15

и сега к'во?

преди 10 години

няма ли сега да искаме психо тестове за полицаите всяка година?или само за таксиметровите шофьори? може би полицая не е бил пиян и няма проблем да гръмне няколко човека, важното е да се освободи от стреса.

14

Анонимен

преди 10 години

до 8- хабер нямаш от света:)прочети,информирай се и тогава ръси мозък.Полицая е на работа 24 часа и е длъжен да вземе отношение в ситуация,в която се застрашава живота и здравето на гражданите.Проблема е в "кадри" ,не в оръжията.Оръжията не убиват хора,хората убиват хора.....и бащите с хубави дъщери също....

13

Атакист

преди 10 години

Поркали са цяла нощ кавалите и към 5 часа ги е избило на агресия. Нормално!

12

Анонимен

преди 10 години

Ами няма какво да се коментира!!Всеки от нас има поне по един познат,който е полицай и знае колко им е умственият багаж и как са станали полицаи.. !!!Какво може да се очаква от такива хора??!

11

неприятел!

преди 10 години

Полицаят не може да гръмне приятел! Гръмнал е неприятел!

10

х

преди 10 години

Може и да има съвестни и интелигентни полицаи, поздравления за тях. Но досега когато съм имал контакт с полицай, съм усещал нисък морал, интелект, неправилна преценка на ситуацията, високомерие и некомпетентност.

9

Салахадин

преди 10 години

До 5: да бе някой, като хванат без Гражданска подкупа е 100 лева:)Но си прав има и свестни зимат само 40 ,да си разделят 2х20 !!!

8

тема за размисъл

преди 10 години

ПОЛИЦАЙ КОГАТО МУ СВЪРШИ РАБОТНОТО ВРЕМЕ СЕ ПРЕОБЛИЧА ОСТАВЯ ЛИЧНОТО СИ ОРЪЖИЕ В КАСА И ИЗЛИЗА ОТ РАБОТА С ОБИКНОВЕНИ ДРЕХИ ИНАЧЕ ДРУГОТО Е БЕЗЗАКОНИЕ ОБЛЕЧЕН А НЕ Е НА СЛУЖБА.НОСИ ОРЪЖИЕ А НЕ Е НА РАБОТА.ТАКА СЕ ПРОЦЕДИРА В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ ТАКА БЕШЕ И В МИНАЛОТО.НЯМА ДА МИ СЕ РАЗХОЖДАТ НЕОПРЯТНИ И НЕ ВЪВ ФОРМА КОГАТО НЕ СА НА РАБОТА И С ОРЪЖИЯ.ТОВА Е СВОЕВОЛИЕ И БЕЗЗАКОНИЕ.ЗАЩО ПОЛИЦАИ КОИТО НЕ СА НА РАБОТА СА ОБЛЕЧЕНИ С УНИФОРМИТЕ И НОСЯТ ОРЪЖИЕ??????

7

Анонимен

преди 10 години

*** си ти. Полицията се напълни с неуспели комплексари. Най-голямото геройство за тях да потрошат някой обикновен човечец, защото видят ли мутра се ***...

6

Анонимен

преди 10 години

до 5да но колко са те- в малкия ни провинциален град полицаи са тези които нищо друго не са могли да станат и имат някакви връзки /баща -дядо- чичо- свако/ в системата

5

Анонимен

преди 10 години

Спрете да слагате полицаите под един знаменател, *** такива! Защото сред тях има хора, които съвестно си вършат работата и ви пазят интересите, въпреки че постоянно ги оплювате. Просто тъпия ви манталитет ви кара да се оплаквате от всичко!

4

7

преди 10 години

Аман от наши хора в МВР.ЕГАСИ ПОДБОРА. ТАТО знаеше кво да прави.Ама де го ТАТО ? Е нека всякакви вразкарчета да ни пазят. От Тяхси

3

....

преди 10 години

Помня едни времена,в които полицаите се чувстваха недосегаеми.Ето,че тези времена се завръщат......... Нищо ново под слънцето,куцо ,сляпо и сакото полицай!!!!!!

2

полицай

преди 10 години

Няма да ни нервирате,да не ядете калайката шматки!!!

1

Natural Dialectics

преди 10 години

Нашата полиция ни пази ...пияни с пистолети :)