10

Анонимен

преди 10 години

Да бе! Само по джучките!ХАХАХАХАХА!Като юноша дето омайва своята любима- само *** мила!

9

@#$%

преди 10 години

Не, само мъничко...

8

Анонимен

преди 10 години

Не им вервай Сноуди, лъжат те и те мамят! Ша та боднат Сноуди в Гуантанамо и след някоя и друга година ще експлоадираш с багажа и фалшивите документи в някой автобус някъде по света като терорист от цивилното крило на Хизбулах...

7

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

ПУТИН ХВАНА ЩУКА.....ШАРАНИ НЯМА......

6

Москва-Пекин

преди 10 години

Вервами ви

5

Влади-Мир

преди 10 години

"Бившият подизпълнител на американските служби за сигурност Едуард Сноудън няма да получи смъртна присъда, нито ще бъде измъчван."---------А ми това си е напълно естествено, след като е получил убежище във Великата Бяла Страна и никой не смята да го екстрадира в държавици със сатрапско микрофонски режим , където все още се изпълняват смъртни присъди;-))

4

Историк

преди 10 години

През 1668 г. целия Северноамерикански континент е населен с индианци, които са жестоко изтребени до крак, днес са едва 0,4% от населението на САЩ, от 100% на 0,4%.САЩ са държава-терорист! Изтребват коренното население на Северна Америка до крак, поробват африканците, използват ядрено оръжие срещу японците и биологично оръжие срещу индианците, а днес учат целия свят на демокрация и разправят, че няма да измъчват Сноудън...Направо да се разплаче човек от умиление ...

3

тихата_стъпка

преди 10 години

Разбира се, Сноудън няма да бъде екзекутиран, той ще отиде на масажни процедури в Гуантанамо. Там ще релаксира и след като го разтрият добре, ще преоткрие баланса между тялото и душата. В един момент ще се почувства като в Рая.

2

varg

преди 10 години

И аз не бих измъчвал американци.

1

Даола

преди 10 години

Как пък не ! Една Гергана беше тероризирана месеци наред с натиск от САЩ върху българските съдебни власти за екстрадиция, а какво остана за Сноудън. Добре помня филмите и докуументите по процеса срещу Юлиус и Етел Розенберг, които бяха изпечени на елекическия стол, а децата им смениха фамилии и биография, за да мога да съществуват. Соудън, тъжно е, но ти трябва друга родина - нямаш живот в САЩ .