56

Анонимен

преди 10 години

Ей големи манипулатори са тия червените ***. А народа проост проост.... въртят го на средния си пръст. Лапайте мухите някой хора вече са друга класа , а вие вашите деца и внуци и правнуци сте и винаги ще бъдете пролетариат.

55

Анонимен

преди 10 години

Протест - контрапротест - заплаха. "Ако ни пречите няма да има помощи за вас *** и пенсийки за вас червени бабички. Ние трябва да сме на власт. Толкова много сме я чакали. Имам планове да изпълняваме. Няма сега заради някакви си хора да вземем да се откажем доброволно, я!"

54

Иван

преди 10 години

до 59: Наистина ли вярваш че точно той ще спре грабителството.Само след няколко дни ще му издърпат ушите и друга песен ще запее. Този път не Бойко а Първанов е ударил рамо за концесията на своя авер.

53

Анонимен

преди 10 години

Знаех си, че ще излязат с този номер! Време беше. От всички министри този ми се чини да е най-големия въздух под налягане.

52

Истината

преди 10 години

До ДаниЩо си толкова *** и глупав - точно този министър прави всичко възможно, за да спре грабителството на концесионерите и защити миньорите. Ама простотията и злобата нямат край.

51

Анонимен

преди 10 години

Разрешителните за многократно увеличените от Герб ВЕИ- зелена енергия, които най-много оскъпяват тока, са дадени на близки до Герб като Цветелина Бор., Прокопиев и др. олигарси, които сега организират протестите срещу правителството, защото то ги удари с 1 млрд. годишно чрез преструктурирането на енергийния микс, с което намали цената на тока, а не я увеличи с 40 %, както искаха преди това предните управляващи.

50

Герб спря износа на

преди 10 години

Освен раздуване на възобновяемата зелена енергия с 80 %, която оскъпява тока, Герб нанесе и друг удар на енергетиката- спря износа на ел. ток, като увеличи таксата износ, което новото правителство поправи и пусна отново този износ. Освен това Герб назначи за шеф на АЕЦ "Козлодуй" калинка - човек, нямащ нищо общо с атомната енргетика и някакви 20 годишни пи-арки в Надзорния съвет, които разбират повече от гримове и кремове, отколкото от АЕЦ.

49

Герб: пари до септем

преди 10 години

Дянков е планирал парите за инвалидите и пари за заплати в различни учреждения, САМО до м. септември. Освен това приходите и растежът са 3 пъти по-малки от предвижданията на бюджета на Герб. Ако няма актуализация, се пускат кепенците. Превратаджиите точно това искат- да няма пари за хората и да станат гладни бунтове, защото със синьо-герберските протести без поддръжка от широки слоеве нищо няма да направят. Затова офшорният президент иска да хвърли страната в сценария "няма пари за плащания", за

48

Лала

преди 10 години

Изнасяло се електроенергия?! От кога на кого? Някои знаели? Аз пък чух че били пред фалит!!!?????

47

пешо

преди 10 години

Червената ти майка ще е виновна!! На народа се хвърля парче хляб, социални плащания да са максимум 50 милиона, можем и без заема да ги покрием. А останалите над 900милиона не са ли под въпрос или те са за специални хора от бсп-дпс и атака? Нарочно говориш глупости *** такава, за да натиснат бедните хора президента! Тези чалъми от Ахмед Доган ли ги научи ? *** борсук и на партията ти!!!

46

Анонимен

преди 10 години

На бсп.в сьрцето и после к...а у дупето.е така е след тях

45

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

ЗАТОВА ОБИЧАМ ГЕРМАНИЯ ,ЗАЩОТО НЕ МЕ ПРИНУЖДАВА ДА РОБУВАМ НА ШЕФОВЕ ! ЕДНА ГОДИНА ПОЧНАХ РАБОТА В ПОЛСКА ФИРМА ЗАНИМАВАЩА СЕ ТУК С ГЕБОЙДЕ РАЙНИГУНГ /ЧИСТЕНЕ НА СГРАДИ/. УЖ ПО ДОГОВОР 8 Ч. ДНЕВНО И МЕСЕЧНА ЗАПЛ. 1200 ЕВРО! ДВАМА ДУШИ С ЕДНА КОЛА ОБИКАЛЯМЕ СГРАДИТЕ В РАЗЛИЧНИ КВАРТАЛИ И ЧИСТИМ ,НО ШЕФА ИСКА ВСИЧКИ ОБЕКТИ ЗА ДЕНЯ ДА СЕ ИЗЧИСТЯТ. КАЗАХ МУ -ВРЕМЕТО НЕ СТИГА, ИЛИ ДАЙ ОЩЕ 2 ДУШИ ИЛИ НАМАЛИ ОБЕКТИТЕ! ПРАВИ СЕ НА "ШЕФ"! ВИКАМ СИ ,АЗ НЕ МОГА ЛИ ДА ТИ Е.. МАЙКАТА ! ШАТ 2 СЕДМИЦИ БОЛНИЧНИ

44

Анонимен

преди 10 години

Ветото му е майката2

43

социална коалиция

преди 10 години

А защо точно социалните плащания са под въпрос а не примерно депутатските и министерските заплати? Ясно за кого ви е грижа!

42

Анонимен

преди 10 години

Ми нека няма социялни плащания - стига с комунистически тъпотии - защо, ЗАШО трябва да храним *** с 15 деца на 8 годишна възраст? От "социялните плащания" само те ще се възползват.

41

Анонимен

преди 10 години

Великани сте, Стойнев... Па ако теглите и още някой милиард заем, даже ще има още социални мерки за ***.

40

Анонимен

преди 10 години

Ако това се случи,на *** Импийчмънта му и то със шут в гербаджийския *** е сигурен!

39

megi 55

преди 10 години

Първия ден от дебатите за актуализацията на бюджета Кадиев се изпокара с парламента.Нямало събираемост на данъци и имало много укрити,както и няма очакваната събираемост от контрабанда."Как да има събираемос? Вече два месеца няма назначени управител и зам.управител на митници!Какво чакате?През това време контрабандата върви с пълна сила!А за данъците много добре знаете кой укрива такива но не смеете да им потърсите сметка!АКО ТОВА БЕШЕ НАПРАВЕНО ПОСТЪПЛЕНИЯТА В ХАЗНАТА ЩЯХА ДА СА МНОГО ПОВЕЧЕ!

38

Анонимен

преди 10 години

***, НЕ СЕ ЛИ УСЕЩАТЕ ВЕЧЕ, ЧЕ ПРЕКАЛЯВАТЕ БЕ? БИХ ПОПИТАЛ НЯМАТЕ ЛИ СТРАХ ОТ БОГА, АМА НАЛИ СТЕ БЕЗБОЖНИ СЪЩЕСТВА! ДОЙДОХТЕ С ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ И СМЯТАТЕ ТАКА ДА УПРАВЛЯВАТЕ ЛИ? ЗАРАДИ ВЛАСТТА СЕ ИЗВРАТИХТЕ ДО СТЕПЕН НА САМОЗАБРАВА. ВЧЕРА ЛЪГАХТЕ, ЧЕ СЪДЪТ Е ВИНОВЕН ЗАРАДИ ОПАСНОСТТА ОТ СПИРАНЕ НА ЕВРОСРЕДСТВАТА, ДНЕС ПРЕЗИДЕНТЪТ ВИ Е ВИНОВЕН ЗАРАДИ НЕКАДЪРНОСТТА ВИ ДА СЪБИРАТЕ ПАРИ В БЮДЖЕТА, УТРЕ ЩЕ ПОДГОНИТЕ НАРОДА..ДОРИ ГЕРБ НЕ СИ ПОЗВОЛЯВАХА ТАКА ДА ЛЪЖАТ! ПО-ДОБРЕ ББ, ОТИВАЙТЕ СИ!

37

Анонимен

преди 10 години

Добре че дойде това правителство защото щеше да има световен прецедент-за пръв път мафиотска групировка(ГЕРБ),щеше да има цяла АЕЦ-щеше да продава ток на други мафии по света с намаление-с изключение на сръбската мафия-по очевадни причини...