5

Big

преди 10 години

Трябва да се казва не Реформаторски блок, а Сбирщайн!

4

Дяволът

преди 10 години

До ПешкоКак само по 20 бе Пешко, по 100 х. ще има :) Ама вечер, пред телевизорите .... Ще дойде после и студен дъжд, не топъл като сегашния. Де ще идете ? Ще махате с чадърчетата ли ? А снега ? Или ще посрещате пък тогава депутатите маскирани като дядо Коледа с шейни и ски ? Хо-хо-хо--о-о-о-о-о-о !

3

Анонимен

преди 10 години

Реформаторския блок трябва да знаят какво искат да направят,лошото е че те не знаят какво искат и как да го направят ,а така държавност не се прави !!Не знаят каква е политическата кухня в Брюксел,това е големия ПРОБЛЕМ,защото никой не ни попита на времето /с референдум на пример/ имахме ли това желание да бъдем ТАМ ????И този проблем съсипва държавата ни !!!!

Вярно е, Реформаторският блок е Ноевият ковчег, но за най-заблудените. Защото при евентуални избори на водещи позиции ще бъдат слагани отново същите изтъркани лица, но сега лъснати с ново име. Реформаторският блок ще бъде ковчек, това е сигурно. Но дали ще бъде Ноевият или само обикновен, дървен и погребален, ще видим.

1

Анонимен

преди 10 години

На реформаторските блок само името му е реформаторско. Жалък опит на политически изпаднали креатури да се хванат отново за баницата. А другото което беше споменато че БСП и ДПС имали били подкрепа от видно много хора - да имат подкрепа на турци и ***. След Пеевски с това си действие паднаха още по ниско. По какъв бесен начин са се вкопчили във властта само!!!