20

обективен

преди 10 години

хомосексуалистите в руската "армия" са над 35% от личния състав, затова са и тези "крути" мерки на путин "срещу" гейщината. като се има предвид обаче влечението на руснаците лъм чашката и мъжката (коч) компания "борбъта" му е обречена)))В сирия обаче нещата ще се решат с открита военна намеса на Запада, последните химически изцепки на башар ще са повода и съвсем резонно от гледна точка на цивилизованата част на човечеството!

19

Анонимен

преди 10 години

Ние българите имаме силно изразено чувство за справедливост, не сме доверчиви и малко ни трябва за да разбереме къде е истината. След това не мож ни заблудят нито фигаро нито политици, нито други продажни медии, както те заблуждават масово западното население. Като гледам гласуванията по коментарите е видно, че целият български народ застава зад законна Сирия и Русия, което вдъхва надежда, че в тези трудни времена може би ще оцелеем като нация.

18

Западни ценности

преди 10 години

Съвсем с бели конци съшито. Кой има полза от тази атака и за какво и е на Сирия сега? Изтласкала ги е от всякъде "бунтовниците" и ги довършва. Вярвам ви :) така е - и не са само изкланите кюрди! Смразаващи зверства се демонстрираха, каквито не сме сънували че могат да се случат в 21 век! То не беше ядене на човешки вътрешности за "назидание" пред камера, убииства на деца, убийства ОТ деца на вързани сирийски войници с цел "обучение", изнасилвания, разрушаване на християнски храмове ...

17

Анонимен

преди 10 години

Какви опции, какви чудеса? Западът нема кинти, а с гол *** не става. Сега пускат некой арабелчета - да се самоубиват в сирия в прослава на своя бог. А после, като свършат и те, идва ред на гейчетата. Както повелява традицията - от гейпарадите направо на фронта.

16

кикикикик

преди 10 години

хахахахапреди 13 часаДървен сувенир с 3 букви-ШОП,братоубиец-ШОП СЕЧЕ ДЪРВА,И САМ ДА СЪМ У ТРАМВАЙО,ПАК ЧЕ СЕ БУТАМ,И БЕЗ ПАРИ ДА Е БИЛЕТО-ПАК НЕМА ДА ДУПЧИМ,Я ЧЕ СИ ПОДПАЛИМ КАЩАТА ТА ДА ИЗГОРИ НА ВУТЕ ПЛЕВНЯТА,Я НЕ СКАМ ДА СЪМ ДОБРЕ,Я САКАМ КОМШИЯТА ДА Е ЗЛЕ----Всичко това идеално кореспондира с писанията на "шоп" и КО,дето се напъват като тиква със запек,белким родят нещо гоУемо,хахахаха,З-КАТОЛИЦИ СТАНАХТЕ!!!!ЗАСРАМЕТЕ СЕ БЕ,ОТ ПАПАТА ПО-ГОЛЕМИ КАТОЛИЦИ СТАНАХТЕ!..АВЕ ТОПАН ТВА ЗА ТЕБЛИ Е

15

коиловци командоси

преди 10 години

Явно талибанската провокация за използван газ от правителството е съшита с бели конци. Руското МВР вече съобщи, ракета с някакво вещество е изстреляна от талибаните около Дамаск. Ще трябва да отговарят и за стотиците изтровени кюрди в северна Сирия. Турците няколо пъти залавят пратки зарин на тяхна територия, ама световните медии мълчат. Явно талибанските работи отиват на зле, щом са се решили на тая провокация. Съгласувано със саудитците, французи и англичани

14

Шoп

преди 10 години

Иначе целта на нашите съюзници е просто един газопровод, с който да фалират Газпром.Сирийците даже щяха да изкарат пари от това.

13

Шoп

преди 10 години

Ясно е, че тук играят големи пари, но на мене ми е чудно руснаците с какво държат Асад, та загроби родината си заради кремълските интереси.Такова престъпление никой не би направил и за милиарди.Само за компромат и то сериозен.

12

elica1204

преди 10 години

Фигаросите са експерти, които *** ционистки *** по френски образец...Умряха лековерните и глупави читатели, които ще повярват, че написаното от тях е вярно!Защо не си заврат статията КЪДЕТО НЕ ГИ ОГРЯВА слънцето???

11

Хирошима в Сирия

преди 10 години

Американските агресори всеки божи ден тровят планетата Земя с военните си инвазии по двета...Колко жалко и сексуално е на фона на всекидневните американски инвазии по света, да ТЪРСИШ ИЗВИНЕНИЕ ЗА ЕДНА АГРЕСИЯ ПРЕДИ 45 ГОДИНИ, ИЗВЪРШЕНА ОТ НЕСЪЩЕСТВУВАЩА СТРАНИ И НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ АРМИИ СРЕЩУ НЕСЪЩЕСТВУВАЩА СТРАНА. Не гледайте детайлите от миналото. КОНЦЕНТРИРАЙТЕ МИСЪЛТА СИ ВЪРХУ ДНЕШНОТО - СВЕТЪТ Е РАЗДИРАН ОТ ИНВАЗИЯТА НА АМЕРИКАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ НАД ИНТЕРЕСИТЕ НА ОТДЕЛНИТЕ ГРАЖДАНИ ПО СВЕТА

10

vijte tova

преди 10 години

Химическая атака в пригороде Дамаска - заранее спланированная провокация. Подобное случалось и раньше, подчеркивают эксперты в интервью "Голосу России"Россия заявила, что, по имеющейся у нее информации, химическое оружие в пригородах Дамаска было применено 21 августа боевиками оппозиции, а не режимом президента Башара Асада. Обвинения в адрес правительственных войск основаны на непроверенной информации. А агрессивная кампания в региональных и западных СМИ лишь подтверждает, что речь идет "о заранее спланированной провокации". Об этом говорится в специальном заявлении российского МИД. Подобны

9

Вярвам ви :)

преди 10 години

На френските ***.а "експертите" са едни брадясали талибани изпълзяли от джамийте и повтарящи алах-акбар :))))) Тези същите "експерти" преди десетина дни изпоклаха като кокошки 450 жени и деца Кюрди....Но "демократичните" ционистки медии някак си пропуснаха да го отразят!!! Добре че тъпите *** качиха видеа във youtube да разберам всъщност какви демократи са !!! А относно последната така наречена химическа атака има много противоречия и основната версия е че терористите са пуснали снарядите

8

Анонимен

преди 10 години

Фигаро са голеееми специалисти и винаги се базират на "експерти" ! Вервайте им !

7

Вярвам ви :)

преди 10 години

Колкото и да триете коментари срещу Ционистите истината винаги ще излиза...Сарко и Оланд са *** !!! Същите тези *** взеха пари от Мюслитата от Катар и Саудитска Арабия както навремето Сарко взе предизборна пари от Кадафи !!!! И сега прокарват техните Ислямистки интереси за шириатска Сирия !!! Опс да не забравя газовата тръба от Катар към Европа която да минава през Сирия...А и новите находища на нефт, от който се заинтересува туморното образование Исраел !!!!

6

Наивник

преди 10 години

Абе да не би пак ЦРУ да е сбъркало като с Ирак.Да не се окаже, че всъщност "бунтовниците" са използвали хим. оръжие, за да дадат повод на уса и Израел да защитят демокрацията днес в Сирия, утре в Иран, а после и по целия свят.

5

Шoп

преди 10 години

До 4321Да, може да ударят една контра с гол ***.Мухахахаха!Много перверзни възгледи имаш за политиката ти, маймункоооо ! ;)))

4

az tam

преди 10 години

На кой му пука по света. Запада ще се заинтересува повече, ако химическите оръжия унищожават озоновия слой или кучета, отколкото че с тях се убиват деца.

3

az tam

преди 10 години

На кой му пука по света. Запада ще се заинтересува повече, ако химическите оръжия унищожават озоновия слой или кучета, отколкото че с тях се убиват деца.

2

4321

преди 10 години

Много им се иска да направят война в Сирия, но Русия и Китай още не са казали последната си дума. Все пак тяхната позиция ще бъде от решаващо значение, да не вземат да бият контра на НАТО и ЕС не само по политически път - тогава става страшно и всички ще загазим.

1

Анонимен

преди 10 години

"Сирия ке падне " ...ама след това ...