418

Shop

преди 10 години

Господин руския министър може ли да каже първо защо тяхната колониална администрация набута паметните плочи на българските войници в музея, а вместо тях имаме 40-метров паметник на армията на режим, обявен за престъпен? Безсмислено е да се спори с ***, за които съветските войници са по-ценни от българските. Никой никога не е питал българския народ дали иска да се изхарчат милиони за ПСА, вместо за паметник на българските войници.

417

ivan.kar

преди 10 години

В цяла Европа паметниците на загиналите във войните и/или на победителите в тях са под охраната на държавата и гражданската съвест. Къде ти у нас такова...

416

Одисей 1

преди 10 години

465 какви загинали бе блаяд , една пушка не е гръмнала в българия когато са ни окупирали и Маршал Толбухин си е направил щаба в БНБ , знаеш лли какво означава на чужда войска щаба и да е в националния ти трезор , аман от русофилстици

415

КАЛАШНИКОВ

преди 10 години

А , МОГАТ ЛИ ДА ДУХАТ СУПАТА КАЗАЦИТЕ ??????

414

ЗКПЧ

преди 10 години

Руската туморна пропагада толкова е заела място в нашата изкривена история че става подобно на религия разпространявана от историчарите(завъшили руска школа).И руско-турската война и втората световна са подтикнати от Имперска Русия.Те си гледат интереса......а ние добичетат ни стрижат и колят.

413

статистически факт

преди 10 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

412

Влади-Мир

преди 10 години

Айде бе, седерастки ***, дайте да направим референдум за премахването на руските паметници, за да се ПРЕБРОИМ. Един жалък маргинал с подкрепата на фондации и посолства написал "България се извинява" Кой си ти бе *** мръсен? Кой те е упълномощил да се изразяваш от името на България? Кой ти е дал правото да се гавриш с паметта на загиналите?Да идват руснаците и да си прибират костите от КОСТНИЦИТЕ на загиналите за свободата на България, защото явно ние не ги заслужаваме.

411

Болярина

преди 10 години

MADE IN BULGARIA

410

Борис Болкан

преди 10 години

Закопавате се в собствените си екскременти - не са ви виновни ни Русия, ни извънземните.

409

хахахаха

преди 10 години

Дървен сувенир с 3 букви-ШОП,братоубиец-ШОП СЕЧЕ ДЪРВА,И САМ ДА СЪМ У ТРАМВАЙО,ПАК ЧЕ СЕ БУТАМ,И БЕЗ ПАРИ ДА Е БИЛЕТО-ПАК НЕМА ДА ДУПЧИМ,Я ЧЕ СИ ПОДПАЛИМ КАЩАТА ТА ДА ИЗГОРИ НА ВУТЕ ПЛЕВНЯТА,Я НЕ СКАМ ДА СЪМ ДОБРЕ,Я САКАМ КОМШИЯТА ДА Е ЗЛЕ----Всичко това идеално кореспондира с писанията на "шоп" и КО,дето се напъват като тиква със запек,белким родят нещо гоУемо,хахахаха,З-КАТОЛИЦИ СТАНАХТЕ!!!!ЗАСРАМЕТЕ СЕ БЕ,ОТ ПАПАТА ПО-ГОЛЕМИ КАТОЛИЦИ СТАНАХТЕ!

408

хахахахаха

преди 10 години

то ,откак дойде"дИмУкрацията" тука само се руши. или се маца,...и се строят молове-предлагащи основно ***,нищо СЪЩЕСТВЕНО не е построено,а пък с руска пмощ се направи толкова-че още не можете да го окрадете,на практика русите ви направиха милионери,*** гейберчета...кво се учудвате -българчето е тотално изпростяло...

407

Шoп

преди 10 години

До dpМного вярно разсъждение, господине, така е.И аз така ги виждам нещата.

406

do 454

преди 10 години

Преди беше СССР сега е Руска Федерация демек същата работа,защо на автономните републики не им дава независимоста

405

dp

преди 10 години

А съдейки по активността на дежурните постващи агитатори можем да очакваме иоще от тая история. Ако я задълбаят, ще жертват на края паметника който ще бъдепремахнат от някой я познат, я (по-вероятно) новоизлюпен герой (пак тяхно ченге де ама товаса подробности) и публиката ще приеме коронацията му като пореден спасител на нацията.Ей ти ги още 4 години пак КГБ официално на власт в БГ, на цената на малко разбутан камънак.Пак е нещо де, докато им се налага да харчат ресурс за да се удържат.

404

Шoп

преди 10 години

До Dnes.bg.1Демек руснаците за известно време се маскирали като СССР, набутали ни некъф паметник и сега вече свирено, така ли? Не става така, байно, тц...

403

Шoп

преди 10 години

До Dnes.bg.1Демек руснаците за известно време се маскирали като СССР, набутали ни некъф паметник и сега вече свирено, така ли?

402

dp

преди 10 години

Да види човек разпенилите се в безсилна злоба за такава дреболия съветски слугие освежаващо без съмнение, преди 25 години и за по-дребно нещо можеха да унищожатчовек.Но най-смешното са жалките опити на разни къде платени, къде самодейни агитатори давкарват и ГЕРБ, СДС-та и подобни в картинката в опит да ги изкарат нещо различно отсъветските слуги, които и те - като всички в БГ "политиката" - са.

401

Dnes.bg.1

преди 10 години

Съветски съюз вече няма от 20 години. А съветска народност никога не е имало. Загиналите във войната са предимно руснаци и паметникът е руски на практика. И понеже от 20 години няма СССР, тая акция няма никакъв смисъл. Освен ако е насочена срещу сегашната Русия. Тогава вече има смисъл. Като антируско мероприятие! Защото както вече казах СССР вече не съществува и никога не е имало съветска народност,съветски етнос. Загиналите са руснаци,паметникът е руски и боядисването му е една антируска акция.

400

Dnes.bg.1

преди 10 години

До въпрос"Защо една анонимна личност ще боядиса този паметник, за да се извини от името на една цяла страна? Не е ли по-добре да застане пред камерите, прожекторите, микрофоните и да каже, че се извинява. Така направиха германските държавни мъже преди години."Защото такъв ни е манталитета,националния! Да не действаме открито,а скришом и задкулисно. Аз съм чел,че това е една от основните причини турците да имат такова презрение към нас и Чърчил да каже "тоя подъл народ трябва да бъде наказан"

399

Анонимен

преди 10 години

Поредната руска наглост