57

patica s laina

преди 10 години

До Многодетен Бащае сега щуротии приказваш, каква история говориш - деца ли... с това няма да останеш в историята... никой няма и да помни... не казвам че трябва да си гей за да останеш в историята, не извъртайте нещата, в историята остават малцина.

56

patica s laina

преди 10 години

До даПартията на педофилите не съществува от две години. Просъществува само няколко месеца.

55

Az

преди 10 години

Komu sa nujni takiva paradi? Golqma e gordostta da ti pukat gyza li? Mnogo e moderno i tolerantno li, priznak na evropei6tina i visoka kultura li?

54

да

преди 10 години

в Холандия имат и партия на педофилите, сигурно и това е гордост- първо парад на ***, следва парад на педофилите, герантофилите, зоофилите и накрая идват некрофилите-честита толерастия ха ха. Нормални хора от целия свят -обединявайте се дорде е време да изметем ненормалната ***!

53

Анонимен

преди 10 години

А леле майко, като чета коментарите, си мисля "каква е тая селска чалготека?" Тук всички се изказвате като най - големите ***, изсрани от некъсметлийските ви майки...... После защо ни гледат, все едно сме кроманьонци..... Има няколко коментара, които заслужават похвала, което ме навява на мисълта че надежда има.

52

Имигрант

преди 10 години

Нещо пак комплексарите не са внимавали в час. Десетките хиляди не са гейове, а само подкрепят гейовете. Бих нарекъл това доста мъжкарско поведение изпълнено с доблест. Тук в Англия е пълно с гей двойки, които се разхождат хванати за ръце необезпокоявани от простаците и селяните по простата причина, че такива липсват. А ако наречеш чернокож - *** или ако кажеш на гей - п... бедна ви е фантазията какво следва. Ех мила родна картинка :)

51

Пенчо Топорчев

преди 10 години

Всички ,дето са с малки п..шки и не могат да задоволят жена , обръщат резбата за маскировка и за ИЗБИВАНЕ НА КОМПЛЕКСИ !

50

От Истинска Европа

преди 10 години

Момичета на 12-13-14 годишна възраст се разкарват голи с тежки гримове копиращи техните чаллгарски идоли.Пляскат се със стари мъже в парковете. Публични тоалетни пълни със съмнителни типове които се връщат от работа на път кам техните семейстава, онанират и се вглеждат в други мъже.Браво нормални българи!

49

Мишо

преди 10 години

г-н Европа,аз съм сигурен, че никой тук не мрази хората за това, че са различни но това да се легализират еднополови бракове е лудост, а тази арогантна показност на нещо противоестествено е нещо далеч по-лошо ог чалгата.

48

От Истинска Европа

преди 10 години

До тигри,велофан,заренков и други олющени селски чалгари. Гей са навсякъде-болници,полиция,пожарни,администрации. Ако утре на вас се наложи спешна помощ и доктора се окаже гей ще отложите ли докато нормален дойде да ви спаси живота?

47

От Истинска Европа

преди 10 години

Не е чудно че Европа съжелява че България е включена в този Съюз. Хора с манталитет от каменната ера и просташки възгледи нямат място в цивилизацията.По мислене сте много близо до турците и близкият изток. Кой ви е *** в гащите ако някои иска мъж с мъж или жена с жена да живее?Отговорете прости охлюви на които децата дъщери се разкарват с тежък грим и почти голи като чалгарски ку*ви.Това в нормата ли е?

46

Брей

преди 10 години

...ТОЧНО ПЪК ВИЕ НАЙ-КРАДЛИВОТО и ЗЛОБНО ПЛЕМЕ, тръгнало да говори за Бог и морал , Содом и Гором...Прибирам се в България и ме посреща таксиджия за да ме обере, после заварвам вилата опоскана, после ми звъни телефона...вдигам, отсреща някой ми казва да занеса 3000лв , че брат ми(нямам брат) бил за операция и т.н. Страна, която не може да извади собствените си граждани, затрупани със седмици под земята и премазва по пътищата собствените си деца да не се обажда много за ЕТИКИ, БИБЛИИ и МОРАЛИ, а?

45

patica s laina

преди 10 години

Само вижте бвп на холандия и този на русия и българия... мързи ме да ползвам капслок

44

patica s laina

преди 10 години

До АнонименНе знаем кое е чуждо на традициите ни , явно говориш наизуст и не знам какво имаш впредвид под традиции. Все пак сме в 21 век, сред българските традиции е и жената да не ходи на работа.

43

patica s laina

преди 10 години

До От Истинска ЕвропаБРАВО ,АДМИРАЦИИ! НЕ СА ИЗЛИЗАЛИ ЯВНО ОТ ДУПКАТА СИ, Е , БРАТ МИ ЖИВЕЕ В ГЕРМАНИЯ И Е СТРАХОТНО, ЧИСТО, ИМА РЕД, ДРУГ МАНТАЛИТЕТ! А БЪЛГАРИТЕ НЕКА СЕ КЕФЯТ ЧЕ СА "НОРМАЛНИ" АМА БЕДНИ КАТО ЦЪРКОВНИ МИШКИ. ТО ТОВА ИМ ОСТАВА.

42

Анонимен

преди 10 години

И защо трябва да привнасяме чужди на народопсихологията и традициите ни натрапени "ценности"? За да не се "излагаме" пред чужденците? Майната им, ако искат и деца да не раждат, все ми е тая, но хич да не си мислят, че ще ме командват в собствения ми дом!

41

patica s laina

преди 10 години

До АнонименЯвно само тук имате проблем с гей парадите, на запад те не смущават дневният ред и не се драматизира толкова, това е просто демократично законно шествие, законът не го забранява,инаше нямаше да го позволяват...

40

patica s laina

преди 10 години

До inedПрестанете с тоя *** мит за содом, в 21 век сме и да цитирате книжката със примитивни легенди от преди новата ера е смешно! кой ви даде компютър и технологии - не е бог

39

patica s laina

преди 10 години

До ГОРЧИВО! ГОРЧИВО!Родител който обича детето си, няма да се ядосва от неговото щастие, било то с мъж. И гейовете не ги създават парадите и рекламите - това е вродено!

38

patica s laina

преди 10 години

До zarenkovАбе на запад паради има от десетилетия, а раждаемостта им е по-висока от тази в русия и българия... явно хомосексуалност не може да се учи и копира, вродено е... вместо да се капсулирате в собствените си ограничения, погледнете какво се случва в другите страни и дали тъпите ви прогнози имат смисъл,поразходете се до запада и вижте дали живеят в "разврат" и "опадък". лесно е по този начин да да се успокоявате пред себе си за окаяното положение на държавата си!