189

Данаил

преди 10 години

Малко размазан кетчуп,много хилеж и сатанински знаци . Това е протестиращата демокрация на България.Вижте лицето на Лумпениада-София 2013г!

188

gandi.daow

преди 10 години

Ееей, протестиращи! Що не вземете да си направите по една тениска с образа на тази с кръвта.. ще е много яко:) лицето на протеста... представете си само! Може да стане легенда като Че Гевара :) От тая снимка като се фотошопне ще стане идеално..

187

До "ViturStSt&q

преди 10 години

При дрогираните зениците се свиват, ***!

186

Роза

преди 10 години

До FrontlineКакъв си ти, че ще разбиваш глави??? Не се нерви толкова, психар!!!

185

Frontline

преди 10 години

кви са тия *** на снимката, тия ако ги видя ще им разбия още повече главите криви...мръсни наркомани

184

До 196

преди 10 години

Пич, и ти сигурно си гледал фиешън канала!Не съм бил на мястото и не мога да коментирам с абсолютна точност кой, какво, защо и как. Гледах директните предавания по телевизиите, като съм наясно, че макар и на живо те са ограничено от насочеността/обхвата на предаващите камери, но не са извадкови и режисирани.След тези уговорки, мога да кажа, че мнозинството полицаи бяха коректни, пазеха и не отвръщаха на протестиращите. Но имаше и други, макар и малко, които с хъс и мерак удряха по мъже и жени

183

със свръхчовешки уси

преди 10 години

Истината е, че кръвожадното ченге Сатър Секиров, е искал да я нареже на парчета за вечеря! Но тя, след 55 часова битка, успяла, със свръхчовешки усилия, да се освободи. Само с леки наранявания. Както се вижда и на снимката!

182

anon

преди 10 години

тази елисавета е пич(ка)... проблема е че тя олицетворява всичко което е сбъркано с българския протест. съжалявам че го написах- но...

181

gandi.daow

преди 10 години

Този в средата ще бъде министър на финансите.. лудата с кръвта - на вътрешните работи, а другата може да стане на енергетиката.. така го виждам:)

180

Красиви и интелигент

преди 10 години

На тез тримцата от снимката дрогата въобще не им е простила.

179

Анонимен

преди 10 години

Никой не я е удрял тая, полицаите само ги избутваха назад със щитовете си и се виждаше, че не смеят да посягат, въпреки, че им крещяха, като обезумели и им правеха всякакви жестове! А това, че отвсякъде хвърчаха камъни и други предмети, къде малки, къде по-големи, ме навежда на мисълта, че просто някой я е улучил. Това ако беше в щатите например, така да се държиш с полицай, не само тиквата ще ти разцепят, ами и в затвора ще полежиш!

178

Трийсетак

преди 10 години

Препоръчвам на така наречените "интелигентни" млади протестиращи, да си пуснат филми като "Момчето си отива" или толкова култовия "Вчера", и да видят какво означава да си млад и интелигентен индивид, и да сравнят с поведението си в момента. Всъщност интересното е, че с гордост носят определението "***", което е еднозначно за умствения потенциал на протестиращите. Това откачено девойче, с боя по лицето, да ходи си купи още амфетки. Интелигентност - пфф пази Боже от тези нови интелектуалци.

177

Insane

преди 10 години

Да си е седяла вкъщи и тъпата и глава нямаше да има ръб сега...А относно промяната - който иска промяна, да хваща самолета, докато е време!

176

Анонимен

преди 10 години

що бе, нали протестите са интелигентни и мирни, взимай и дъщеря си там, да гради бъдещето от сега. ***, наистина трябва да ви взимат децата щом сте там с тях...

175

Анонимен

преди 10 години

Трябва да ти хлопат доста дъски, за да се кефиш на това, че главата ти е разбита. Разбирам, напр., да имаш сили да протестираш, дори след като това се е случило, ама да се хилиш и да се снимаш с потрошена тиква - това не е нормално.

174

gandi.daow

преди 10 години

До DarwinВсички промени стават от хората, които имат голяма власт и много пари! Не си мисли, че стават от теб или мен.. това, че ти искаш нещо и то се случва след това изобщо не означава, че ти си причината:) Ако тия протести не са угодни на тези хора - просто няма да ги има! Точно за 2-3 дни всичко ще приключи.. ама кмета е от герб и дава разрешителни все едно продава билети за цирка.. има и много други фактори - сети се сам.

173

ДИМИТЪР

преди 10 години

За малкият праг на цености на протестиращи видях по снощният театър на протеста. Четири медии четири различни протеста . Счупени камери и техика на дадена телевизия да се посрещат със задоволство от друга( за нова ТВ става дума ) какво да се прави и медиите имат петно те са на този или онзи. Тоест те немогат вече да събират обществото ,а да внасят допълнителен елемент на раздяла.Това ,което произвеждат и показват започва да изглежда нагласено

172

зрител

преди 10 години

Гледах на живо излъчването на протестите и се убедих,че се протестира вулгарно,нахално,безотговорно и просташки от доста хора.Защото стъпкаха това,което започнаха в началото.Тук играта загрубя,нека да не обвиняват полицията.Ако няма дисциплина,няма и държава!

171

Анонимен

преди 10 години

Ха, *** на снимката вършели безобразия и очаквали полицията да им даде торта?!?Е какво точно искате, нали ви рекламират в платените медии?!?Продължавайте да навивате за тази лудата, дето я били ударили с палка...Ми да бе мирно седяло, не би чудо видяло!Айде продължавайте сега да викате та дано се върне Боко да ви замрази пак пенсиите и заплатите за следващите 4 гходини.

170

ДИМИТЪР

преди 10 години

Пожарът пълзи навсякъде - правителство, парламент, партии , президент, медии ,прокуратура ,съдии . Трябва да има нещо в който хората вярват. Истерията Делян Пеевски се видя е началото,а не същината на проблема . Персоната на Пеевски е толкова интелигентна ,колкото са и виковете за кражба на 1 милярд бюджетни пари от КРАСИВИТЕ НА ПРОТЕСТА.