16

бъдин

преди 11 години

Тук се очаква категоричното изявление на висшият командващ - другаря президент Плевнелиев!

15

Анонимен

преди 11 години

***,ходи полапай малко арабски тромпети в Сирия,да успокоиш малко обстановката,че много се е нагорещила!

14

Бай Рос!

преди 11 години

Вие вземете ли решение за участие и точно след час сте свалени от софиянци! Може би това е предвидила Баба Ванга, казвайки че Сирия като падне и България ще се оправи!

"Участие" в какво? В "миролюбив удар" на далавераджиите от НАТО върху суверенна Държава? От какъв зор ? За да могат евреи и хамериканци да си направят милиарди доларчета от оръжие и да си метнат техен послушник след като махнат "непослушкото" Асад , а?!?! Ха на бас..... че от тези "миролюбиви НАТО-вски бомби и оръжия" ще загинат значителен брой и невинни сирийци! В това съм сигурен! Обаче тях НЯМА да ги споменат после , нали? :(((((... НИКАКВО УЧАСТИЕ С ТИЯ "МИРОЛЮБИВИ УБИЙЦИ" !!! :( !

12

Анонимен

преди 11 години

I kakvo 6te im pratim fregatata li, deto nqma6e baterii. Te oniq kato q vidqt 6te umrat ... ama ot smqh.

11

Big Bad Wolf

преди 11 години

до Радина: Не е вярно, Вигенин е никому неизвестен хомосексуалист, който не знам защо другарите му хомосексуалисти са решили,че става за министър.

Какво участие в Сирия , бе , Вигенин?!? Я си стоите на г_ _а спокойно и тихо!!! С 1 работещ изтребител , 3 танка от втората световна и 5 бронетранспортьора от преди 35 години.... за какво "участие" да говорим и къде?!?! Дори НЕ бих им дал и въздушен коридор над България на НАТО-вските самолети.... но като знаем нашите управници какви "г_ _олизци" са... на 100 процента съм убеден,че ще им позволят! И за какво да "помагаме" и на кого по точно? На евреите и американците да си правят "ДАЛАВЕРИТЕ"?!?

9

Анонимен

преди 11 години

Другари,наближава светлата дата 9-ти септември.Обявявайте война на Сащ и Нато и да се приготвим да просрещнем червената армия.Набираме статисти от ромските квартали,които ще направят невиждана хореография със знамената на двете братски държави.Тези,които поругаха паметника на армията-освободителка,ще бъдат изправени пред Народния съд.Не на колониалното робство. Да живее товарищ фюрер Сидерова !

8

амбри

преди 11 години

кой го тури тоя за министър бе?

7

бъдин

преди 11 години

Едно време,когато бай Тошо продаваше оръжие на арабите - всички бяха доволни!

6

vesko02

преди 11 години

През последните трийсетина години не си спомням да сме имали честна,принципна и справедлива позиция по значимите световни теми,винаги нещо шикалкавим.Затова никой не ни приема за надежден партньор.

5

УЖАСНО Е

преди 11 години

ВЪРВЕТЕ ЗАРЕЖДАЙТЕ АВТОМОБИЛИТЕ СИ С ГОРИВА ! ТАЗИ НОЩ БЕНЗИН И ДИЗЕЛ ЩЕ СТАНАТ НАД 3 ЛВ. А КОГАТО ЗАПОЧНЕ ОПЕРАЦИЯТА НАД 5 ЛВ. В МОМЕНТА НА СВЕТОВНИТЕ БОРСИ Е УЖАС. БАРЕЛ ПЕТРОЛ ЛЕТИ НАГОРЕ С МИНУТИ. СЕГА ОТИВАМ ДА ЗАРЕДЯ 12 РЕЗЕРВОАР ДИЗЕЛ И В БАГАЖНИКА ИМАМ ОЩЕ 7 ТУБИ ПО 20 ЛИТРА. ТЕГЛЯ ОТ БАНКОМАТА ЧАСТ ОТ СПЕСТЯВАНИЯТА СИ И ЗАРЕЖДАМ. СЕГА НАФТАТА Е 2.66 ЛВ. И ЩЕ СПЕСТЯ ПО 36 СТ. НА ЛИТЪР. НА 100 ЛИТРА СА 36 ЛВ. НА 200 ЛИТРА СА 72 ЛВ.

4

HidAn

преди 11 години

Къде се завираме и ние, най-добре е да бъдем само наблюдатели пък американците после да се оплакват от атентати. Пък и ние вече нямаме армия освен със Су-25 не виждам какво друго ще може да направим.

3

ВАГИНИН

преди 11 години

*** не си завирай дупето в Сирия защото си много секси( като фамилията ти) !!! серГей прощава ама *** НЕ.......

2

Анонимен

преди 11 години

За участие говорите !Как не ви е срам да помислите даже.

1

Монархист

преди 11 години

Абе, какво ваше участие?! Излизаш публично и казваш, че ти и държавата се дистанцирате от всякакви военни интервенции проведени на сирийска земя или срещу сирийския народ от страна на САЩ/Из(с)раел/НАТО, и готово. Толкова ли не са те учили как да запазиш неутралитет?!