13

Добродушко

преди 10 години

Художник съм по професия,имал съм и ученици,има неща които трябва да се знаят,но по- принцип те са в приоритета на хората които се занимават с изкуство,или поне разбират от него.Като цяло детското изкуство,няма нищо общо със зрялото изкуство.То е плод точно на детската психика,която не е обременена от"жизнен опит" и външното влияние все още е ограничено. За това и детските рисунки са така слънчеви и неподправени,в тях не трябва да се търси симетрия или академичност в пропорциите или логичност..

12

sieraleone

преди 10 години

СЪДБА + КЪСМЕТ 24.000 РИСУНКИ

11

е браво

преди 10 години

Сега порасваш красива и образована,и беж да те няма.Колкото по далеч,толкова по добре.И дано успееш да вземеш мама и тати.

10

VladimirProperty

преди 10 години

Браво !

9

blah

преди 10 години

Molia molia, dobre si doshal!Az tazi artistka ot dalgo vreme (+-20 godini) ia haresvam, kupuvam si siakvi nesta s kotkite i i si risuvam neinite kartinki kato mi e skuchno. Samo ne razbiram koi mi e slojil minus i zasto, namiram che kotkata na momicheto dosta napomnia na stila na Rosina prez ochite na dete.

8

Анонимен

преди 10 години

До blahБлагодаря за името на художничката!Не го знаех и какво прави тази жена. Да балансираш между "високото" изкуство и масовото приложение наистина си е изкуство. Страхотен колорит , като погледах разнити котета ми си вдигно настроението

7

АНТИМУТРА

преди 10 години

Браво браво ама колко е помагала учителката в тази рисунка :(

6

Sephora

преди 10 години

До БРАВО!Ти може да искаш, но всички *** получиха по 250 лв. помощ за първи клас, които бяха изхарчени за ракия, цигари и салам. Да това са нашите пари. И ромчетата трябва да учат, да се развиват и да имат хубаво детство, но не като се дава помощ за първи клас, която не отива по предназначение.Иначе БРАВО на детенцето и на неговата ръководителка!!! Това е голям успех и за детето и за България!

5

Монархист

преди 10 години

Браво, хлапе! Само здраве, щастие и много, много, много, много успехи ти желая от тук напред! Умната и не спирай да радваш мама и тате!

4

blah

преди 10 години

Sledvastata Rosina Wachtmeister! ;)

3

леля Меля

преди 10 години

Браво на Полина!!! Да е жива и здрава, да радва мама, татко и цялото семейство, и да стане гордостта на прекрасния си град Плевен! ( Ходила съм там преди много години, имах любов, ех...) Браво и на гсопожа Ананиева, която е открила този талант в това дете и съм сигурна, че дава всичко от себе си, за да вървят напред децата- художници. Ето, такива новини ни трябват, за да се похвалим пред себе си и да се поздравм! (Не на нихилизма!!!) Браво на нас, българите!

2

До БРАВО

преди 10 години

И аз искам това, драги/а, но за съжаление парите от нашите данъци ще отида за изхранване на и без това охранени тъмни субекти и една дегенерирала, неграмотна, крадлива маса.А това българско дете и още много като него ще продължават да печелят различни отличия напук на абсурдите в своята родина. Дано само талантът се развие в бъдеще, дано!

1

БРАВО!

преди 10 години

Искам държавата с парите от моите данъци да инвестира в развитието на таланта на това дете!