16

Анонимен

преди 10 години

cionistka kloaka sa tez prepisani statiiki

15

Анонимен

преди 10 години

Всеки може да си направи ЗАРИН.. Терористите не веднъж са го правили.. Зарина от Токойското Метро е ръчно правен от терористи

14

4321

преди 10 години

Добра поръчкова статия. Пентагончето пуска новини по всички масмедии, за да ни заблуди, че ударите по Сирия са демократични и належащи. Обаче има един пич, Владко се казва, той нещо го гледам праща здраво атомни подводници, ЗРК-та, муниции, ракетни крайцери и разрушители край бреговете на Сирия. Та тоя пич Владко, мисля че много скоро ще изпраска един голям Сибирски буй в тенекиеното американско д..., как мислите?

13

До Одисей 1

преди 10 години

Всеки има право да е ***, но твоето е престъпление. Каква организация в Ал Кайда без финансирането от САЩ, а? И стига сме бутали религията, ит ис ол абаут мъни.

12

До Одисей 1

преди 10 години

В грешка си. Така наречените "бунтовници" са точно подразделение на Ал Кайда, спонсорирано от Щатите, както и самата Ал Кайда. А на проклетите американци просто им трябва чист коридор към Иран. Не им дреме за Сирия, нищо няма там. Интересно е Китай какво ще направи, но дано до война не се стигне, че ще загинат много, заради едните капиталистически интереси.

11

АНТИМУТРА

преди 10 години

Тази тема ние я дискутираме!!!Но самия народ на Сирия не го иска асад а той не иска да пусне властта! Резултатите са 10 хиляди умрелиСАЩ са напълно прави да се намесят и без химическо оръжие!!!

10

Аматьори

преди 10 години

коментират тук една статия, пълна с "ако"-та. Напишете за САЩ, де, как застават на страната на "страшната" Ал Кайда сега, понеже им отърва. Да, имат Сирия оръжия, но не са *** да ги използват сега. Колко от вас са били там и имат представа въобще как се управлява такъв народ, а? Бедност, племена, тотална липса на образование в държава, разбита от чужди интереси. И видиш ли, САЩ били подкрепяни от Франция и Великобритания, другите *** колонизатори и безкултурници.

9

приказки от 1001 нощ

преди 10 години

чудно, сега Сирия като си унищожи химическото оръжие *** ще си унищожат ядреното и Близкия изток ще стане рай, и мирен, и проспериращ.

8

izrodsym

преди 10 години

"100 тона газ зарин могат да убият 50 млн. души", могат да, ако на всеки човек поотделно му го набутат този половин милиграм в устата... *** драскачи!!!

7

обективен

преди 10 години

Сирия от 50- гофини се въоръжaвa от русия, химикaлите сa руски. Що се отнaся до Aмерикa тя рaзполaгa с нaй- могъщия ядрен потенциaл между 15000 и 20000 бойни глaви. Рaшa 300- 500 реaлно действaщи))), Китaй около 200- 400, Бритaния- 150, Фрaнция- приблизително колкото aнгличaните. Тa толкоз по въпросa зa рaшъните и химикaлите нa aсaд

6

Анонимен

преди 10 години

Американската фирма кога ряза ракетите ни и обгазява редовно Змейово и Стара Загора, никои не се загрижи. Къде беше тогас Америкаският президентин да заплаши и тяхната си фирма, а?

5

АНТИМУТРА

преди 10 години

До 4 Много добро!!!Без значение дали САЩ и Русия са продали отровите на СИрия те добре знаят с какво разполага Сирия!Първо им продават! После ги обвиняват, че го използват за кланета и ги омиротворяват! Двойна печалба!! Е така се прави бизнес

4

Анонимен

преди 10 години

Притежават каквото са и продали САЩ и Великобритания. Те затова американците са много наясно, щото имат разписките.

3

Анонимен

преди 10 години

Толкова много народ могат да избият? О ужас. А пък САЩ притежават официално 15 000 ядрени бойни глави. Такова число на възможните жертви още не е измислено. И ко праим сега?

2

Анонимен

преди 10 години

Защо, когато споразумението м/у САЩ и Русия за унищожение на биологическо оръжие изтече, американците се направиха и казаха, че няма да унищожат щамовете си с едра шарка, зщото според тях имало още какво да се извлече като "научен" материал..... същите тези миролюбиви и демократични американци, които са мятали биологическо, химическо и ядрено оръжие по цивилно население

1

АНТИМУТРА

преди 10 години

Нали уж нямаха химически оръжия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Сирия е пълна с химикали за разлика от умрелия от гъдел Ирак където държавата беше управлявана от терористичен диктатор но оръжия за масово нямаше бяха голи като пушки!