358

***

преди 10 години

До BIG AL ::)))))Ти си за усмирителна риза и да те доставят в психолечебница!

357

BIG AL ::)))))

преди 10 години

Издирва се лицето волен сидеров !!Хвърля чаши , пие и псува стюардеси в самолетите..Пие кафе в Рим и метрополията на колонията Европа - Брюксел ;Посещава и плажовете на Ривиерата- Франция и Монако ..:))Народен представител на най- бедните и неграмотни българи ............................................Който го достави , пиян , вързан , в багажник или на собствен ход в Народното събрание - на 30 -ти август , ще получи 1 /един/милион лева - от касите на Позитано 20 или от тази на ДПС - бул.Стамболийски : в брой, с чек или по банкова сметка - във валута каквато поиска ::)))BIG

356

prezigrob

преди 10 години

prezigerba da lapa na borisov pishkata sirech bybata

355

Муцинката

преди 10 години

Браво Роско, браво Бащице!*** много си се загрижил за Агенция митници! А когато бате ти Бойко искаше да я измести в Русе барабар със скъпата техника и апаратура (което с години щеше да блокира работата на Агенцията), ЗАЩО тогава си мълчеше? Страх ли те беше?

354

furia

преди 10 години

До rabatАми по-по предните не се ли оядоха и окрадаха държавата и сега пак искат да го сторят МАФИЯ И МАФИЯ ЩЕ СИ ОСТАНАТ !!!!!!!!!!

353

Анонимен

преди 10 години

БРАВО НА ПРЕЗИДЕНТА!А , на станишев: ОСТАВКА!

352

simar

преди 10 години

Плевнелиев нахрани кабинета по същество. Браво! Най сигурният показател, че си настъпил някого по мазолите, е като започне да обижда. Гледайте по форумите как избухват религиозните поклонници на Бузлуджа - обиждат като настъпени, хахаха :-)) И понеже няма как да оборят аргументирано причините на президента за вето, пускат махленски обиди и старите лозунги по негов адрес. Който подход междувпрочем използват по всеки критикуващ днешните гнусни свърталища на всякаква мафиотско *** - НС и МС.

351

Анонимен

преди 10 години

Президента отново направи това, което му казаха. Решението за ветото не е негово

350

ЛЕНИН

преди 10 години

БОРБАТА Е МЕЖДУ ДВЕТЕ МАФИЙ.....АЗ НА КОЯ СТРАНА ДА ЗАСТАНА ???????????

349

Мамантос

преди 10 години

Това нещо може да бъде президент само на ционистите, мафиозите, и реститут-седерасо-герберасите. Марионетка на Брюксел-Вашингтон-Тел Авив.

348

Анонимен

преди 10 години

Г-н ПРЕЗИДЕНТА като не наложи вето на бюджета на Дянков,т.е на Борисов и ГЕРБ и сметна че е добър за страната и гражданите ,не се спекулираше с нашите съграждани, които са в тежко материално и социално положение,с майките с малки деца и хората излязоха на протест (не бяха умни и красиви )от глад,студ и безпътица,не се предвиждаше разплащане с бизнеса,ТОЙ мълчеше.Не попита как ще се разходва точно по пера бюджета за развитие на икономиката и подобряване хала на мизерстващите ни сънародници,въпреки че много добре знаеше че същия е нереалистичен.Сега какво нека бедните,гладните и болните да поч

347

Мамантос

преди 10 години

Това нагло, безлично и не особено интеллигентно... нещо, вие възприемате ли го като ваш президент?!

346

112

преди 10 години

Мадама, а не държавник.

345

Анонимен

преди 10 години

До евлоги гъъъъ,аргУментирани доводи ли имаш предвид момче? хахахаххах

344

rabat

преди 10 години

До 433Няма как да откраднеш нещо което го няма.Предните доста добре се постараха да опоскат държавата,така че споко!

343

rabat

преди 10 години

А бе този как има лице да застава пред екрана?Кога прокуратурата ще се заеме с неговите далаверски офшорни измами и пенсионни фондове?

342

Партизанка

преди 10 години

За този даже не искам да говоря,още пази зад*ника на ББ...не че ме учудва,но е жалко за нас.

341

СРАМ,СРАМ,СРАМ !!!

преди 10 години

ТОЯ *** СЕ ЧУДИ НАКЪДЕ ДА СЕ НАВЕДЕ И ДА СИ ОБЪРНЕ ***. ЕГА ТИ ТЪПАКА.ТАКА Е КАТО СИ СЕ НАВЕЛ НА МУТРИТЕ И МАФИЯТА НАЧЕЛО С БУДА,ПАШАТА И КОМПАНИЯ. ЖАЛКА КАРТИНКА- ОТ ТЪПАТА МУ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ РАЗБРАХ,ЧЕ МУ ПРИПИСВАЛИ 3 ЛЮБОВНИЦИ, А НЕГО И ЖЕНА МУ ГО ПРЕЗИРА И НЕ ГО ЩЕ.ТОВА ЛИ Е БАЩАТА НА НАЦИЯТА? РЕЗИЛ!

340

Прост пенсионер

преди 10 години

До Petko78Петко бре чети, Петко не чете,Петко работи, Петко пак не ще................после Петко се чуди защо е толкова глупав.

339

Анонимен

преди 10 години

Президента си играе с огъня обаче ако продължава да изпълнява поръчките на някои другари.