39

Анонимен

преди 11 години

Как безмълвен? *** като прасе преди Коледа и подскача като подивял бабуин!

38

Анонимен

преди 11 години

Не забравяйте, че връщане на Борисов във властта ще вдигне цената на тока.

37

Анонимен 1

преди 11 години

може би в един момент вкупом отидоха всички до тоалетна, а Боко си влиза и излиза

36

777

преди 11 години

Бойко в момента се изказва , защо червен *** лъжеш , че си е тръгнал ?

35

Popai9

преди 11 години

Колкото и да ни е тъжно при следващите избори ГЕРБ отново ще е най-голямата политическа сила, особено яко изхвърли Цветанов и няма осъдени за подслушванията и бюлетините.Няма как да е друго при положение че единствената конкуренция на Боко са Станишев,Пръмова,Сидеров и куп сини първенюта,които смениха и нароиха толкова партийки,че не се знае какво им означават абревиатурите.Свиквайте,това е положението.

34

СРАМ!

преди 11 години

ТОВА, КОЕТО СТАВА В МОМЕНТА В ПАРЛАМЕНТА ПРИЛИЧА ЛИ ВИ НА ДИАЛОГ?ТОВА Е ЦИРК, ТОВА Е ПРЕСТРЕЛКА, КОЯТО ЦЕЛИ САМО ЕДНО - ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО НА НАРОДА.ДИАЛОГ НЯМА ДА ИМА, ЩЕ ИМА РАЗЧИСТВАНЕ НА СМЕТКИ, ОПЛЮВАНЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ 4 Г УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ И ЗАМИТАНЕ ВИНАТА ЗА 20-ГОДИШНИЯ РАЗБОЙНИЧЕСКИ ГРАБЕЖ НА ДЪРЖАВАТА.А ЗА ДНЕШНАТА НИ МИЗЕРИЯ, ЗА КАТАСТРОФАЛНОТО БЪДЕЩЕ КОЕТО НИ ОЧАКВА, НЯМА И ДУМА ДА СТАНЕ!ВСИЧКИ ТЕЗИ НАГЛЕЦИ, ДОКОПАЛИ СЕ ДО ДЕПУТАТСКИТЕ МЕСТА В ПАРЛАМЕНТА НИ РАЗИГРАВАТ ТЕАТРИ

33

Дяволът

преди 11 години

До АнонименЕ да, ама сега като трябва да се разберат ББ пак се измете.... Да си седят ! Това им е работното място и за това работно място им се плаща заплата. Не харесвам Станишев, но в този случай е прав. ДИАЛОГ !

32

777

преди 11 години

Червени ***, са налазили всички коментари !От позитано са им дали инструкции. Червена катастрофа , много скоро , за съжеление....оставка!

31

Страх лозе пази

преди 11 години

Браво на Орешарски. Хитър ход с актуализацията.Ако беше за вземане на други решения Борисов нямаше да се върне,но Орешарски го настъпи по мазола с парите. А точно от това се стрхува Борисов да не би Орешарски да подобри финансовото състояние на страната и по този начин да лъснат далаверите на ГЕРБ.

30

Анонимен 1

преди 11 години

Герберите пак излезнаха - браво, браво, много отговорно-много, от мен глас няма да получат....

29

Анонимен

преди 11 години

И *** от БСП и ДПС май не знаят какво искат. Освен властта, разбира се. Чрез манипулации успяха да вземат властта, надъхваха се да пратят ГЕРБ в изолация, допуснаха 42343242 *** грешки, взеха толкова неадекватни решения и съответно нормалните хора не ги искат. Толкова дни на протести, а тези *** се правят и на слепи, и на глухи. Но виждат, че не могат да продължават така вечно и решиха, че ГЕРБ им трябват. И какво? ГЕРБ се върнаха, а *** управляващи продължават да ги плюят.

28

Дяволът

преди 11 години

Просто уникално ! ББ пак си излезе, дали пък не е отишъл да се обръсне :)

27

777

преди 11 години

Гледам канал1 парламента. Тези само се карат и нилаква работа не вършат. Просто не стават , те не се интересуват от интереса на хората! Те не говорят за управленски решения , а само се нападат! Оставка, те не могат да се променят!

26

Анонимен

преди 11 години

Червени ***, стига сте писали глупости само! Аман от вас! Отидете да работите, безделници такива! Може да отричате колкото си щете, но Борисов доказа, че е по мъж от всички *** в парламента. Учудвам се как може да има все още хора, които подкрепят може би най-малоумното и некадърно правителство, което сме имали. Но май и вие сте същите. Червените *** направиха всичко, за да вземат властта, а не знаят какво да правят с нея. Пълни некадърници!

25

Анонимен

преди 11 години

Инатът на властта е резултат от жаждата им за власт, власт на всяка цена, дори ина цената на кръвопролитие!Над 40 дни протести, а "управляващите" с дебелоочието си, с арогантността си и с наглостта си продължават да се държат сякаш няма протести. На улицата са представители на народа, тези с най-будна съвест! Наистина ли искат целия народ да си каже думата?!? Елементарно е - просто трябват нови избори!Но тези мишоци, които със задкулисни игри докопаха властта, не искат нови избори! Ясно защо

24

Анонимен

преди 11 години

*** от ГЕРБ СА ПОДСТРЕКАТЕЛИТЕ И НАГЛЕЦИТЕ..БИХМЕ ВИ ШУТА И НА НОВИ ИЗБОРИ ПАК ЩЕ ВИ СРИТАМЕ--ТУНЕЯДЦИ И МУТРАГЕНИ!!!!САМО ВОЛЕН ЩЕ ВИ РАЗКАЖЕ ИГРИЧКАТА--ДОЛУ БОКО,ДОЛУ КОСТОВ,ДОЛУ ПРЪМОВА!!!!!

23

Анонимен

преди 11 години

Този дневалния, на Позитано продължава да бълва коментари, ДА БОРИСОВ Е ***, ДА БОРИСОВ Е ПРОЧЕЛ ЕДНА КНИГА, ДА БОРИСОВ Е БИЛ МУТРА, ....ДА ГЕРБ НА ПРОСТИЯ БОРИСОВ ВИ ВЗЕ ВЛАСТТА С РАЗГРОМНА ПРЕДНИНА НА ПЪРВОТО СИ ЯВЯВАНЕ С ПАРТИЯ НА ИЗБОРИ, ДА ГЕРБ НА МУТРАТА БОРИСОВ Е ПЪРВАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА И НА ПОСЛЕДНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ, ДА ПРЕДСТАВИТЕЛЯ НА ГЕРБ ПАРТИЯТА НА БОРИСОВ ПРОЧЕЛ ЕДНА КНИГА СТАНА ПРЕЗИДЕНТ , ДА И В МЕСТНАТА ВЛАСТ ВИ ВЗЕХА ВЛАСТТА, Е СЛЕД КАТО ТАКЪВ ЧОВЕК ВИ СКРИ ТОПКАТА-НАПРАВЕТЕ СИ СМЕТКАТА КАКВИ СТЕ ВИЕ!!!

22

Анонимен 1

преди 11 години

Аз, често съм критикувал герберушките, че не ходят на работа, ама май по-добре да не се бяха връщали...в момента не се визмат никакви решения, а се джавкат като бесни кучета

21

Der

преди 11 години

И кво? Игричките на дребно на ГЕРБ си продължават, показват открито незачитане на волята на народа от изборите, все едно те са абонирани за властта.

20

Анонимен

преди 11 години

Борисов и Янев се страхуват много от Сидеров.