3

Анонимен

преди 10 години

"Насоки за провеждане на Инициатива за намаляване ..." Щеше да е по-добре ако беше "Стратегия за намиране на тактики за търсене на начини за извеждане на чалъми за създаване на насоки и прокарване на пътеки към програма ..." - само и само да няма нищо конкретно и реално, ама да се отчете дейност и да се вземат пари за /уж/ свършена чиновническа "работа".

2

Уркото

преди 10 години

Още ли има балъци дето да вярват в кьорфишека за "електронното правителство"?Питам защото нали ви е ясно как се оставят 100 000 клатикуреца на улицата? Не че е трудно, трудното ще дойде на следващите избори за партията, която се реши на тая крачка (няма да са ***) и естествено *** като обещаят да ги върнат на работа - оп, 100 000 гласа плюс. На това му се вика мила родна пост-комунистическа картинка. Споко, и по-зле ще става.

1

анонимен

преди 10 години

в българия няма гише където може да свършиш работа от първия път непрекъснато те разкарват донесе това дай друго 1 екз на удостоверение за наследници е 5 лв а начовек му трябват много чакаш 5 работни дни защо всичко не се прави от тези държавнии общински служители от раждането до смъртта а се размотават хората и се искатпари а на всичкото отгоре и нелюбезни пример администрацията на орландовци