на долнопробни екшъни. Така имате шанс да проумеете, че шамарите не решават, а създават нови проблеми

12

Анонимен

преди 11 години

Аре бе тея *** няма ли да си ходят или още ще мажат

11

Коки

преди 11 години

Младите хора са едни хубави, здрави и отгледани с любов деца. Те са хора със самочувствие. И това е хубаво. Но крайно време е да разберат, че вузовете всяка година изсипват на пазара на труда все нови и нови специалисти, които не желаят да работят каквото и да е. Така е, защото има кой да ги храни. Ако три нощи си лягат гладни, ще заработят каквото и да е. Нима на запад тутакси ги назначават за директори. Не, на строежа са. Успех, млади хора. Обичаме ви.

10

Жеваго

преди 11 години

Здравната ни система те е абсурдна. Абсурдна е липсата на над 100 млн от сметката на НЗОК в БНБ. Очаквам коментар от дежурниге гербери във форума

9

Анонимен

преди 11 години

***,боже,божеее,кой ви е осакатил така умствено,че е такова течение между ушите ви? Единствените виновни за батака в държавата ни 20 години са бившите номенклатури и децата им,които не са спрели да управляват и заспалият народ,който гони въображаеми ***,вместо да тегли един пердах на цялата позитанска клика.

8

assyta

преди 11 години

Като толкова ти харесва магистрала на вълни, от която са крари като разпрани, визирам АМ Тракия хващай вълната и дим да те няма!

7

Желев

преди 11 години

Реформаторския блок е поредната програмирана предварително формация, която *** са решили да инсталират в управлението на държавата ни

6

Анонимен

преди 11 години

Ако министрите на Шаро можеха да мислят, щяха да подадат оставка , както кабинета ББ - на 2рия ден. А маймуните , 90 дни плюят по старото правителство. *** шопи , не ви ли харесва Тракия или чакате Хемус да стане, за да можете да избирате по кой път да ходите на майната си.

5

Тотев

преди 11 години

Спаси държавата-арестувай гербераст!

4

Шпиц

преди 11 години

Никаква оставка! Не може стотина обратни да дават тон на цялата държава

3

Мария

преди 11 години

ГЕРБ си плаща на реформаторите, затова ще си ги прегръща, ако иска и друго, а те ще търпят, защото са чувари, че във властта е хубаво

2

REDvayler

преди 11 години

Ако министрите на Орешарски можеха да говорят министрите на Борисов да са вече по затворите

1

Анонимен

преди 11 години

Оставка!!!!Некадърници