167

Бай Ганьо

преди 10 години

От една страна е малко кофти, че Бареков напуска поста изпълнителен директор, но пък от друга страна е добре, защото ако успее да влезе в парламента ще е много по-полезен. Има качества и амбиция, да видим какво ще стане

166

реалист

преди 10 години

Бареков доказа, че знае и може да управлява. Изгради си необходимия имидж, за да се пробва в политиката, а ако продължава в този дух, със сигурност може да се радва на успех. Знам че много хора ги е страх или завиждат, но това е истината

165

teddy.alexandra.9

преди 10 години

ТВ7 ще загуби един страхотен журналист и деректор, но народа ще спечели един наистина къдърен политик. Бареков има огромен потенциал за политиката

164

Кака Васка

преди 10 години

Май има много недоволни, че Барека ще влиза в политиката. Аз имам предположение, че ги е страх защото като журналист знае много компромати срешту Бойковци и Дугановци и всякаква подобна зган.

163

Ася

преди 10 години

Интересно решение. Да си директор на телевизия не е лесно, но и политиката е доста трудна. Бареков е амбициозен и ще се справви

162

hristo.georgiev6

преди 10 години

Ако искаш да си добър в нещо трябва да си изцяло отдаден на него. Похвално е решението на Бареков да слезе от директорския пост и да насочи всичките си усилия към новото си начинание

161

Лили Фотева

преди 10 години

Доста хора са поизплашени от този ход затова бълват змии и гущери. Времето и изборите ще покажат дали хората са готови за промяна или са доволни от всичко, на което сме подложени от управляващите последните години.

160

браво

преди 10 години

да знаете някой политик да се е отказал от нещо-НЕЕЕ-те знаят само да взимат. Евала на Бареков-да им покаже как се прави политика на лапачите-политици.УСПЕХ

159

desi

преди 10 години

Влизането на Бареков в политиката е важен момент. С него, според мен, влизат и нови идеи и нови лица. А от това определено се нуждае нашата политика.

158

политик

преди 10 години

и това че се отказва от поста в тв7 е много мъдър ход--свалям му шапка-както се казва той ще успее

157

krasimira.ilieva

преди 10 години

Наистина не разбирам защо толкова хора се дразнят от това, че Бареков в решил да влиза в политиката. Всеки, ако реши може да се пробва. Както се казва само времето ще покаже, какво ще стане, ама е ужасно мръсно от ваша страна да гоните преждевременно новите лица и да се кланяте на политическите мутри като Бойко и така нататък.

156

Amilo

преди 10 години

Ами много добре какво да се пробва човека. Чета аз някакви негативни коментари по сайтовете за него ама нищо конкретно. И някой намерил едно видео уж сензация...пълен фъш!

155

Rado44

преди 10 години

Беше една очаквана стъпка от негова страна - той отдавна говори за този проект.

154

nikolay.ivanov11

преди 10 години

До Прасето Гошоаде, да не се захващаме за барека, други тиквуни ни мътят водата и то яката, на просяци ни превърнаха гадовете, да ги изринем ама с голямата лопата.

153

nikolay.ivanov11

преди 10 години

До Кай си ама от сърцеаха, ВАЖНОТО Е ДА СЕ ГЛАСУВА! да не ни ръководят на финала ***, щот алчните тиквоци им отдават чест.

152

Елена

преди 10 години

Няма лошо да преминеш от една сфера в друга, особено в случая. Политиката ни има нужда от помощ..

151

nikolay.ivanov11

преди 10 години

До Политикбарека ги заби в десятката и ще има успех , щот за разлика от богчетата на олимп дава индикации да изслуша и плебеите народа.

150

кръвожадната

преди 10 години

Впивате ли зъбки в Баречето, искате да смучкате от него, а?! хе хе АМАТЬОРИ

149

krasimira.ilieva

преди 10 години

Да и какво от това. То па и една новина. Всички вече знаем, че Бареков сам е решил да се ориентира към политиката, защото като журналист донякъде ръцете са му вързани и не може да помага толкова активно и силно на хората.

148

nikolay.ivanov11

преди 10 години

До Алексeм, няма пари , с чест и слава ще ги мисли нещата , и с хората, че ни писна да ни правят на маймуни и балъци.