62

Жоро

преди 10 години

Браво на Ален Делон. Хомосексуалистите са ***. Трябва закон, забраняващ на тези *** да осиновяват деца. Преставяте ли си детенце да живее в такава извратена среда.Ужас !!!

61

yatsamngoi

преди 10 години

Искам да ви кажа, че дъщеря му се разграничи изрично от думите му, той си самонанесе жесток удар върху кариерата, сега никъде няма да го канят и ще търчи да се извинява, ще видите!

60

yatsamngoi

преди 10 години

Във френските шоу среди от край време се носят слухове че Делон е гей, може би наистина е такъв и затова бърза да заклейми хомосексуализма, за да не се разчуе че мъжкарят на Фронс си пада по мъжленца! Ив Сен Лоран те гледа от гроба ,да знаеш, и имаше наглостта да присъстваш на погребението му! ПРЕЗИРАМ ТЕ АЛЕН ДЕЛОН!

59

yatsamngoi

преди 10 години

ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПОВТАРЯТЕ КОЕ БИЛО БОЛЕСТ! ДОРИ ДА БЕШЕ БОЛЕСТ, НЕ МОЖЕШ ДА ЗАДЪЛЖИШ НЯКОГО ДА СЕ ЛЕКУВА! АКО ИМАМ ДИАБЕТ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ ЗАДЪЛЖИ ДА ПРИЕМАМ ИНСУЛИН, МОГА ДА ОТКАЖА ДА СИ ИНЖЕКТИРАМ И ЩЕ ПУКНА! ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПОВТАРЯТЕ НАИЗУСТ, ЧЕ СТЕ МНОГО ЕЛЕМЕНТАРНИ И ПОСРЕДСТВЕНИ! И КАТО Е БОЛЕСТ КАК СЕ ЛЕКУВА: КВЕТИАПИН,АНАФРАНИЛ,АМИТРИПТИЛИН,ДИАЗЕПАМ,БРОМАЗЕПАМ,ХАЛОПЕРИДОЛ,РИСПЕРИДОН,ОЛАНЗАПИН,ХЛОРАЗИН,КЛОЗАПИН,ЛИТИУМ,ИНДОЛ, ПАРОКСЕТИН, АБИЛИФАЙ, СЕРТРАЛИН, ЕСЦИТАЛОПРАМ, ИЛИ НЕЩО ДРУГО?

58

yatsamngoi

преди 10 години

Не сте ли чели "По следите на изгубеното време" или Маркиз Дьо Сад. Ами Симон Бовоар, Андре ***! Много ми падна Ален в очите с низкото си поведение, но за жалост мъжкарството и красотата рядко вървят със истинска доблест и джентълменство, ами със надутост и комплекси. Толкова от мен, бях многословен, но това е истината, съжалявам, като не познавате френското общество,история,култура и държава не давайте компетентните си балкански мнения, във Франция този акт е равносилен на самоубийство.

57

yatsamngoi

преди 10 години

Разбира се пропуснах без да искам бележитият писател Жан Кокто, който е бил в много близки отношения с Едит Пиаф. Той е писал сценария за филма "Красавицата и звярът" по който е направена версията на дисни. Да не забравяме и Мишел Фуко - един от най-видните представители на структурализма и постструктурализма в света, един от най-цитираните интелектуалци, Делон и на малкият пръст не може да стъпи на тази плеяда от хора, много сгреши, този гаф ще му струва кариерата, която дължи на гейове.

56

yatsamngoi

преди 10 години

Да допълня други важни личности хомосексуални които са допринесли много за славата на Франция по света и това е поругаване на тяхната чест и достойнство!!!Символистите Артюр Рембо и Пол Верлен, иконата Ив Сен Лоран,дизайнерите Кристиан Диор, Коко Шанел, Жан Пол Готие.Известно ли ви е че пазарът за луксозни стоки и откотюр е един от най-важните отралси за Франция? Франция е създателката на откотюр,тя има патент за марката откотюр, френски дизайнери са обличали най-големите знаменитости в света.

55

yatsamngoi

преди 10 години

Не го ли е срам, не е ли нагъл? Трима от режисьорите на негови филми са хомосексуални. С тях има общо около 6 филма. Освен това се е снимал във главна роля във филм по роман на писателят Марсел Пруст, който също е гей. Това е предателство! Има го на снимки как е в приятелкски отношения с кмета на Париж Бертран Деланое, който също е гей. Не знам как ще го погледне в очите после. Едни от най-бележитите личности на Франция са гейове - великият дизайнер Ив Сен Лоран, символистите А.Рембо и П.Верлен.

54

Браво, г-н Делон!

преди 10 години

Този актьор пресъздаде на екрана образите на не един култов мъжкар. Със своето изказване, цитирано в статията, той още веднъж доказва, че е вярно нещо, което беше казано по негов адрес още преди години: "На екрана той пресъздава себе си." Мъжкар изпълнява мъжкарски роли. Какъвто е на екрана, такъв е и в живота. Браво!

53

Анонимен

преди 10 години

Правилно! Като искат деца да си ги направят

52

Аспарухова

преди 10 години

Поздравления за това мнение на Ален Делон, този здравомислещ човек!Още веднъж ми се издигна в очите!Нямам нищо против гейовете, да са живи и здрави, но не е нормално едно дете да живее в такава среда!

51

Анонимен

преди 10 години

ВСЕКИ ЗДРАВО МИСЛИЩ ЧОВЕК Е ПРОТИВ ГЕЙОВЕТЕ КОИТО ОСИНОВЯВАТ ДЕЦА. ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ СЪС ЗАКОН. ТЕЗИ ИЗВРАТЕНЯЦИ ТРЯБВА ДА СЕ СКРИЯТ Е ДА НЕ ПАРАДИРАТ С БОЛЕСТНОТО СИ СЪСТОЯНИЕ..

50

селския

преди 10 години

Браво на дядката. Някви си *** искали деца. А да си направят сами де.

49

kur

преди 10 години

i ako e sreshty prirodata, togava zashto PRIRODATA sazdava gays?

48

Анонимен

преди 10 години

Прав е човека!!!

47

До 43

преди 10 години

Валентине Валентинее помисли малко, пък после пиши!

46

...

преди 10 години

Ами добре е че един изключителен актьор най-накрая каза нещо против тия дето все искат да налагат наистина противоестествено си поведение и то публично! Колкото и да не им се иска да си го признаят това е ПРОТИВОЕСТЕСТВЕНО! А по въпроса с децата е това дете няма ли малко да е осъкатено в една такава двойка кои е бащата коя майката, то какво ще стане накрая? Има доста не отговорени и не зададени въпроси по тоя повод!

45

Анонимен

преди 10 години

Машалла!!!

44

много учен

преди 10 години

Ален Делон никога не е бил лей,той е истински пич,има ако не се лъжа 7 деца,а ти колко деца имаш???????????

43

kostandb

преди 10 години

Тоя пък винаги съм го мислил за обратен хахаха