78

Помните ли?

преди 10 години

Отсега нататък нещата щен потръгнат.Според новите резултати 100 % от гласоподавателите ще са гласували и от тях 100% ЗА БСП.КАКТО ПРЕДИ 25-30 ГОДИНИ,ПОМНИТЕ ЛИ.ТЕЗИ КОИТО СА ЗАБРАВЛИ ЩЕ СИ ПРПОМНЯТ,А ПО МЛАДИТЕ ЩЕ ИМА ДА ВИДЯТ-МИЛИЦИЯ,БОЙ И 100% ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ ЗА БСП.БОЯТ И МИЛИЦИЯТА ВЕЧЕ ГИ ВИДЯХТЕ,А НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ ВИДИТЕ КАК НАРОДЪТ ИЗРАЗЯВА ЛЮБОВТА СИ И МАСОВО ГЛАСУВА ЗА БСП УПЪТВАН И МЪДРО НАСОЧВАН ОТ МИЛИЦИЯТА.сЪВЕТВАН С ПАЛКИ И РИТНИЦИ НАРОДЪТ ЩЕ БЪРЗА КЪМ УРНИТЕ ДА ГЛСАУВА ЗА БСП!!!!!

77

Тпрутпрун

преди 10 години

Сигурно не е знаела наизуст химна на БСП.Резултатите от проучванията им не са отчитали ръководната роля на партията.Не е чувала,че партията е права дори когато греши,както е казал придворният поет.А може би просто Миков е имал много тежък махмурлук и докато се усети каква я е свършил я е уволнил.Последното е най вероятно.Сега ще се назначи директор отговарящ на горепосочените изисквания и всичко ще е наред.До поредният махмурлук......

76

Анонимен

преди 10 години

Миков, гази ***, мачкай гнидите на Тиквата, уволнявай наред *** и калинчоци!

75

681

преди 10 години

Сега ще останат само на вашите хора Кънчо и мънчо агенциите.

74

алберто мондос

преди 10 години

Не се притеснявайте за демокрацията-нея почти я нямаше до скоро

73

Мишо-ракията

преди 10 години

Окопавайте се другари не остана служба!

72

Гост

преди 10 години

Миков, противен си, недей да уволняваш никого. П.П. То и телевизии има много частни бе Миков и БНТ ли ще закриваш?

71

68471

преди 10 години

Някакъв човек премиташе стълбите, поне на теория. Всъщност само местеше мърсотията насам-натам, като й даваше възможност да види нови гледки и да срещне нови приятели.

70

Анонимен

преди 10 години

Вън от парламента бе гнидоо! До края на октомври тези трябва да паднат от власт, че иначе ще направят непоправими бели!!!!

69

не син

преди 10 години

Камък върху камък няма да оставят тези *** и нищо не може да ги разкара ! Задминаха катастрофални правителства като тези на *** Филип Димитров и на престъпника Иван Костов !

68

Анонимен

преди 10 години

Е сега вече социологическите изследвания ще показват, че 100% харесвта * от БСП и за БСП ще гласуват 100% от гласоподавателите че и отгоре.

67

D713

преди 10 години

SAMO GERB !!!!

66

П_Петров

преди 10 години

Закриването на НЦИОМ показва и нещо друго, че БСП до толкова са я окъсали от към интелектуален потенциал, че не могат да намерят един социолог, да им изпълнява поръчките безплатно, за да го назначат на шеф, а и не им се вярва, да се задържи достатъчно дълго на длъжността, за да им свърши работа.В този смисъл, изказването на Лидия Йорданова, че подкрепящите БСП и ДПС са ниско образовани маргинали е съвсем резонно.Иначе е съвсем в реда на нещата държавните институции да осъществяват финансов контрол и Георги Христозов, назначения шеф на БЕХ е добро начало, там става дума за милиони!

65

Do boksiora

преди 10 години

Do BOKSIORA - ZAPOVQDAI CHERVENO LAINENCE !!! Da ti eVa M*ikata

64

I

преди 10 години

Газ пикаят герберастите.Всеки държавен служител,показал любов към герб или към която и да е партия-уволнение веднага.Тази патица точно преди изборите отчете 32% за герб????Другите даваха по 20-25.Отявлена фалшификация и пристрастност.УВОЛНЕНИЕ!

63

Ser GEI

преди 10 години

*asi alkoholika :D

62

Оня

преди 10 години

Снимката кърти :)Мишо пак се е направил мат :)))))

61

NORDLAND

преди 10 години

което е пълна глупост (уволнението). нали центърът е подчинен на НС. явно някой близък ще седне в това креско...

60

NORDLAND

преди 10 години

ами ще я уволни, като не дава "верни" политически прогнози... хахаха

59

Анонимен

преди 10 години

Комунисчета с гадни червени пръстчета цъкат минусчета из коментарите.