34

Един от всички

преди 10 години

Сидеров прибра 30 000 000 (тридест милиона) за да осигури кворум на първото заседание на парламента. След това още едни 2.5 милиона за да се върне когато не отиде 2 дена на работа и нямаше кворум и парламента спря да работи.ТАКА ЧЕ ПРЕГЛАСУВАНЕТО НА БЮДЖЕТА Е ЯСНО, ЩЕ СЕ ПРЕГЛАСУВА С 121 ГЛАСА !!!всичко е въпрос на договорка колко ДПС и БСП ще платят на Сидеров, което няма да е проблем като вземат този 1 милиард.Те са съгласни на всичко само и само да останат на власт

33

Революционер

преди 10 години

Еквивалента на ДПС е "Атака".

32

***

преди 10 години

ДПС е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННАТА партия НЯМАТ ПРАВО НА ИЗКАЗВАНИЯ

31

Грую

преди 10 години

Мистър Х - заема от 800млн е от вътрешния пазар и падежа е през Август, а парите от Брюксел отидоха "за други цели". И врътката на Дянков не е с брейди облигации, а с глобалката...но това са подробности - факт е, че много хора се облажиха от аукциона за новата емисия.

30

megi 55

преди 10 години

Разбира се,че ще го подкрепите!Нали и вие ще участвате в разпределянето на "джобните"от този бюджет!

29

DeDe

преди 10 години

Това е вреден човек за държавата ,вреден и за турци и за българи.Особено неприятен .

28

angelov99

преди 10 години

ТОЗИ МАЗНИЯ НА СНИМКАТА И ОНЯ ХИДРО ИНЖИНЕРА ЗАД НЕГО ПОПРИВЪПШИХА ПАРИТЕ А ИМАТ И БОРЧ КЪМ СИДЕР АГА ,КАК НЯМА ДА ИСКАТ АКТОАЛИЗАЦИЯ В КОЯТО 96 ПРОЦЕНТА Е ЗА УСВОЯВАНЕ НА ПОРЦИИ ОТ НАШИ ХОРА С НЕПРЕДВИДИМИ РАЗХОДИ

27

info

преди 10 години

Разбира се че ще го подкрепи. В агенция по обществени поръчки има обяснение за позицията на ДПС. Като например нова поръчка за изграждане на водно съоръжение в Кърджали за 24 МИЛИОНА ЛЕВА!

26

Hasan

преди 10 години

Ami te vizdat samo tova koeto iskat da vizdat.Malko sa gledali

25

thegbc

преди 10 години

Мистър Х , колко ти плащат ве червен аз кадето да отида да прочета нещо и ти все си там ...мама ви мързелива ! бегай да целуваш краката на гей Станишев и Сидер Ага твойте божествени идоли *** такъв!

24

Стоян

преди 10 години

Щом се очертава крадене, турците са "ЗА" естествено!

23

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА!!!

22

Анонимен

преди 10 години

...republikanzzite-komunissti Govorat ssamo ..za chetvart vek I Duma ne Obelvat ZA 65 GODINI republikanssko KRADENE i MASSOVI UBIISSTVA na NAI-KADARNITE i MOZZESSTI BALGARI sled 09.1944 g...republikata E PALNA NAZZIONALNA KATASSTROFA,pred KOIATO katasstroffite,ZA KOITO FALSHIVO PISTIAT IDIOTSSKI sa OBIKNOVENNI VOENNI KRIZI v BORBATA za OBEDINAVANE na BALGARSSKIA NAROD,koeto SAMIA NAROD E ZZELAEL i MECHTAEL...

21

Мистър Х

преди 10 години

Бойко Борисов е уволнил финансовия си министър Симеон Дянков , защото научил за взет подкуп в особено големи размери.Бомбата хвърли в ефира на Нова тв тази сутрин Яне Янев (РЗС).По думите му ден той самият разказал на тогавашния премиер за огромна корупционна схема с облигационния заем, от която Дянков се облагодетелствал. Борисов не се поколебал и ден по-късно уволнил финансовия министър.Премиерът дори не поискал да погледне донесените от Янев документи. Само ме попита какви са ми източниците, допълни Янев.

20

Мистър Х

преди 10 години

Той не разкри каква е точно сумата на подкупа, но посочи, че с парите от нея Симеон Дянков е финансирал свой хотел. Сигналът не е внесен в прокуратурата, защото все още се набирали документи за него. На 8 май 2012 г. беше договорът за брейди облигациите. На 10 май е станала сделката за хотела. Налети са пари през Алфабанк за освобождаване на запорирания хотел за 50 милиона, собственост на офшорна фирма, заяви Яне Янев.

19

Мистър Х

преди 10 години

брюксел даде 800 милиона заем през февруари, за да се заплати Дянков с земеделците, парите оещ не са върнати, но лихввите им текат от 30 юни т.г.. Именно затова Дянков подаде оставка. И всичко друго е лъжа

18

ракия

преди 10 години

Тоя го имам на снимка А3.Когато препия, го поглеждам и повръщам.Олеква ми.Демек човекът има здравословно влияние върху мен.

17

бг

преди 10 години

ИБТИКЧИИ на хидроинженера!ОСТАВКА!Нов изборен закон!Бойкот на медиите на Пеевски!Да живее България!

16

Мистър Х

преди 10 години

Бомбата хвърли в ефира на Нова тв тази сутрин Яне Янев (РЗС).По думите му ден той самият разказал на тогавашния премиер за огромна корупционна схема с облигационния заем, от която Дянков се облагодетелствал. Борисов не се поколебал и ден по-късно уволнил финансовия министър.Премиерът дори не поискал да погледне донесените от Янев документи. Само ме попита какви са ми източниците, допълни Янев.

15

smehurko:)))))))))))

преди 10 години

Нагли Атака по нагли БСП най нагли ДПС и правителството.Извънаредно Отпуската е до 31.08:)))))))))) на 30.08 се събират извънаредно Е сами си направете ИЗВОДИ колко се интересуват от народа и държавата.