162

NIKO11111

преди 10 години

Докато ние си правим партийки и се ядем и крадем на дребно помежду си ислямската опасност и ***, които се правим, че не забелязваме ще ни изтрият от историята и картата на света. Междувпрочем така е било и преди България да падне под османска власт и робство.Стига толкова партии, които само да ни разединяват и да ни крадат.Трябва ни събуждане и величаво национално обединение, за да отблъснем тези големи опасности, които са надвиснали над главата ни.

161

до 161

преди 10 години

Това дашно моме не бе ли същото, дето купи стотици декари земя и правеше странички в нета в които обеснява величието на Миро Мършата, ти сега ме събори с офис 200 квадрата в София.Къде е Цацаров да пита *** на 28 г.от къде има пари,къде е плащало данъци ,а дебелобузестия кандидат за ново плюскане ,обемния любовчия, конския доктор,дето забогатя още с бездомните кучета да го вкарат в затвора за поука на всички алчни ***.

160

Анонимен

преди 10 години

аман вече от партии и от предатели

159

bgsoldier

преди 10 години

Тоя Найденов е един от най-долните и непочтени гъ*олизци, които се бяха оградили около Бойко. Още малко да му се очисти обкръжението и няма да има грешка!

158

Aaaaaaaa нееееее

преди 10 години

Добре деееее,пак ще повторим, специално за бавноразвиващите се представителни политици: Социологът Макс Вебер, застъпвайки теорията за насилието, дефинира понятието държава - човешка общност, която на определена територия претендира успешно да притежава монопола върху легитимното физическо и ментално насилие (това е така нареченият външен психо-соматичен контрол ). Докогато това е истина, това ще е Истината! ~2013!.~1(@)13$!.

157

Who is next

преди 10 години

Там, където народът разполага реално с власт, грешките се изправят по-бързо, и следователно се живее по-добре. Ето това са някои от предимствата на пряката власт на суверенния народ.Българският народ не е никакъв суверен, ако не може да прокара закон, не може да прекрати депутатски правомощия или не може да поиска оставката на министър.Животът без свобода-пряка демокрация е нищо,както е тук и сега.

156

Freedom

преди 10 години

У нас мнозина продължават да твърдят, че през зимата на 1997 г. е бил сключен някакъв нов обществен договор. Това са глупости, защото законите останаха същите и народът има точно толкова права, колкото и тогава. И ако утре народът, като суверен, поиска да упражни властта си, на него отново ще му кажат, че това е незаконно. Там, където волята на суверена е незаконна, не може да има нито законност, нито суверенитет.

155

aman

преди 10 години

хората не гласуват за герб а за борисов, така че се тая

154

Miha

преди 10 години

Да бе, за пръв път чувам такова нещо. Кой нормален човек ще иска да прави партия и няма да се интересува от властта.

153

Анонимен

преди 10 години

Гадни предатели, *** на Серго,Той добре ще ви плати да доразцепвате десното , а тази тройна коалиция да ограбва народа още 100 години. И на тоз му промиха мозъка, та нищо не остана.

152

festo

преди 10 години

У нас мераклии за работа НЯМА, но мераклии за партии бол.. Зер, нали от там може да се краде... Вчера Бюрека ( завалията) обяви, че спира да работи и ще прави партия, днес ветиринар ( Найдена) е мераклия.... Някой друг да съм пропуснал ?!?!?!? Кой плаща и как се издържат тези партии ? Някой може ли да ми каже ???

151

Тц,тц,тц

преди 10 години

ей сега ще вдигнат кръвното на Бат Бойко, мюфтията и патриарха ще трябва да събираме да го успокояват, пък и един тир с прасета да се подготви не е лошо...ей тъй за морална подкрепа, като през февруари.

150

keles

преди 10 години

Няколко *** в ГЕРБ по-малко! Нищо, други ще дойдат!

149

Владимир

преди 10 години

Дебел, помниш ли Л. Гоцев, а? Не забравяй от каде идваш ...и не забравяй кой ти набиваше рамо когато беше просто ***! Още оно време си знаехме , че си гаден предател ...дебелата ти мазна физиономия го издаваше и уплашените ти очички ...ама алчноста ти те караше да се въртиш там където не трябваше!

148

СЛАБОУМЕН

преди 10 години

ама аз пак нещо не разбрах...ТОЗИ ЗАЩО Е НА СВОБОДА, А НЕ Е В ЗАТВОРА ???

147

VladimirProperty

преди 10 години

Един българин - партизанин ;Двама българи - партизанин и ятак ;Трима българи - партизанин, ятак и ПРЕДАТЕЛ ...

146

Анонимен

преди 10 години

тоя не го харесвах още като министър и трябваше много отдавна да е изритан от герб

145

Владимир

преди 10 години

Дебел! Предателите никой не ги обича не си ли го научил това?! ...

144

глухар

преди 10 години

Миро Мършата се ослушва за нов имунитет?

143

отврат

преди 10 години

само като му видиш физиономията мазна, угоена, да ти се отврати от властта четат ли си коментариите, та да спрат да се излагат