80

Shop

преди 10 години

До t0read0rНяма никакъв фокус, просто поглеждаш в Гугъл и намираш купища полезна информация. Например снимка на Сергей и Моника като млад казьол до стара върба.

79

pen4o

преди 10 години

boike teb koito ne te hvana toi ne te liubi ama i ti platiha ku*fo zatva gi pee6 tezi pesni4ki otzad moje da se podmie6 ama srama ostava

78

ББ

преди 10 години

сънувал, че е картоф. Уплашен рано сутрин, разтревожената мутра звъни на ЦЦ и го пита какво значи. "Мъдреца" казал - Лоша работа, Тиква. Или ще те приберат наесен, или ще те закопаят напролет.

77

t0read0r

преди 10 години

До Shopхаха, добът *** си, убедителен. боко не е виновен за моника изобщо, но за други неща е толкова виновен, че би трябвало да е с няколко доживотни без право на замяна..

76

Shop

преди 10 години

Може да ми наши*ате колкото си искате минуси, но това по-долу е цитат от автобиографичната книга на Тошо Тошев. Не съм си го измислил.

75

Сенди

преди 10 години

До Shop, Сърджънса преди да се ожени доста политически сватби е вдигнал - с Доган, Кобурготски и т.н, тъй че ергенството му е съмнително.

74

Shop

преди 10 години

Какво е виновен Бойко, че Моника цял живот е градила кофти пиар, а сега искала да я признаят за непорочната мадона?

73

Реалист

преди 10 години

Хиляди пъти ще е по- добре за БГ да бъде Бойко на власт , отколкото всички тези мошенници от тройната коалиция ,, турци и *** в Парламента ... Това ли е България ???... Ще дойде ден и всички те ще заплатят за греховете си спрямо народа !!! Господ бави , но не забравя ...Браво на Румъния .забраниха сас закон да има Управляващи Държавата им КОМУНИСТИ ....

72

Shop

преди 10 години

Моника се усмихва пленително, а Венци Йосифов, впил поглед в Рени, пита през смях: Госпожо, съпругът ви споделя ли с вас как хубаво се чу*ат репортерки върху бюрото?Откъм скута на Венци долита игривият смях на момичето. Не, едва ли от някакъв спомен, а от невероятното чувство за хумор на сърдечния избраник. Рени, сякаш са я попитали нещо естествено, отговаря: Не се налага да ми разказва. Аз съм убедена, че каквото и да направи мъжът ми, ще го направи добре. О, аз редовно си чу*ам подплясва мандолината на Моника Венци. Айде, наздраве!

71

Shop

преди 10 години

Бойко преди всичко е мъдър човек и нарича нещата с истинските им имена...

70

Shop

преди 10 години

Някой съмнява ли се какви могат да бъдат отношенията между стар ерген, оженил се за сефте на 46 години за употребявана жена с две деца, дъщеря на пияница, известна с лекото си поведение ?

69

И Цветелина, и Моника - все алчни еврещуги.

68

Анонимен

преди 10 години

Съвременния Бай ***... същия *** като този на Алеко, но допълнен с мутренското си минало и престъпното си настояще.А ти пък откри обектите дето тройната коалиция беше започнала. Даже твоята строителна министърка заяви, че сте направили по-малко магистрали.Не знам дали Станишев е под чехъл, ама поне "чехъла" е умен. А теб нещастнико никой не те иска - нито жените, нито политическите ти опоненти и бивши партньори, нито дори поне половината от партията ти... освен няколко ***

67

1

преди 10 години

тикво, под чехъл е онзи ,коѝто ти накара да наложи ''частичното''вето за закона за бюджета.

66

Анонимен

преди 10 години

Браво Борисов ! Браво!Още веднъж доказа,че домашното ти възпитание меко казано ти куца.За политическо да не говорим защото въобще го нямаш и едва ли някога ще получиш такова!Когато човек няма аргументи е по-добре да си замълчи,а не да обсъжда личните отношение на опонентите си,особено в политиката! Сигурен съм,че и ти пърдиш и пръднята ти мирише! Как пикаеш те чухме!Остава срането,но като те слушам как говориш,сигурно *** *** до тавана,а после се радваш,че друг ще ти го чисти!

65

raq

преди 10 години

Запомнил министърката на МРРБ с цикламеното костюмче, а пита ли нас строителните инженери как запомнихме предходната внучка на партизанин, голям "професионалист" беше...ръсеше такива бисери.

64

No More Mr Nice Gay

преди 10 години

Сергея що не попита откъде се намериха пари след края на катастрофалния му експеримент 2005- 2009 за помощи и обезщетения при масовата безработица и колапс кайто настана от срива на недвижимите имоти и масовите фалити, ами дъвче парите за земеделците. Който дойде след него да се чувства насаден на пачи яйца.

63

греда и сламка

преди 10 години

И Цветелина и Моника СА един дол скумрии,един дол мафиотска номенклатура.

62

ха ха

преди 10 години

По-добре под чехъл отколкото под ботуш, но наистина големи циркове творите и това народа няма да Ви го прости никога, колкото и да се напъвате да се впишете като герои в *** на българската история.

61

анонимен

преди 10 години

тоя няма и чехъл даже...