27

Авитохол

преди 10 години

1337Много злоба и завист има в думите ти...Не съм аз този, който ще ти дава насока в живота, но някъде бъркаш, а това се отразява пагубно на психическото ти равновесие! Ако си по-добър треньор от Камило Плачи или по-добър диагонал от Цветан Соколов, съвсем спокойно можеш да ги замениш. В противен случай просто замълчи, защото се излагаш. И да, това беше максимума на нашия отбор срещу Бразилия! Руснаците са като квартално тимче спрямо тях и това ще се види на финала!

26

Авитохол

преди 10 години

Волейболистите нямали психика на победители...А компетентните наблюдатели имат психика на американски губернатори, а работят за по 300 лева и раздават акъл по форумите! Замълчете, невежества, момчетата дадоха всичко от себе си! Бразилците бяха просто прекалено силни, този отбор на Бразилия е няколко класи над останалите отбори и без проблем ще стане шампион! Успех на нашите срещу Италия довечера!

25

vesko02

преди 10 години

Самото участие е успех.

24

Анонимен

преди 10 години

Стига сте цъкали минуси на коментари, които са много точни, но не ви изнасят. Каквото щете пишете, но е повече от ясно, че волейболистите ни нямат психиката на победители. Кадърни играчи са, добри момчета, талантливи са, но все нещо не им достига. Лично мое мнение е, че 4-то място не може да е голямо постижение. Да, пак е нещо, но мисля, че момчетата могат и повече. Обаче не го показват и там е проблемът. Стискам им палци да вземат бронзов медал, но шансовете не са големи.

23

мартин

преди 10 години

Нашите български"юнаци" бяха отчайващо слаби! Жалко,много жалко ще са четвърти!!!

22

Рудолф Хес

преди 10 години

Точно от тия е, *** си спомнете за индияи как раджата не ви позволяваше да използвате чинии даже. Дори и индийците ви водят за маймуни.

21

до Hitler

преди 10 години

Ти да не си от българските бразилци.Ясно.

20

az79

преди 10 години

lele kato gledam na kolko to4ki w geimowete sa ni bili nqprawo mi stawa zle.golqm boi sme qli,dano pone wzemem bronza i ne ostanem pak s kalufki :(

19

SkaiWalkurr

преди 10 години

Записът от снощи може да помогне на нашите да подобрят слабите си места. Бразилците ги знаеха и експлоатираха отлично. Бразилия имат средно над 10см по-висок отскок, оттам блока ни на практика е неефективен. Може да се работи върху това, защото тази разлика реши мача. Ние растем, но и грандовете растат. Момчетата играха на 1000%, но излязоха срещу космически отбор, който с опит и тактика не може да се бие, а с по-високи физически параметри. Отборът ни игра перфектно за сегашните си възможноти.

18

Барт

преди 10 години

Към момента не можем да прескочим полуфинал, освен ако едната 1/2 двойка не е Русия-Бразилия.

17

Еми

преди 10 години

Има ли недоволни от снощния мач? Да? Ами нека дадат личен пример как се играе волейбол :) С радост ще ги пробваме в национала! Тъй че не псувайте, ами тичайте към БВФ за проби, в отбора има място за всички, които играят добре! И ние ще ви дадем народната любов, защо не и по начина, който вашия личен пример демонстрира! А ако станете велики, ще ви помним завинаги в сърцата ни!

16

футбол

преди 10 години

що не си тледате футбола.като не харесвате и не сте фенове на нац. по волейбол що гледате. стига злобяхте.

15

до13

преди 10 години

По-стереотипен отговор не можа ли да измислиш, *** ? На мен не ми е работа да печеля титли, това е тяхна работам, аз съм постигнал много в други области. Само дето те и титли не могат да печелят. Загубеняк си ти, защото се кефиш на загубеняци. Аз се кефя на лидери, или най-малкото на бойци. А нашите не са такива.Сам Алексиев ви го каза - "Трябва да си променим нагласата, защото това са ШЕСТИТЕ полуфинали, които губим". Псевдопатриотични мръшльовци.

14

до Хитлер

преди 10 години

такива като теб са истинскате калтаци. злобарче- чуди си що света ти крив. не той- ти си крив. как може във хубавото да виждаш грозно. съжалявам те. найстина. дано се поусмихнеш поне малко

13

БГ

преди 10 години

До 8 АнонименА Вие да сте постигал 4 място в България по нещо-каквото и да е то? Мисля, че НЕ!Поправям Ви - те ще бъдат ПОНЕ 4-ти!Много обичам загубеняци като Вас!Постигнете нещо и тогава плюйте свободно по другите - едва ли ще се случи!

12

Анонимен

преди 10 години

проблемът ни в тези спортове е, че винаги тъмнокожите скачат по-високо :) факт.

11

до 8

преди 10 години

В кой друг отборен спорт България може да се похвали с толкова класирания в първата четворка на света. И то в един от най- известните спортове. Така че естествено, че е успех, а ти си един неуспял луузър, който завижда на момчетата.

10

Анонимен

преди 10 години

Реално погледнато още в първия мач с аржентинците ни лъснаха проблемите, нямаше как да очакваме нещо повече и въпреки това, дори достигането на този етап на турнира си е успех, но със сигурност трябва да се наблегне на грешките и тяхното отстраняване.

9

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

НЕ СЕ ЗАСРАМИ....ДИЛМА РУСЕВА....ДА БИЕ РОДИТЕЛИТЕ СИ.......

8

Анонимен

преди 10 години

Хахаха, вечните 4-ти...Сега обаче пак ще изпълзят разни лузъри да обясняват как било постижение да си в топ 5. Ами не, не е.