11

tdmils

преди 10 години

СтояновичОГЛУ, НАМАЖИ СИ ДУПЕТО С ВАЗЕЛИН И СЕ НАДУПИ ХУБАВО НА ТЕЗИ ЯНИЧАРИ !!!

10

емир

преди 10 години

Съгласен съм с министъра, нека всички мюсюлмански имоти заграбени от комунистите между 1944-1980 да се възстановят до положението им през 1909 година, това искаме и ние мюсюлманите...

9

Momo

преди 10 години

До Мехмет мечоКато нямат нищо общо, защо Турция иска да "инвестира" в тях, а не мюфтийството?Лично мнение: Трябва да се затворят всички религиозни храмове и сгради.

8

PROVADIETS

преди 10 години

HORA,MALKO OSTAVA DO VOINATA,KAK OSPIAVAT DA NI NASASKAT EDIN SRESHTU DRUG,ZALKO ZA BALGARIA

7

Мехмет мечо

преди 10 години

Не може да различи религия от държава....

6

Мехмет мечо

преди 10 години

Вакъфските имоти нямат нищо общо с Турция. Все едно патриаршията да се сравнява с България... кух министър ама кух. Не знам как ги избирате. С конкурс за тъпота? Избиват рибата с ежедневни тъпизми.

5

Гост

преди 10 години

Съжалявам за силното изказване, това си е мое мнение, но по-елементарен министър не сме имали. А това е министъра на културата! Проектът бил "повече грандомански, отколкото грандиозен". Е да, съжалявам, но света още се удивлява на "грандоманските" пирамиди от Гиза, Миланската катедрала или Парижката света богородица. "Щом веднъж е започнат, ще бъде завършен" - дай боже, ама надали, има дребни душици като този "министър" за които е по-важно да наложат мнението си.

4

Az..

преди 10 години

Да не връщат нищо, нито на едните, нито на другите. И без това не ги използват по предназначение нито имотите, нито парите, които изкарват от тях!!!

3

bgsoldier

преди 10 години

Ама разбира се, то така се почва, нека да си дооправят джамиите и да построят някоя нова, че например по Северена България няма, а после и пари ще ни дадат, по някои дънки, че вече и за тягх сме окъсали и накрая без да се усетим ще сме васали! Ех, че ни е хубавичко днешното правителство, такова сме искали винаги!

2

Анонимен

преди 10 години

почна се

1

thegbc

преди 10 години

Помощ за ремонт на джамии? Нищо против мюсюлманите ..ама когато се оправят всички Христянски храмове тогава може да ви помогнем за оправата на вашите ..нямам нищо против! ама първо нашите ....България е горда Християнска държава повече от 1200 години официално. Ние уважаваме и другите религии но нашата е приоритет номер 1 !