35

стилистика

преди 10 години

един приятелски съвет - моля ви, измислете синоними на думите "зове" и "скача". От месеци се разпознава кой пише статии само забелязвайки тези глаголни форми. Тази скочи, онзи зове, хайде моля ви, дайте дължимото уважение на българския език. Благодаря за вниманието, с уважение, etc.

34

Анонимен

преди 10 години

Уджасссттт ,това плашило от снимката кърти мифкииии.....

33

Анонимен

преди 10 години

Според нея сега голяма част от хората нямат представители в НС и няма на кого да вярват.---Точно заради такива като тебе хората нямат представители. Пуснаха те от Разград, където бсп е на 3-то място и местните червени кавали сега се сополивят. Виждала си Разград, ама само в Google Maps - кого представляваш? Що не се пробва в София като си толкова умна?

32

Сергей

преди 10 години

Какъв е тоя рунгел? Това мъж ли е, жена ли е?! Или е просто ***!

31

qur4u

преди 10 години

Снимката е разкошна. Красота, доброта, морал, интелект............Хахахахахахаххааааааааааааааааааааа! Ужассссссссс!

30

qur4u

преди 10 години

до Богдан. А ЧИЯ собственост са сайтовете??? А вестниците? Телевизиите?

29

Богдан

преди 10 години

До 28 qur4uСъщото е и с хванатите да купуват гласове за ДПС, както и двамата им депутати които са разследвани за далавери с ДДС за над 2 млн.

28

нагло

преди 10 години

тая пак ли се изказа

27

qur4u

преди 10 години

Накой изобщо разбита ли за каква дезинформация иде реч в момента. Една телевизия излъчи половинчасово разследване за кражба на ток с участието на Бат Сали. Ако това беше за депутат от ГЕРБ сайтовете щяха да се "пукат по шевовете" от публикации! Да ама не! Всички мълчат като ***!

26

5678

преди 10 години

САМО БСИПЕТО ДА ВЗЕМА СУБСИДИИ

25

qur4u

преди 10 години

Сезирам главния прокурор! За убийство давност няма! Иван Буруджиев да бъде съден!

24

кур4у

преди 10 години

Стига вече бе! Насрахте се! Нали си гласувате всичко каквото си поискате! За къф *** ви е ГЕРБ.??? Да изглежда парламента легитимен??? Що не си таковате такованката! А! И кой го иска??? Дъщерята на убиеца на достойния ген. Луков??? Баси наглярката!

23

Богдан

преди 10 години

Буруджиева е партиен "професионалист" - назначен социолог. Свършил добра работа през последните 20 г. и наградена за ДепуПатка . Обърнете внимание на думите и : не е съгласна с назначаване на спорни личности, но било практика и щом премиера го предлага-гласува. УЖАС!и тая преподава на студенти,вместо да се скрие като дъщеря на убиец

22

Анонимен

преди 10 години

*** се тия червени ***. Тормозят опозицията така, както и в Китай не го правят вече. Но нека всички демократи видят как трябва да се разправят с ***, когато те паднат от власт. С добро очевидно не става.

21

versaux

преди 10 години

Буроджиева ли си . . ., Куроджиева ли си не знам, но само за пари ламтите и гледате да одерете всичко що има...

20

до Иван

преди 10 години

Иване, ти да не си мъжка *** бре мой. От каде плеписа тез слова, които си излял.Или пък си самата *** пад псевдоним. Работели?! Те и *** работят ама на чий гръб

19

Някакво

преди 10 години

Моля, някой да заведе тази жена на фризьор, тя може да си го позволи. А по отношение на изказването й - това наивност ли е или висша форма на лицемерие ???

18

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

ИСТИНСКИЯТ ПОЛИТИК ВЯРВА В ЕДНА КАУЗА ....КОЯТО НИТО СЕ КУПУВА НИТО СЕ ПРОДАВА.....БЪЛГАРСКИЯТ ПОЛИТИК ВЯРВА САМО В ПАРИТЕ.....

17

ИВАН

преди 10 години

ТАТЯНА МОИТЕ УВАЖЕНИЯ КЪМ ТЕБ, ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ ЗА УМНИТЕ ДУМИ КОИТО ИЗКАЗВАШ, НО НА ТЕЗИ ПИСЕРУШКИ ПО ДОЛУ, КОИТО НЕЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ ЕДВА ЛИ ЩЕ ТЕ РАЗБЕРАТ. РАДВАМЕ СЕ, ЧЕ РАБОТИТЕ И ВСИЧКО СЕ ВИЖДА, ТАКА И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПАРЛАМЕНТА Е ЗА ТОВА И ВИЕ СТЕ ИЗБРАНИ ДА СЛУЖИТЕ НА НАРОДА, ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ЧАКАМЕ ЗАКОНИ, ДОХОДИ, ЗАПЛАТИ, ПЕНСИИ И Т.Н. ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ И ПАК ЗДРАВЕ! УСПЕХ!

16

Анонимен

преди 10 години

До Исмаил - Обратно бе, ***. най-напред Доган го нямаше 12 години, а сега Бойко...