47

Ко?Не.

преди 10 години

Чобака казва, че тоя 1 милиард ще служи, като буфер в бюджета. За какво му е буфера като има валутен борд или целят точно падането на борда?НЕ НИ ЗАРОБВАЙТЕ С ТОЗИ 1МИЛИАРД + ЛИХВИТЕ И АЕЦ БЕЛЕНЕ!!!

46

venko

преди 10 години

абе сигурно ли е че пешко чобанов не е болен от синдрома на даун ?

45

Анонимен

преди 10 години

До gogoТози е просто пешка на орешарски и прави каквото му каже. Това мисля, че всички го знаем.

44

Анонимен

преди 10 години

Каквото и да ни говорят истината е само една - ако не се върне БНБ на държавата, да е подчинена на правителството и да водим самостоятелна монетарна политика ще затъваме в геометрична прогресия. Всички видове протести трябва да бъдат насочени за това. Разбира се след тази стъпка незабавно прекратяване взаимоотношенията с МВФ, СБ и т.н. Които страни го направиха бележат проспиритет и то бърз. Те това е.

43

BG.BG

преди 10 години

Разнообразете си ваканцията, като посетите правителствената резиденция Евксиноград, когато и депутатите са там!

42

gogo

преди 10 години

Калъфа Орешарски и *** казаха че ще правят ЕКСПЕРТЕН кабинет.Тоя от ЕКСПЕРТИТЕ ли е?30 годишен хлапак с уплашен поглед.

41

румен221

преди 10 години

ВСЕКИ ще пада от власт, ако за 100 дни не ОБЯВИ:1. КРИЗА И ШОКОВА ЛИБЕРАЛИЗАЦИЯ В ЕНЕРГЕТИКАТА 2. ОТМЯНА НА БОРДА и Данък ПЕЧАЛБА 20%3. Необлагаема МРЗ = СОЦИАЛНИЯ МИН. - 566лв4. Родителите до пълнолетие на децата им и МЛАДЕЖИ ДО 25г. - ДА НЕ ПЛАЩАТ ДОД.5. Премахване "ТАВАНА" за осигуровки (2 200лв)6. Изваждане на ПЕНСИОННОТО ОСИГ. от КСО7. Инвалидните ПЕНСИИ да се плащат ОТ ЗДРАВНИТЕ ОСИГ.8. Спиране на СТИМУЛИРАНАТА ОТ ДЪРЖАВАТА ДЕТСКА РАЖДАЕМОСТ, чрез "МАЙЧИНСКИ" за МАЙКИ над 18г. и до 3-то дете. .Иначе ИЗБОРИ ДО ДУПКА(без или с кръв, естествено народната

40

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 41Според мене ако не беше Дянков щяхме да сме в още по-лоша ситуация. Целта беше държавата да не фалира. Е само, че много хора пък фалираха за сметка на това. Нямаше баланс.

39

Bastor

преди 10 години

Някакъв редард, който едва е завършил УНСС-то, че да го боцкат по държавни комисийки какво право има да бъде изобщо финансов министър?Смях и позор!

38

бъдин

преди 10 години

Наложително е реакция тип Пиночет, за фалшивите политици!

37

Анонимен

преди 10 години

Изобщо не ми говорете за Дянков , заради него намразих герб , заради него сме на този хал този човек трябва да отговаря публично къде са парите

36

WTF

преди 10 години

**** сме*ника! Така и не разбрах дали си е купил памперси за следващото си посещение в НС?!!

35

Анонимен

преди 10 години

Ако някои може да ми обясни Защо Гърция уж фалирала , а заплати и пенсии са в пъти по-големи и защо ЕС дава милиарди евро на Гърция , а за България няма такива пари

34

БРАВО

преди 10 години

Негативни тенденции в икономиката?! Що така бе другари? Нямаше ли уж да се оправяме по вашите думи? Явно не! И сега ще правим промени в бюджета, ще теглим заеми, само щото сте некадърни!? ОМИТАЙТЕ СЕ БЕ РАЗБОЙНИЦИ! ОСТАВКА!!!

33

Karabas Barabas

преди 10 години

Като прочетох някои публикации за "белия автобус" съм склонен да проявя разбиране към изявленията на Чобанов - може пък някое паве да го е уцелило лошо и да е предизвикало необратими ментални проблеми.

32

Анонимен

преди 10 години

Tова пък яре от къде се пръкна?

31

Човек

преди 10 години

До ЛЕЛЯ ГИЦКАОт добре подготвените кадри на ДПС както и другите в кабинета ,голям експерт

30

Човек

преди 10 години

Миналата година ДПС и БСП се падпреварваха да гласува против "раздутия " бюджет Герб щяла да харчи много пари,сега когато са на власт всичко им е малко,още и още лапане за смърделите

29

ЛЕЛЯ ГИЦКА

преди 10 години

ОТ КЪДЕ ГО ИЗРОВИХТЕ ТОЗИ 'ХУБАВЕЦ' БЕ ПОТЕН, МАЗЕН И ПЪПЧИВ, С ТЕЛЕШКИ ПОГЛЕД ОТРАЗЯВАЩ ДЕБИЛНОСТ И ПРАЗНОУМИЕ.

28

Анонимен

преди 10 години

Тоя министър ,искал ли е РАЗРЕШЕНИЕ от А.Доган за да говори ???