68

Запъртъците

преди 10 години

Вземи едни, та удари другите - протестиращи и контрапротестиращи. Каква работа имат, та се оплаквате на чуждите посланници. Вие не сте Българи, вие сте готови да продадете Отечеството си. Я хубавичко си помислете, ще ли германец или французина да се оплаче на американец, че не му зачитат мнението в собствената му страна. Никога не биха го направили. Но вие навеждате покорно главичко, надупвате се, без да са ви карали. Тфу, запъртъци сте, размирисахте се, не сте Българи.

67

il_cho

преди 10 години

Колко сте жалки, герберчета! Мазните се на франчуля, чиято държава ратифицира Ньойския договор и съсипа България! Срам ме е от вас!

66

за Протеста

преди 10 години

Борисов с думите които казва за Орешарски стимилира Протестиращите , от тук нататак е ясно за Протеста

65

Мародер

преди 10 години

България отбелязва един месец на протести срещи корумпирания политически елит, отбелязва в броя си от 13 юли вестникът на френските социалисти Либерасион (liberation.fr). Вестникът коментира и съвместната декларация на френския и немски посланици в София, която подкрепя борбата на гражданското общество против олигархията и корупцията в България.Ето как истинските социалисти във Франция наричат българските комунисти - корумпирани.

64

аз

преди 10 години

И Франция и Германия, бая са се стреснали. Ами ако им забраним на немци и французи да търсят работа тук :). Та ние се взехме много да си вярваме че сме фактор в ЕС, като Македония станахме да ни се смеят

63

Рудолф Хес

преди 10 години

Вчера от мобилния оператор Lebara ми дойде съобщение че разговорите към домашен телефон във България струват 1 цент на миута.

62

Мародер

преди 10 години

До Ку-ку !Аре стига де.Пука им на Европа за Бойко. Те искат да има стабилност в България, а няма. Това правителство не може да обедини народа, защото е същото като предишното.и предишното беше законно избрано, но си даде оставката. Изборите са пътят за излизане от тая катастрофа.

61

Анонимен

преди 10 години

До Резил ! ave kuko zabravili koq be6e 16 -republika na cccr aaa MAI MAI BE6E NARODNA REPUBLIKA BALGARIQ ....... MNOOOOOOOOO VIE KASA PAMETTA VE KOMUNDELI PROSTIIIIIIIII PAK KRAQ NA KRAI6TATA MAI BEZ BOI RABOTATA NQMA DA STANE OSTAVKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

60

ha ha

преди 10 години

ама тоя селянин "шамара" бил много ***, то и тия дето го слушат са толкова умни.

59

с.

преди 10 години

Някак си много тънко се подменя контекста на изказването на посланика и изобщо цялата случка!Посланика не се е намесил,а е изказал позиция!С оглед на реалностите в България е нормално да бъде изразена такава!А и не мисля,че е правилно ЕС да гледа безучастно какво се случва в България!

58

Анонимен

преди 10 години

nemie qsno drugo za kakav u........i 30 *** snimat 20 komundeli to tui ipo jivkovo vreme go nema6e bre

57

Persona non grata

преди 10 години

До JourneyМахленският ми жаргон е много по-богат от твоя ежедневен говор.Гледай само да не се нафриндирминчиш, което е нещо подобно на натакъламитване.

56

Рудолф Хес

преди 10 години

Германия, никога не е била колониална сила. Германия е велика сама по себе си.

55

един от многото

преди 10 години

Посланиците могат да вземат отношение само по въпроси свързани със страната ,която представляват.На никой български посланик , където и да е , не биха позволили да се меси .Но тук е България и всеки си прави каквото поиска. И не - това, че са някакви в ес не дава право на посланика да се намесва. На малко по-различно ниво става това.

54

с.до persona 56

преди 10 години

Първо е много спорно какво точно е избрано законно с оглед на това,че свинщините и злоупотребите по време на избори са огромни!Второ,човекът е абсолютно прав,че в България има държава в държавата и всичко включително и законодателството се прави само според интересите на така наречените олигарси и монополите!Я да попитам защо толкова години мобилните оператори се оливаха!?Защо от целият ЕС само в България няма закон за фалита на физическите лица!Защо се търпи банковият произвол!?Прав е човека!

53

Анонимен

преди 10 години

С какво право тези ще ни се бъркат във вътрешната политика?! Марш от страната ни! А вие, дупедавци, които ги защитавате, бегом с тях!

52

Анонимен

преди 10 години

Мюсю Отие ,вие хубаво искате да ги чуете тия .Ама те на дали има какво да ви кажат. Виж ако ги питате за октябарски революции,кражби,измами и лагери на смъртта .Сигурно лекции ще ви изнасят . Иначе ме радва че случихме наи после на читав Френски посланник.

51

Journey

преди 10 години

До АнонименСмешко, пишеш глупост след глупост.Вземи се спри.

50

Анонимен

преди 10 години

Вчера момче на 14 години е тежко ранено при сблъсъци между протестиращи и полиция в западните предградия на Париж. защо Българският посланик във Франция не е взел отношение и да подкрепи исканията на протестиращите (нямам понятие защо се бунтуват просто ще е забавна реакцията на местните ).

49

Мародер

преди 10 години

Ан56, господата от Евросъюза не искат да върнат Бойко. Идиотията сред комунистите е взела вече катастрофални размери - овен за Бойко и ГЕРБ друго няма в тиквите им. Мислех, че ГЕРб са най-отвратителните, но се лъгах - тая гнусна коалиция комунисти турци фашисти е сто пъти по отвратителна.