432

протестиращ

преди 10 години

искам си боко само той ми дава безплатно кафе...само при него мога да не ходя на работа и да си взимам пак пари.

431

Мислещ

преди 10 години

Трябва да стане като в Сирия и да се коли наред, само така ще се оправят нещата!

430

Провинциалист

преди 10 години

Стига вече терор! Стига платени протести! Обикновените българи си казаха думата на изборите и си избраха техни народни представители. И докато трудолюбивите и честни хора работят от тъмно до тъмно, мързеливците, пияниците и уличните жрици се търкалят по площадите, пият, събличат се голи, врещят и хвърлят камъни. Не се издържа повече! Настояваме полицията най-после да си свърши работата и да разгони тези ***. А подстрекателите им да бъдат съдени за оргазнизиране на метеж и пратени в затвора!

429

asdasd

преди 10 години

Abe Chobanov ti qvno si po maloumen ot kolkoto izglejdash. Karikatura takava. Ti shte vlenesh v istoriqta kato edin ot naj-smeshnite ministri na finansite. Kmunistichesko nedonosche takova. Napravi si usluga i vzemi se zastrelqj molq ti se zashtoto kato ti vidq prazniq pogled i napravo mi idva da tragna kam terminal 2. Neshtastnik!!!

428

Ззз

преди 10 години

Всичко е направино с цел от партия ГРОБ за да се покаже че народа протестира и е недоволен пред евродепутатката и глупавите българи се хванаха на въдицата на Боко и Цецо кой знае колко криминални лица дължат услуги на Цецо полицая

427

Анонимен

преди 10 години

Как полицията знаеше в 17h че ще има сблъсаци

426

drememi

преди 10 години

malki jalki bilgari

425

Анонимен

преди 10 години

е то това си е планирано мероприятие от самото начало, да порвокраме насилие и да опищим света колко сме невинни и прави и демократични... а кметицата ква роля играе ? нали уж до 22 е разрешен само мирния протест ? кво правят там след 22 "мирно" протестиращите млади , красиви и интелигентни ?

424

арес

преди 10 години

искам смъртни случаи

423

vigor.elementrue

преди 10 години

Явно е че в редовете на полицията има брутални зверове-престъпници, които са абсолютен позор за МВР и антипод на реда и закона. Интересното е че всички БИЯЧИ в униформа са симпатизанти на ГЕРБ и членуват във второразрядните им масонски ложи!Това е сценарий на ЦвЦв и ИФ ,за да може новото-служебно правителство на олигарха Плевнелиев да им покрие 4-годишната биография -"ЕНЦИКЛОПЕДИЯ НА ЛЕГАЛНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ"!

422

Анонимен

преди 10 години

Не им се чувал гласа на протестиращите? Та нали всички медии по света и у нас ги отразяват ежедневно, отказаха диалог с правителството - само "оставка" и туй то.... Демек да им се чуе гласа за тях означава оставка на правителството, те други искания нямат.

421

Анонимен

преди 10 години

Къде ги видяха журналистите тези палки и тези кървища? Отразяването на събитията си е ЯВНО част от сценария! Чест и почитания на полицаите. Бяха супер толерантни. Не могат да решават съдбата на народа 150-200 клакьори.

420

Европа

преди 10 години

Интересно Волен къде се покри. Няма ли да извърши някой граждански арест?

419

Неделя

преди 10 години

Днес.бг - много лошо отразяване на събитията, ама много лошо.

418

Peshonizer

преди 10 години

Айди, честито - официално депутатите са изведени. Вътре останаха само журналистите...

417

Peshonizer

преди 10 години

До Baba-mecaАхаха. Готини тактики :) Ответната мярка ще е шлем с чистачки от "Лада" x)

416

Baba-meca

преди 10 години

Трябваше да се подготвим. Практиката на други страни е следната носят се два спрея: единият е за рисуване, другият за защита. Пръскаш шлема за рисуване и полицаята е принуден да го вдигне. След това пръскаш с другия и полицаят е изъв строя. Успех!

415

aaaaai

преди 10 години

Така - протестиращите добре са се ориентирали. Единственият владетел, който не допуска османската империя до земите си е Влад Цепеш, в наши дни известен като Дракула. И може би решението за комунистите е същото - голям дървен стълб и през седалищните части, докато са живи още. Следващита като видят това, правят 180 и спринт обратно.

414

Революционер

преди 10 години

Орешарски го чака международен съд за престъпления срещу човечеството. Ще отговаря като падне от власт и се надявам да падне от власт жив, за да могат да го съдят !!!

413

Peshonizer

преди 10 години

Нашите протестиращи малко изнежени. Пеераска работа. Шибнаха пет човека с палки, па ония почнах да мятат кръв все са в цикъл и почнаха да *** пред камерите.Я вижте Турция - като ги подпукаха с газови гранати и водни оръдия криви ги направиха. А какво да си говорим за Русия - там просто отрядите на милицията влизат на меле, ама такова меле, че прав протестиращ не остава. После всички по камионетките и по трудовите лагери. Наште тука намерили, че се оцвъкали... Я по-смело.