11

попа

преди 10 години

Поредната поръчкова статия. Ако ще и на арабски шейх да дадеш под наем двустаен апартамент, поради хитрата рентал или мениджмънт фирма, ти като собственик повече от 50лв. на вечер няма да видиш - те да не би да ти чистят апартамента и комплекса за без пари? В същото време същата измислена празна фирмичка те цъка с по 500лв. (в най-добрия случай) за годишна подръжка (считай, цъкат те за пенсия, щото си балък да купиш в затворен комплекс). Така че, ако теглиш чертата, си прецакан само с цената. ;)

10

ДО №9

преди 10 години

Брокерче,тия ги пробутвай на пишман туристите дето ти гостуват в "затворения комплекс"

9

Стига сте търсили

преди 10 години

Стига сте търсили под вола теле. Именно от тези упражнения нивото в България е такова. Апартамент с подобни характеристики в затворен комплекс на морето ми докарва около 10хил.лв. годишно. И всяка година се актуализира с покачването на цените за нощувка. Така, че горе долу една месечна заплата от 1000лв. си я знам за години напред. Скоро като взема още 1-2 ще мога по цял ден да Ви отговарям на въпроси в този форум :)Поздрави!

8

Cash-чо

преди 10 години

Голема атака днес по вестници и сайтове, че сега е момента за хапартамента :)))В стандрт се скъсват да купуват по градовете, тук пък на морето, значи очаквайте и за планината статийки. Данчо Мьентата говори за свито потребление, явно хората пестят за имоти и не ядат :)))))). Ще влизаме в рецесия пък се задава имотен бум малииии. Нема такава държава :))))

7

Анонимен

преди 10 години

аман от измамници на високо ниво (нсни) които са готови да извадят какви ли не лъжи само за да се намират на работа и да си лапат комисионните

6

SS

преди 10 години

До Анонимен 4 - май не си прочел до края каквото съм написал

5

man

преди 10 години

глад явно в агенциите за НИ, малко ПР няма да навреди

4

Анонимен

преди 10 години

До SSNE TII LI IDVA NA AKALA CHE PREZ OSTANALOTO VREME MOJE DA E POD NAEM???????????????

3

Анонимен

преди 10 години

...разбрах само че ако в момента да си купиш имот в Бг ще имаш бая разправии. Нормално, в тоя сектор сега се навъртат предимно мошеници и върло некомпетентни лица, каквито са брокерите. А иначе статията е отчаян опит да се нафърфорят баламурници.

2

SS

преди 10 години

Купуваш си апартамент на морето,ходиш 10 дни в годината в него и даваш 100 бона - доста глупава инвестиция,дори и да го даваш под наем през отстаналото време пак не излиза сметката особенно като дойде време и за ремонт ,а такъв ще се прави след всеки сезон.

1

Анонимен

преди 10 години

Някой е гризнал дръвцето, че такава платена статия да е на 1-во място в сайта!