59

slav

преди 10 години

БГ полицай ще направи това което шефа му каже днес шефа е един утре друг но ченгето никога няма да свали палката униформата и да каже не и аз искам вече друго бг полицай както и всички други бг всеки си гледа собственият г.з и затова ще е така винаги ама винаги

58

Анонимен

преди 10 години

Единственото логично решение в тази обстановка е насрочване на нови избори. БСП, за това и бързаше да назначава техни хора навсякъде. Но дали след изборите управляващите ще са по-добри професионалисти и по-честни и неопетнени хора!?

57

Демократ

преди 10 години

Ивчо отговори какво търсиш пред парламента в 22.00 часа. Митингът ви не е разрешен. Ако твоя театър бъде блокиран от хора, които не ви пускат да си тръгнете как ще се чувстваш! Това не е ли държане на заложници. Снощи едно женско лумпи в шоуто на Слави каза, че полицията охранявала престъпниците от народното събрание.Идеше ми да счупя телевизора от такова падение, че едва ли не депутатите и полицаите са потрошили белия автобус. С такива простаци като снощните при Слави България няма шанс.

56

Анонимен

преди 10 години

Слабо актьорско изпълнение на Захариев. Ама какво да прави горкия като цялото продуцент на "Под прикритие" е яхнато в протестите, барабар със Севда Шишманова... Актьор под наем, като много други.

55

Ушев

преди 10 години

Захариев,гей нескопосан, в живота нещата не са като в измисления ти сериял.Тук боя е истински и кръвта е истинска.Ходи се снимай в кино центъра,щото там гейовете сте мъже.Истинската полицейска работа е много далеч от тая боза дето я правите във вид на п**ерастко екшън-сериялче.Истинската полиция навсякъде по света бие.

54

tt

преди 10 години

ами ти защо блокираш пътя бе ***

53

Анонимен

преди 10 години

Да ходим да правим това пред сената в САЩ? Я им набий в САЩ комсомолската партия в комбина с турската в сената. До 1 час ще се стрелят по улиците. Поздравления за протестиращите. А изтъпелите агенти на ДС дето пишат по форумите не можа да им го побере дебилната комсомослка кратуна, че протеста е против БКП, ГЕРБ, ДПС, Атака и всички останали!!!

52

Даниел

преди 10 години

В България нещата се случват, защото народа е ***. И затова си избира да го управляват ***!

51

Анонимен

преди 10 години

А ти чий к*р търсиш там бе д*исльо.Кой си ти, че да решаваш кой да излезе от Парламента и кой не?Заради теб и *** като теб ние данъкоплатците трябва да плащаме извънредните на полицаите. И защо? За да си правите вие кефа на площада и да се хвалите, че така сте умни, а ние дето не сме там сме ***.Защо омаскарявате полицията, а после искате от нея защита?За да ни пазят, полицаите имат нужда от самочувствие, смелост, решителност.А САЩ ще ви скъсат задниците от бой ако легнете на ули

50

Тариката

преди 10 години

Малко ти е било - защо не си бил на представление.Заради тебе сериала Под прикритие няма да ме кефи толкова много. Как пък не се научихте,че актъорите не трябва да взимате страна в политическите сблъсъци.Взимай пример от американските ти колеги.

49

Анонимен

преди 10 години

Малко бой си ял Захариев,трябваше още,за да разбереш какво значи демокрация !!!!!!!!!!

48

Az

преди 10 години

Този нещастен клоун играе ролята на независим, ама е "гербераст под прикритие". Иначе ще му спре хонорара.

47

Анонимен

преди 10 години

До Еленаmoje da ne gi svaliha ,no gi vrazumiha !

46

ТИКВЕТО

преди 10 години

Малко ги биха тия комплексирани наркомани и ***.Не знаят защо са там.Февруари излезнаха 200 000 души, а сега 7-8000 провокирани и платени безделници.И никой не осъзна че Орешарски направи повече добрини за тях за 40 дни , отколкото ГЕРБ за 4 години.Явно ги е страх много някои да не им излезнат кирливите ризи и да им секнат далаверите.Единствения недостатък на днешното правителство е коалицията с ДПС - назначенията на техни хора са неуместни и провокират омраза-- както стана преди 4 години.

45

рв.

преди 10 години

До TulskiДа умело употребен от герберистите.Не е много умен!

44

брус уилис

преди 10 години

Захариев, отвратен съм от теб. Да не си мислиш, че в реалния живот е като по филмите? Оставка било решението. И после какво? Занимавай се с това, което можеш - актьорско майсторство. Стига събира мухи по площадите. Не се отвращавай, ако полицията се опита да си върши работата - затова й се плаща! Вандализъм не може да се толерира, а трябва да се наказва!

43

@$$&

преди 10 години

Умерена, целта е следната:При оставка, президента назначава служебно правителство, което познай от коя партия ще бъде.. искат това, за да могат да прикрият своитя престъпления и злоупотреби.. това е жалката истина..

42

Евросиганин

преди 10 години

Анонимен 38 дайте му смяна, *** незабравяте да му дадете порцион и ранно пенциониране и извънредно възнаграждение!

41

Пипето

преди 10 години

Ако полицаите проумеят, че хората защитават интересите на техните деца и на самите полицаи, нещата много бързо ще приключат за това правителство. Лошото е, че те като едни елементарни марионетки изпълняват поръчковите задачи да малтретират собствения си народ и да плюят на собствения си интерес. ВРЕМЕ Е ДА ОСЪЗНАЯТ, ЧЕ НАРОРЪТ СЕ ТРЕПИ И ЗА ТЯХ!!! Елементарно е!!!

40

Jerry

преди 10 години

Щом разни наркомани, безделници и хомосексуалисти протестират, значи нещата отиват към подобряване за нормалните хора.