23

киронки

преди 10 години

ДА СИ ПОСВЕТЕН НЕ Е КАТО ДА СИ ПРОСВЕТЕН, ПЪРВОТО ГО МОЖЕ И ЕДИН ***!!!

22

Анонимен

преди 10 години

Еййййййй каква лява партия е БСП бе ?? Какво е това ляво, какво е дясно, има ли нещо ясно?Новите господари на БСП са Брюксел и МВФ+Световна Банка.Какъв комунизъм ви бие в *** тикви?ГЕРБ са същите пички комунистически, че и по-зле даже.Първанката и Бойката и Доганя са пъври дружки, а вие сте изкъпани овце, т'ва е !Най-бедната, болна и нещастна държавица на няколко континента, пфу !

21

Анонимен

преди 10 години

Него допускат до баницата и той си прави нова организация

20

Анонимен

преди 10 години

СМЕХОТВОРНО Е КОГАТО ПЪРВАНОВ, КОЙТО Е ИДЕОЛОГЪТ И МЕНТОРЪТ НА БОЙКО ДА ПЛЮЕ БСП. СТАНИШЕВ МОЖЕ ДА ИМА МНОГО ГРЕХОВЕ, НО НИКОГА НЕ Е БИЛ ЧАСТ ОТ КРЪГА МОНТЕРЕЙ- ХРАБРО СЕ БИЕ ЗА ПОЗИЦИЯТА СИ И ЗАСЛУЖАВА АДМИРАЦИИ. ПЪРВАНОВ ИЗЛЕЗЕ ОТ ПРЕЗИДЕНСТКАТА ВЛАСТ И ИСКА ВЕДНАГА ДА СЕДНЕ НА ШЕФСКОТО МЯСТО В БСП- СЪЩО КАКТО БОЙКО СЕ КАНЕШЕ ОТ ПРЕМИЕР ДА СТАВА ПРЕЗИДЕНТ. ТЕЗИ ХОРА НЕ МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ ИЗВЪН ВЛАСТТА.

19

ZEITARBEIT фирми

преди 10 години

Некои в България знае ли излъчения док. филм на немската Das Erste на 19.08.13 | 21:55 Exclusiv im Ersten: Deutschlands neue Slums- Das Geschaft mit den Armutseinwanderern , тука става въпрос за нелегална работна ръка от България за Германия чрез така наречените ZEITARBEIT фирми посредници къде ако си се разболял на работното место ти казват веднага ''Отивай си в България'' . КТ ПОДКРЕПА да работи по случая или Константин Тренчев да бъде незабавно уволнен

18

Анонимен

преди 10 години

както казват на село - умел кон не рита!

17

художника

преди 10 години

Всичко, което казва Първанов е точно така. Само че, докато сецате "кокала" забравяте за народа, който ви го е дал. И на този "кокал" ще има все по-малко мръвка.А като няма вече какво да гризете, ще почнете да се самоизяждате! И този процес вече започна !!!

16

Анонимен

преди 10 години

До къде го докара Първанов да събира ятаци против кръговете от Позитано

15

хахаха

преди 10 години

и той ГОЦЕ ТРИПЕРА напишете в гуглето и вижте! Гоце и той иска да *** от ДЪРЖАВНАТА СОФРА! МНОГО *** се събрахте да ни управлявате ,па как не хванахте за една стотинка работа да свършите ,Само родата си гледате ,офшорките и келепира !!! СТИГА С ТИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ХРАНТУТНИ ***

14

sante_dog

преди 10 години

Първанов може да е всякакъв, но рейтинга му е колкото на всички министри + Станишев, така че е добре от БСП да му обърнат внимание. И на него и на Дончева и на Калфин и на Данайлов защото те са уважавани лица в лявото пространство.

Първанка , плюеш "върхушката" на БКП?!?! Опааа... Пардон... БСП :) ;) :) А ти какъв си , бе , Първанка ?!?! Да не би случайно да си от някакво друго тесто "замесен и направен" , а?!?! Май и ти като много други си изключително КЪСОПАМЕТЕН и ЗАБРАВЯЩ..... когато ти е изгодно , разбира се :) ;) :)

12

Гаргарелов

преди 10 години

Нищо от казаното не е случайно.Подготвя се нещо голямо и задкулистно и всички "критики" са за откланяне на вниманието.

11

писна ми

преди 10 години

С какви очи Първанов си позволява да критикува който и да е?! Та това е човекът, който отричаше, че е бил агент към ДС, а впоследствие излезе наяве, че е бил такъв с името Гоце. Гледаше ни в очите и ни лъжеше. Какво още е необходимо, за да бъде низвергнат?! Има ли ***, които да вярват на буратиновци?

10

qwer

преди 10 години

"Пенсионерите не могат да останат единствената социална група, на която да се опираме", ха ха ха е няма да е единствената другарю Първанов другата е групата на тъпите и неграмотни мангаля,да не забравяме и групата на простите *** които ако нема ДПС /което все пак е ваше/ и те ще гласуват за вас. Така излиза,че за вас гласуват само изперкалите пенсии и неграмотното и малоумно съсловие на държавата,време е да се замислите дали да не се разпаднете за да освободите народът от злото което носите

9

до 5

преди 10 години

Много си наивен! И зад Първанов и Борисов стоят подобни олигархични интереси. Целият ни елит е оплетен в тях. Трябват съвсем нови хора, старите муцуни са опетнени всички до един.

8

Психиатър

преди 10 години

"Защо никой не коментираше кадровите управленски решения на Тройната коалиция. Защо имаше баланс и имаше един работещ климат?", попита Първанов и си отговори, че тогава този проблем с назначенията не е съществувал.Гоцето полудя от 3 пера!

7

Нееее

преди 10 години

Махай се от БСП престъпник.Прави си нова партия с Будата.

6

Анонимен

преди 10 години

Червените кхмери плюха, плюха предишните управляващи а сега БСП се превръща в същото като ГЕРБ, а Станишев в точно копие на ББ.Наслаждаваме се на падението им.

5

sokrat62

преди 10 години

Защо сега бе Гоце? Отговор щото сега ми възложиха от ДС да направя нов проект. В щаба на ДС се получи шифрограма, че септември ще бъде май, както е казал Г.Милев в началото на 20в.Освен това със ще, ще, ще ама надали не се правят реформи а проформи!!!

4

Спонги

преди 10 години

До Анонимен 5Свестен доносник няма!