22

тьпи политици докога

преди 10 години

ТЬПИТЕ ПОЛИТИЦИ СЕ ДЬРЛЯТ ЗА КОКАЛА В БЬЛГАРИЯ И ПРАВЯТ РЕВОЛЮЦИИ А ГЬРЦИЯ ПОЛУЧАВА СТОТИЦИ МИЛЯРДИ ЕВРО ПОМОЩИ СЬС САМОЛЕТИ.!!!! А БРЕ ТРЯБВА ДА ГИ ИЗБИЕМ ТИЯ ПОЛИТИЦИ У НАС!!!!!

21

Боленуго Сидерчавес

преди 10 години

Заповядвам на всички инвеститори по Земята да инвестират тука, а ние ще им национализираме революционно всичко! Венсеремос, бандера роса, вива ла революсион! И хайл Путитлер!

20

ro6ko

преди 10 години

Изпоназначихте сума ти нови мериджеи, г-жо Бобева!Все талантливи и способни.Там ви е революцията ... в ***!

19

Анонимен

преди 10 години

Значи имаме само 14% дълг към БВП, което е прекрасно справянв с кризата и това се дължи на банките ( а не на Дянков ) и значи сега можем да си позволим да взимаме заеми.Това с публикуването на протоколите в интернет е страхотна революция, няма що...

18

ВВС

преди 10 години

Познайте от първи път,за кого са "приготвени"17милиона за пи-ар кампания,за привличане на чуждестранни инвеститори......???Естествено,за другарката Моника Станишева,"най-добрата" в тази дейност,по прибирането на не нужни държавни харчове!Познайте също,кои ще са "под изпълнителите"на уж "прозрачните"търгове за държавни поръчки.......??Естествено "наши"фирми на БСП/ДПС.Бобева е точно за това,да направи Закона за обществените поръчки така,че за да може "Нашите хора"да "крадат" по лесно!!

17

Боц

преди 10 години

Г-жо Боева,на приказки не вярвам!Живея в Шумен, един западащ град, управяван от БСП(депутата ДЪБОВ и неговото *** Костов) и всички поръчки се печелят от фирмите свързани с Дъб. и Шошо(бащата на неосъществения зам министър на МВР).Ееее, трябва да съм ненормален , за да Ви вярвам!!!БСП и ДПС, а сега и с привкус придатъка Атака, означава само едно-КРАЖБА КРАЖБА КРАААААЖЖЖЖББББАААА!

16

трафоПОСТ

преди 10 години

Хм, дали да повярвам в добрите намерения на жена, изпълнителен директор на една от фирмите на Васил Божков? Мдааа, няма начин да не правят каквото и да било само с добри намерения. Все пак това правителство си е негово и сигурно искат да успеят :-)

15

Топ Идиот

преди 10 години

Аз бих го нарекъл "революция в закона за държавното крадене"!

14

Тишо

преди 10 години

Банката не е фалирала, както се твърди по-долу. Тя си е в Гърция и си работи. Бобева поне има идея какво иска да направи като я слушам, за разлика от другите,които нямаха хал хабер на къде вървим.

13

99999

преди 10 години

шопе,ако не ти се ходи, поне тв гледаш ли? Видя ли ония шивачки от новините с 200 лв.заплата. И,че не са взимали ваучери за храна от година и половина.

12

Шoп

преди 10 години

Не ми е нужно да ходя на лекции, факта, че казва "щом другите взимат заеми и ние можем", значи, че пренебрегва основни народни приказки, а именно тази за жабата и вола. Освен това не остарява като катедрала.

11

99999

преди 10 години

шопе, като започнат студентите да учат, ела и ще те вкарам на нейни лекции.на станишев на лекции не съм бил и не мога да ти отговоря.

10

Шoп

преди 10 години

До 99999А от Станишев по-умна ли е?

9

66666666666666666

преди 10 години

vi4ki ministri v tova pravitelstvo may sa izbirani s konkurs hahhahaha. samo kato im poglednesh fizionomiite ti ide da se grumnesh . otkude gi izkopaha vsichki

8

Фирма

преди 10 години

Знаем Знаем Бобева.Като пример Михалевски като зам. Министър е пример с неговата фирма печели конкурси за крушки за 4 милиона.Обрачите от фирми вървят с партията на власт....Знаем знаем затова бягат кадърните българи.

7

СС

преди 10 години

Айдеее...и малките комунисчета ще се налапат !!!

6

Шoп

преди 10 години

Госпожата на снимката е известен с: - весел купонджийски нрав, поради което няма сериозни снимки, да прати на сватовете си - на инат на протокола отишла на среща с арабски бизнесмени по къса пола - банката, която с огромно желание се наела да управлява незнайно защо фалирала Това казва дедо Гугъл за нея.

5

darcas

преди 10 години

Алооо г-жо Бобева, защо не коментирате следните икономически данни и тях да ги сравните с тези в ЕС- безработица- емиграция- средна работна заплата- процент на разходите на един работещ за храна и битови разходи- чуждестранните инвестиции- процента на необслужваните кредити

4

zarenkov

преди 10 години

Знаем, капацитети сте в обществените поръчки. Знаем за батко и Братко и за спрените Европейски фондове. Пак ще се справите , за другите да му мислят. Революцията ви е в кръвта и кръвта ни е в революциите ви.

3

ВЪПРОС

преди 10 години

Другари "революционери", а ще успеете ли да ни набутате и в Третата световна война?/НА СТРАНАТА НА ГУБЕЩИТЕ, РАЗБИРА СЕ/