100

антигерб

преди 10 години

последните три години и осем месеца вината е изцяло на Винету и бандата му.

99

Anonimen

преди 10 години

Az sym uchenik v Angliq. Tuk sym zashtoto rabota i prospekti za jivot v Bg nqma. Moga edinstveno da rabotq dostoino v na mama i na tati firmata. Za tova sym tuk. Za dostoino obrazovanie i s nadejdi az da sym bydeshteto na Bylgaria.Politicite sa bili tolkova dylgo s imunitet i na dyrjavna poziciq che se smqtat za bezsmyrtni. Dyrtite( s uvajenie) iskat Jan videnovo vreme no toi ot groba nqma kak da se vdigne. I sme Vekyt na demokraciqta a inteligentnostta. Tylpata e po-umna ot 1 chovek.

98

Червен Дришлю

преди 10 години

" Маминко, маленко съм се посрала " -НЕ ВИ ЩЕМЕ *** ЧЕРВЕНИ !!!!! ВЪН !!!

97

Петър

преди 10 години

Сергей Дмитриевич Станишев, син на Димитър Яков Станишев - член и секретар на ЦК на БКП, член на бригадата "Чавдар"!!! 24 години по-късно начело на държавата стои стои сина на един от преките отговорници за падението на България. Защо се опитвате да подмените историята бе комунисти, защо носталгично припомняте за салама кучешка радост и хляба по 20 стотинки а подминавате убийствата, издевателствата, лагерите, срама и унижението. Вкарайте в учебниците Георги Марков!!!

96

ГЛАС НАРОДЕН

преди 10 години

ВСИЧКИ СЪГРЕШИХТЕ И ВКУПОМ НЕНУЖНИ СТАНАХТЕ! И ГЕРБЕРАСТИ И БЕСЕПАРИ И ДЕПЕСАРИ И КОСТОВИСТИ И КУНЕВИЦИ И *** И ... Т.Н. СТАРИ МУЦУНИ!

95

сър-гей

преди 10 години

ТОЗИ ОТ СНИМКАТА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ЛЪЖЕЦ, КРАДЕЦ, МАНИПУЛАТОР, ЗЛОБЕН.......НАГЪЛ, ОТВРАТИТЕЛЕН малък мишок

94

К

преди 10 години

Затовр за вас, не е хубаво да се разминете само с оставка, ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ ГРЕШКИ И ОТКРАДАНТО

93

очевидец

преди 10 години

Koгато БСП+ДПС+АТАКА, обявят в някое свое интервю, че имат сигнал......за кървави протести......и, това се случва....ТЕ са като врачки, всичко познават.....по това, човек може да си направи заключение, че всичко това с извозването на депутатите и то в 22.00 часа...когато са свършили заседанието в 19.00 часа.....изчаквали са да има по-вече протестиращи за да може полицията да бие спокойно, на воля протестиращите, на тези манипулатори от Парламента,не им издържаха нервите и решиха със сила .....

92

Анонимен

преди 10 години

Нови избори обслужват ГЕРБ? С други думи Станишев признава, че заради "излишните бюлетини" много хора са повярвали на ужасната им манипулация? И че, след арогантното поведение на БСП и ДПС в парламента, след *** им провокативни назначения на много нива, след навеждането на АТАКА, само и само да задържат властта, на хората им е просветнало как са били излъгани последните иЗбори и на следващите ще гласуват кой за ГЕРБ, кой за някой десен проект? По-точно признание от това-здраве му кажи!

91

1

преди 10 години

Това управление не е законно защото спечели с измама.Затова нямат право да пледират за законност, демокрация и справедливост от страна на обществото. 60-65% от българите искат дясно управление а не престъпни и крадливи социалисти да саботират просперитета на държавата.

90

iАнонимен

преди 10 години

Така е СърГей всички сте виновни, но някои (100 гд. партии) МНОГО ПОВЕЧЕ !Вие сте напълно неадекватни на промените в обществото, вие живеете в измислена от вас реалност.Отказвате правото на обществото да обсъжда и решава какво е добре за него. Вие СТЕ МИНАЛО!Оня Монов(ченгето от ДС дето разбира от Инет )) още ли е с вас ?????Проектозаконът за вероизповеданията е национално предателство

89

ognyanz

преди 10 години

До "Преподавател в СУ": Много се пенявиш, не знам какъв преподавател в СУ си, но дори и не си чувал за простата парламентарна аритметика: управлява този, който има мнозинство да състави правителство. Това сигурно ти идва малко сложно, но ако вземеш едо паве и удариш с него собствената си глава, сигурно ще получиш просветление.

88

БоСимеонов

преди 10 години

Аз пък искам да си работи парламента и правителството. Това се нарича парламентарна демокрация. Нямам намерение да плащам през всеки няколко месеца за избори, защото едни протестиращи не знаят какво искат. Буквално. Февруари тока им беше скъп, сега викат не ви щем евтиния ток. Тези били далавераджии. Боко три години ви сипеше материал за протести - то бирата ли не беше, Миро Найденов ли не беше и какво ли не, тогава къде бяхте бе, "Борци за справедливост"? Мишоци.

87

Преподавател в СУ

преди 10 години

Другари от БСП-ДПС-Атака-ДС , искам най после да разберете, че вие сте нелигитимни да управлявате. Изборите бяха спечелени от ГЕРБ , а вие с преврат взехте властта. Това няма как да ви се прости. От 1944 г. БКП-БСП-ДС прави преврати, лъже, краде , убива и мачка народа. Сега обаче сме в ЕС и НАТО и няма кой да ви позволи да правите същите простотии. Искам да ви кажа , че рано или късно ще паднете от власт и тогава няма кой да ви охранява и паветата ще ви чупят главите реално. Това ви очаква .

86

Анонимен

преди 10 години

Какво сте ревнали за избори бе.Ако все още не сте разбрали - ИЗБОРИТЕ БЯХА ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА.При това бяха манипулирани от ГЕРБ - Боко Тиквата,Цецо Честното,смешното посланниче Райков, президента тип "ущипана мома" Плевела -всички тия мутри участваха в манипулацията както на последните избори ,така и на президентските преди 2г.Който гласувал-гласувл,който не е -да си запази "активната" гражданска позиция за след 4 г.Тогава пак ще може да ПРОДАДЕТЕ гражданската си позоция,както сега на протестите

85

**A**

преди 10 години

Samo se zamislete SurGay za kogo misli- za sebe si ili naroda s tazi izcepka?

84

Анонимен

преди 10 години

Не разбирам живеем 2013 г и още сме под кумонистическа власт с лице на демокрация в други даржави кумн.са мит но в България си ги обичаме

83

Анонимен

преди 10 години

Sergei da ne bere grija za balgariq toi da si misli za rodnata si strana mnogo se e zagrijil za balgariq

82

оставка

преди 10 години

всички съгрешихме и вкупом излишни станахме... избори веднага!

81

Анонимен

преди 10 години

Sergei da si zaminava v ykraina mnogo vreme se zadarja i mnogo problemi napravi v balgariq kato vijda 4e e nekadaren bai bai