209

Расим Плевнеолу

преди 10 години

Ама в никакъв случай не съм говорил за имоти! Говорихме си най-вече за офшорки, ама това все едно не съм го казал, така че не го знаете!

208

Костеливия

преди 10 години

тия ни взеха за канарчета. Кви са тия глупсти изписани тука? Много думи нула съдържание. Искарват Плевнелиев едва ли не жертва случайно попаднал там. Това държавния глава ли е или .... Държавен глава се кани по установени норми и етикет. Независимо дали е официално или не

207

ДО "президента&

преди 10 години

Тоя наистина е ***. Всяко негово появяване където и да било ако ще да бъде по анцуг, с къси ***, по бански или без *** винаги се счита за политически акт. Дори да е вечерял в ресторант в който има важна за обществото личност, макар и на различни маси, това пак е политически акт.Където и да отиде президента трябва да мисли кой още ще бъде там.Ако вечеря там където вечеря и боса на мафията, дори и да е било по различно време, на западния му колега няма да му го простят.

206

Наблюдател

преди 10 години

*** както винаги не е разбрал ,не е чул , не се е усетил. Такава пародия на политик в България не е имало.

205

възмутен

преди 10 години

Този от снимката е най-големият, най-великият, единственият, уникалният Български президент. Ако не е той, Държавата да се е разкапала.Ако не е той, Институциите няма да работят. Ако не е той, няма кой да ни плаща заплати.Разбрахте ли ме!Подкрепете президента!Да живее Президента!

204

Българин

преди 10 години

Това е моя любим президент!

203

Въпрос

преди 10 години

Какво прави Сидеров(подобно на Пеевски) с мафиота Илия Павлов(снимки...бол) на мултигруп?

202

Тоя ибрикчия

преди 10 години

не беше ли същия, дето "забрави" да спомене на 3 март за ОСВОБОДИТЕЛКАТА РУСИЯ. Май в главата на тоя предател Турция сама ни е дарила свободата. Сега ходи да се прегръща с най-ислямизираното турско правителство. ИМПИЙЧМАНТ ЗА ТОЗИ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!!

201

избирател не офцъ

преди 10 години

На кметските избори имаше баклави и от ДПС и от БСП и от ГЕРБ.Сега че президента уважи празника и показа е президент на всички български граждани го дангосаха за предател.А защо като няма избори БСП и ДПС не уважиха празника на нашите съграждани мюсюлмани при положение че имаше дипломати от съседни държави.За да оклеветят г-н Президента по матрицата на БКП в миналото.Всеки по умен ще разбере театрото на руската агентура-Атака,ДПС и БСП за да прилагат демо крадцията на България.

200

Анонимен

преди 10 години

хора които искаха да дадат националната сигурност на ДПС и мутрите сега да пишат че разговор с турски вицепремиер е национално предателство, а цялото правителство са марионетки на доган. *** комунистически демагози.

199

Анонимен

преди 10 години

Аз не вярвам на г-н Плевнелиев нито за офшорките, нито за разговорите му с г-н Бекир Боздаг.

198

борис

преди 10 години

Не ме учудва плоския отговор на нашия президент. Очаквах ,че така ще отговори-обобщено и образно и немотивирано. Време е да се запитаме: имаше ли смисъл Бареков да задава въпроси при положение ,че народа не получи адекватни отговори на тях от Росенчо? Разбира се,че имаше смисъл. Най-малкото, защото подобни събития като тайната вечеря трябва да бъдат публични, а не вечери за правене на долни игрички с лични цели и накърняване националните интереси.

197

АНОНИМЕН

преди 10 години

ЩОМ НАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НЕ Е ГОВОРИЛ ЗА ИМОТИ С БЕКИР, ТОГАВА НАВЯРНО Е ПИЛ ШЕРБЕТ ПО ПОВОД НА ДРУГИ ВЪПРОСИ. СЕГА ПРЕЗИДЕНТЪТ НИ СЕ ОПИТВА ДА ЗАХАРОСА ОТГОВОРА СИ.НО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА. ЗАХАРНИЯТ ПАМУК ВЕЧЕ НЕ ВЪРВИ НА БЪЛГАРСКИЯТ БИТ-ПАЗАР, ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ!

196

Истината

преди 10 години

Плевнята лъже!

195

inna

преди 10 години

За мен, отговорът на президент е подходящ на ученик в началното училище, но не и за президент. Но всъщност ,такива са отговорите на всички родни политици, които играят политиката на свалените ***. Спекулация е думата-ключ, с която затварят вратичката към истината. Подобни срещи-независимо, дали с тях президентът ни фиксира уважението си към турски празници-трябват да бъдат публични. Оказва се ,че тайната "нелегална" вечеря е добра дошла само за доверени хора и на двете страни.

194

Shop

преди 10 години

Ердоган ни е съюзник, а *** ... скоро ще го пляскаме.

193

помак

преди 10 години

Евала на г-н Президента че уважи своите съграждани мюсюлмани по повод светлия празник шекер байрям.И дипломати от съседни държави го направиха.А руските мекерета потомци на СССр-ци за какво мечтаят нов ВП.Няма да стане!!!

192

от форумите

преди 10 години

" Цяла седмица експлоатираха събитието, за да ерозират имиджа на президента. Всеки ден и час *** рушат държавността. Безвластието им върши работа. Оставка - избори! "

191

Пишкин момче

преди 10 години

Още по скандално е, че т.нар. "турски журналисти" не са от различни медии, а само и единствено от телевизията официоз и верни на Ердоган и партията му. Та и от Турция независими журналисти е нямало впочем. От наша страна имало било фотограф - само, че от президенството.Винаги верни на аркадашите Борисов и Ердоган.

190

Shop

преди 10 години

Какъв ви е проблема, че отишъл на гости за Рамазан? Нали не е отишъл на спявка в руското посолство.