103

strate

преди 10 години

kakwo podobrenie Bulgaria zagiwa ne wijdate li....

102

putin

преди 10 години

Nujni sa ot 6 do 12 meseca da se useti pogrebenieto ...

101

Анонимен

преди 10 години

Idete u pichku materno.........

100

ИВан

преди 10 години

В бат Сали ни е надеждата !

99

sean

преди 10 години

До dsdaтака ще ни оправят, че направо няма да можем да се изправим... :/

98

ВВС

преди 10 години

ДПС са ''проклятието'' на България!Имат един ''дървен философ''-Местан,останалите им депутати или са ***,като Бисеров или *** като този Тунчер!Умишлено ''държат''бедното и неграмотно турско население,в икономическо подчинение,за да го използват при избори,за мръсните си антибългарски цели!

97

Анонимен

преди 10 години

Комисия по икономическатаполитика и туризъмАЛИОСМАН ИБРАИМ ИМАМОВ -председателФЕРИХАН ИЛИЯЗОВА АХМЕДОВА -зам.-председател Комисия по здравеопазванетоНИГЯР САХЛИМ ДЖАФЕР -председателТУНЧЕР МЕХМЕДОВ КЪРДЖАЛИЕВ -зам.-председател Комисия по правата на човека ижалбите на гражданитеТУНЧЕР МЕХМЕДОВ КЪРДЖАЛИЕВ -председателМЕХМЕД ЮМЕР АТАМАН - зам.-председател Комисия по енергетикаРАМАДАН БАЙРАМ АТАЛАЙ -председателМУСТАФА САЛИ КАРАДАЙЪ - зам.-председател Комисия по бюджет и финансиЙОРДАН КИРИЛОВ ЦОНЕВ -председателРУШЕН МЕХМЕД РИЗА - зам.-председател Комисия п

96

dsda

преди 10 години

За 800 дни ще ни оправят....

95

1314

преди 10 години

Пожелавам ви всеки откраднат лев (включая всички пари, взети като заплата, докато напук на нацията управлявате) да бъде година в затвора за "депутатите".

94

българин

преди 10 години

Протестиращите да се успокоят за да ограбите каквото е останало от България! Няма ли в тази държава българи, че турчин ще ми казва какво да правя?!!!

93

megi 55

преди 10 години

Имате порив за работа???Не за работа а за крадене! Днес в паралакс по СКАТ показаха документ със закон внесен от ДПС и гласуван на първо четене от БСП и" ГОЛЕМИЯТ РОДОЛЮБЕЦ "Сидеров за отпускане на български земи за имамите.И тези земи са все до турската граница Така ли работите? После да я отцепите за ваша? Потурчихте МАЙКА БЪЛГАРИЯ в съвременен вариянт! Ердоган би ли позволил на българите да са в парламента му и всичко останало???Веднага се махайте !България е на българите!

92

dimitar

преди 10 години

sled 6 do 12 meseca i bg nyama da ya ima ako ostanat tezi mekereta i prodajnici.nito den poveche!!! mafiyata van ot vlasta i parlamenta.vsichki prestapnici na besiloto!!! da pochistim balgariya!!!

91

мафия

преди 10 години

да работят ....мазоли им излязоха.

90

Българин

преди 10 години

До Тодор ЖивковНещо бъркаш. Българите мразят ДПС, а не турците и мюсюлманите. ДПС е равно на мафия, алчност, античовечност. ДПС не се грижат за електората си - те просто са слуги на руската мафия, която иска да съсипе българския народ (християни и мюсюлмани) и да ни превземе хубавата страна. Миналата година Русия наля 1 млрд. в България - предизборно. Правете си изводите.

89

к

преди 10 години

Заради комунисти, *** и фашисти се отдалечаваме от Европа. Вън от Р България

88

Анонимен

преди 10 години

Крадете!

87

Анонимен

преди 10 години

SAMO DPS-BSP

86

Деян

преди 10 години

Господин Кърджалиев, ние протестиращите сме неспокойни, точно защото работите бре джанъм. Не схванахте ли 37 дневното послание.

85

леле

преди 10 години

Тунчер от България,звучи като Иван от Нигерия...и да разбираме ли думите ти като някаква заплаха ...споменаваш агресия...агресия на площад "Таксим" за теб,тук е БЪЛГАРИЯ, дивашкото възпитание на кликата ви е всеизвестно на всички, но едва ли ти е без известно,че насилието поражда само насилие,така, че по лекичко с изказа...жалко, че народа ни е толкова търпелив и заслепен...но при зимни условия става "по-настоятелен" , ако до тогава не сте се измели...ще се убедите сами!!!!

84

до 89 яна

преди 10 години

Значи моите деца да емигрират в чужда държава(Турция) защото са родени българи мюсюлмани за да е добре на твоите деца? Такива хора като теб вече са за затвора че пречят на единението на нацията и подклаждат разпад на държавата ни!