4

Анонимен 1

преди 10 години

Вносните пластмасов домати, не могат да се сравнят с българските, откъснати в градина...

3

Дрехи

преди 10 години

Българските ризи са ненадминати по качество и цената им е повече от добра. Обувките са ок като цена/качество, но моделите малко /много/ куцат като външен вид. Панталоните/Костюмите са горе долу сносни и цената им е окей, въпреки, че не си заслужава да си купиш от магазина, след като може някоя лелка да ти ошие модел на армани с качествени материали за тройно по-ниска цена.Колкото до тениските и блузите, нямам особенни наблюдения, но си мисля, че там нещо мнгоо куца....

2

Анонимен

преди 10 години

И бъклгарските заленчуци биха поевтинели ако се премахната веригите прекупвачи,т.е.мафията,която определя и цените по пазарите.

1

Анонимен

преди 10 години

Ми нормално, особено при дрехите, от няколко години нося само вносни дрехи и обувки от Великобритания и Германия, тук не говорим за качество, въпреки че е доста задоволително, а просто за цена. Дрехите на запад просто са по-евтини, дори да са изостанали бройки. Средно харча по 120-150 лева за една поръчка, като в нея влизат поне 1 чифт маратонки/обувки, 3-4 тениски, 2-3 ризи, 1-2 блузи + доставката. За какво говорим... За 150 лева тук трудно можеш да вземеш същото количество.