45

Който не е изкарал пари за море - в петък е последния влак :) Поне за пътните ще изкарате! Гарантирано от ГЕРБ :))))))))))))

44

Анонимен

преди 10 години

До РеволюционерТи какво, бюджета на Дянков, дето го изритахме, ли защитаваш! Нов бюджет, нова икономическа политика и изход от кризата!

43

Революционер

преди 10 години

До КалинаИ какво ще стане, ако има протести? Ще се направят, че все едно не е имало нищо, а Мая Манолова само ще се усмихва и ще се спука от смях. Само ще ги разсмеете и нищо не можете да им направите!

42

фенка- баба Пенка

преди 10 години

Абе, Анонимчето, ти Мишо Шамарчето ли си, бабиното? Че то иначе няма кой друг да не познава родния си език и да му се налага да пише на латиница!...

41

Калина

преди 10 години

Петък, 10 часа, пред Министерски съвет! Хайде хора, събудете се!!!

40

Революционер

преди 10 години

И да няма заседание е все тая, парите трябва да се откраднат и туй то. Примирете се с това и не го мислете!

39

val 789

преди 10 години

До 40 bulemandaДа не те разплача,ама НЯМА ДА Е ДА ПОСЛЕДНО!!!!!

38

анонимен

преди 10 години

Ей , комунистчета жалки , засрамете се от братята ви в Северна Кореа . Смарт фони правят , в космоса летят , а вие гола демагогия само бълвате.

37

Снежи

преди 10 години

Депутатите от "Атака" щели да гласуват "по съвест"! Е, как можеш да гласуваш с нещо, което нямаш?!...

36

Анонимен

преди 10 години

До анонименКакво лошо има да си червен комунист. Е, друго си е да си празноглав *** гербераст, фен на пожарникаря Борисов по известен като Тиквата. Човек който с гордост заяви че е прочел една книга през живота си. Готино е да си гербераст - да си лишен от всякакво достойнство, да се кефиш да ти викат куче, да ти показват какво нищожество си, да се кефиш на мизерията, глада и безработицата. Да се кланяш на господаря си Тиква като на икона. Абе трябва да си психо диспансер.

35

анонимен

преди 10 години

С нетърпение очаквам тъповатото изражение на Сидер Паша и идиотските му оправдания . Извини се Бе , извинисе на Българския народ . Извини се предварително за предателството и за съвакуплението с ДПС .

34

BVB

преди 10 години

Браво пиянде. Приемете и бюджета в петък. Нач*кайте го на тъпата българска *** дето ви трае. Сложете го на тях и *** им деца, които ще връщат парите дето ще си разпределите. Еваларка. Аз другия месец се изнасям..

33

анонимен

преди 10 години

Всеки който плюва по Дянков и ГЕРБ е червен комунист . Прозира от всякъде и не се оправдавайте , че видите ли едикво си направиха ГЕРБ .

32

Анонимен

преди 10 години

Да приготвят белия автобус.

31

митре

преди 10 години

БРАВО НА МИКОВ ТУПА ТОПКАТА ТУПА 3 ДНИ АМА ДА НЕМИСЛИШ ЧЕ ЕСЕНТА ПО СЪЩИЯ НАЧИН ЩЕ Я ТУПАШ ГЪОТВЕРЕН НО ДЖИП СИ КУПИ МИКОВ ОТ ХИПО ЗА 200000ХИЛЯДИ КАК ГИ СПЕСТИ БРЕ С ХОНОРАРИ ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ

30

До 24

преди 10 години

Добре! А може ли да го наричаме алкохолното изпарение Миков от Кулата!?

29

Дани

преди 10 години

Горчиво за БСП, ДПС и Атака! Шоуто в петък ще бъде впечатляващо!

28

val 789

преди 10 години

За 24 години преход КОЕ ПРАВИТЕЛСТВО и НА КОГО не е теглило заем???? Заем се тегли,защото нищо печелившо не остана в ръцете на майка България!!! ВСИЧКО раздадохме и разпродадохме на безценица.Държавата просто няма собственост и икономическа дейност да гарантира ВСИЧКИ ЗАЕМИ теглени досега!!!!! Гаранцията е ОБИКНОВЕННИЯТ ГРАЖДАНИН И ДАНЪКОПЛАТЕЦ от който чрез данъци,акцизи,такси свалят по 10 ризи от гърба само и само да се погасят ВСИЧКИ ВНОСКИ по ВСЯКАКВИ ЗАЕМИ НАВРЕМЕ,но не стигат...и НОВ ЗАЕМ!

27

Анонимен

преди 10 години

И ние ще сме там от 9:00 часа бе Миков и ще ви чакаме. Аз съм другарката Митка и ще ви нося топла питка :) Излизайте от землянките, червени мишки!

26

Barzakov

преди 10 години

Mikov,zakasniavash momche.Stegni se malko