108

Анонимен

преди 10 години

Както винаги БСП си отива с протести и павета.Нищо ново.

107

Анонимен

преди 10 години

Защо след като намалиха тока тоя месец беше с 30% по скъп?Вижте си сметките!Кого лъжете?

106

Лъчезар Лазаров

преди 10 години

Асене, Асене! Падаш много ниско и се коленичиш за жълти стотинки!

105

Анонимен

преди 10 години

БСП да събира" червените кхмери" и да прави "културна революция" !

104

BEZRABOTEN

преди 10 години

NA TIA POLICAI DETO SE KANIAT DA BIAT ZASHTO TRIABVA DA IM PLASHTAME ZAPLATI OT NASHIA DJOB SPIRAM DA PLASHTAM DANACI KRAI S BODALAKAAAA NEKA DA OGLADNEIAT KATO NAS DA VIDIM KAKVO SHTE PRAVIAT POSLE

103

Анонимен

преди 10 години

Пускайте,жандармерията да им счупи главите на тия *** и квот е квот е да се свърши.Сега ни трябва правителство,света е пред трета световна война.Ако няма кой да притискаме за неутралитет ще загазим здраво.

102

rumen221

преди 10 години

До en taro adunЗа тези крадци ли говориш?1. В случая с фотоволтаиците, определената цена на базата на този закон е между 718лв. и 823лв., но само за периода 2007 2008г.- Защо ГЕРБ не я промени след 2008г., защо не промени закона 2. БСП е подписала договори за 300 МВ., а ГЕРБ промени закона едва, СЛЕД КАТО ПОДПИСА договори за около 11 700 MW.3. След като ужким промени закона ГЕРБ подписа договори за още 600 MW, - Самата Цветелина Бориславова заяви Инвестирала съм 3 милиарда(интересно как го направи с гаранция от смешните 600 милиона).

101

Анонимен

преди 10 години

В момента 10-тина човека дърпат заграждение а от другата страна ченгетата и те го дърпат. Смях в залата....вместо да заиграят палките те си дърпат заграждението. Баси смеха!

100

Анонимен

преди 10 години

до Фашиста...Хайде бе, откога чакам да се сбиете и да пролеете кръв с ченгетата.Разбрахте че комунистите само с кръв ще дадат тази власт. К'во чакате???Или май не ви стиска?

99

rumen221

преди 10 години

До Kaleko AlekoПротеста обслужва Ц.БориславоваОставката на Борисов и след това Протестите бяха организирани от ОЛИГАРХИЯТА, с цел да няма правителство и тока да се повиши с 40%, както беше по наредбата...!!!- Това не стана..., заради правителството на Орешарски (зад което стоят англичаните)- Парите на Б.Б. за протестите са спрени и само *** от РЗС и НФСБ се мъчат да пуснат поне малко българска кръв...- Сега ще се опитат да качат цената на тока с профсъюзите!Не забравяйте какво е казал Великият български Народ...:- "И най-умния си е малко ***..., а понякога

98

Одисей 1

преди 10 години

126 кога пък танахте и вярващи безбожници такива нали се кълнехте ввъ вечна вярност само на Светата троица Маркс Енгелс и Ленин и тяхното отроче Димитров , карахте поповете с бадите си да метат милиционесрките управления , мръсни гадове , когато видях цървула Гоце Първанов до патриарха в катедралата александър Невски ми се повръщаше ,а дори и днес КВО ПРАВИТЕ НА ОНЗИ ПЛОЩАД БЕ , КОЙ ВИ ДАВА ПРАВО ДА ЗАЕМАТЕ ПЛОЩАДА ПРЕКАТЕДРАЛАТА БОГОХУЛНИЦИ.

97

rumen221

преди 10 години

До en taro adunкрасавци и хубавици,КАТО ПОГЛЕДНА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ВИЖДАМ ПОСЛЕДОВАТЕЛНО...:- Румен Николов - Пашата, зад него- Цветан Цветанов, зад него- Бойко Борисов, зад него- Ядосаната от намалените цени на тока - Цветелина Бориславова (щерка на генерал от ДС)...- Зад Цветелина Бориславова - съзвездие от ГЕНЕРАЛИ ОТ ДС, КОИТО ПРИВАТИЗИРАХА БЪЛГАРИЯ...!!!Хора - ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ И ВИЖТЕ ИСТИНАТА...: - ПРОТЕСТА Е ПЛАТЕН ОТ ОЛИГАРХИЯТА НАРЕЧЕНА ДС...!!!.

96

Адска машина

преди 10 години

Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнес дама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. в-к Капитал от 31.03.1997

95

червени боклуци

преди 10 години

Зад понятието "червени ***" се крие ЕТ "герб-Буда"! Защото най-червените болшевики са тези от тиквения герб! Пожарникарят-агент Буда е член на БКП и е бил генсек на СИК, Цецо Пудела е член на БКП и е работил в 7-мо Управление на ДС, убавата Цецка е член на БКП, даже е била член на окръжен и на квадратен комитет, Цацата е бил член на БКП, Плевелът е бил член на БКП. Доколкото ми е известно, нито Станишев, нито Сидеров, нито Доган са били членове на БКП!

94

Въпроси има ли?

преди 10 години

Всяка човешка власт е дадена от Бога - Рим.13:1-3. Следователно Орешарски е назначен лично от Господ Бог! Това означава, че който е срещу Орешарски, той е против Господ Бог! Въпроси има ли?

93

en taro adun

преди 10 години

До rumen221Какъв диалог може да има когато има едно единствено искане - ОСТАВКА!? Теб ако някой ти влезе в къщата и започне да краде ти диалог ли ще водиш или ще му поставиш ултиматум да си излезе веднага?! *** НЕЩАСТЕН!

92

Одисей 1

преди 10 години

118 да спрямо комунистите съм фашист , ако така ти харесва , само мъртвия комунист е добър комунист .

91

пред огледалото

преди 10 години

Ние, протестиращите, не разговаряме с други хора! Ние се самозадоволяваме, пардон, разговаряме само със самите себе си, пред огледалото! Защото ние сме симпатични и интелигентни! А всички останали сте грозни и глупави!

90

rumen221

преди 10 години

Урок за антидемократите Буда-лиСлед избори, организирани и проведени от ГЕРБ, правителство направиха БСП И ДПС...- Това се нарича ДЕМОКРАЦИЯ...!ГЕРБ не можаха да управляват и трябва да си го признаят, като поемат скромната си роля на ОПОЗИЦИЯ...!!!- Това е ДЕМОКРАЦИЯ...!!- Когато една партия не признава Конституционно избрано правителство и предизвиква гласоподавателите си за бунтове...- ТОВА Е ТЕРОР...!!!.

89

Фашист

преди 10 години

Елате бе привърженици на Олигарски елате кво пишете само и стоите в къщи като бълхи...елате *** червени *** на площада!! Тепърва ви чака мор! Власта ще я дадете с дране много кръв и паднали зъби!